Connect with us

Horoscop

Ce nu vor face zodiile niciodată

Limitele sunt foarte importante, însă nu tuturor le este uşor să se impună. Iată ce nu ar face niciodată zodiile, indiferent cât de mult ar încerca ceilalţi să le convingă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este un lider înnăscut.

Dacă oamenii nu ştiu încă acest lucru despre el, o vor afla curând. În calitate de lider, este obişnuit să ia cele mai grele decizii, cele cu care nimeni altcineva nu s-ar simţi confortabil. El o face fără să clipească şi fără emoţii. De fapt, adoră ca cei din jur să îi admire curajul. Un lucru pe care nu îl va face niciodată este să ceară permisiunea cuiva. În afară de a fi neînfricat, care nu are nevoie de aprobarea sau opinia nimănui, el îşi trăieşte viaţa după propriile reguli.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Indiferent de locul în care îl poartă viaţa, Taurul are un set de valori care îl ajută să aleaga mereu calea cea bună în viaţă.

Fiecare relaţie sau aventură din viaţa sa începe cu o bază solidă, pentru care îşi face întotdeauna timp să o cultive. Vrea ca oamenii să ştie cine este şi ce crede. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să îşi schimbe acest set de credinţe. Vrea să fie cunoscut drept un om de încredere şi cinstit, pe care cei din jur se pot baza oricând.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii preferă să privească imaginea în ansamblu.

Orice este prea grav sau care îl forţează să analizeze în detaliu e ceva ce evită cât poate de mult. Este o persoană destul de agitată, aşadar viaţa lui trebuie să fie mereu interesantă şi spontană. În caz contrar, se va plictisi enorm. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să permită lucrurilor negative să intre în viaţa sa. Consideră că e prea scurtă pentru a se agăţa de critici şi de comentarii negative. Are prea multe planuri pentru a lăsa opiniile altora să îl controleze!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Relaţiile, indiferent de natura lor, sunt foarte importante pentru Rac.

Dacă îi are pe cei dragi aproape de el şi are toată susţinerea lor, poate să se întâmple orice în jurul lui. Chiar dacă este recunoscător în fiecare zi pentru ceea ce are şi pe cine are, însă simte că nu le mulţumeşte suficient. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să ignore un prieten care are nevoie de el. Devotamentul de care dă dovadă nu îl lasă să renunţe la cineva la care ţine. E genul de persoană căruia îi pasă prea mult sau care face prea mult pentru oamenii pe care îi iubeşte, dar care consideră că nu e niciodată de ajuns.

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu există prea multe lucruri care îl pot face pe un Leu să renunţe la obiectivele sale.

Odată ce se implică în ceva, nimeni nu va reuşi să îl scoată de acolo. Oamenii îşi pot spune părerea, dar pentru el rămâne doar la nivel de discuţie. Nu va accepta niciodată să fie pe locul doi, pentru că doar cu o astfel de atitudine a ajuns să fie ceea ce este astăzi. Nu se va lăsa influenţat de nimeni niciodată, chiar dacă cei din jurul lui îl vor urî sau vor deveni geloşi pentru asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când vine vorba de oameni, Fecioarei îi place să creadă că este destul de pricepută.

Ştie să îi citească pe cei din jurul ei, iar despre ea simte întotdeauna că mai are multe de făcut. Este foarte critică la adresa ei şi are aşteptări atât de mari de la ea încât se străduieşte în permanenţă să fie mereu mai bună. Nu vrea să iasă în evidenţă prin asta, pentru că singurul lucru pe care nu l-ar face niciodată este să uite de unde a plecat. Chiar şi atunci când obţine perfecţionsimul pe care şi l-a dorit, ea priveşte succesul cu o recunoştinţă umilă şi trece imediat la următorul proiect.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa crede în lucrurile frumoase şi în echilibru şi face tot ce e posibil pentru a le avea în viaţa sa.

Singurul lucru pe care nu l-ar face niciodată este să renunţe la iubire. În timp ce haosul şi problemele îl pot stresa destul de mult, el ştie că cele mai solide relaţii sunt cele care au trecut prin toate astea şi, totuşi, au rămas la fel de puternice. Chiar şi atunci când situaţia devine urâtă, nu este genul care să renunţe la primul necaz cu care se confruntă, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu îşi deschide inima în faţa oricui.

Motivul pentru care are un cerc atât de restrâns de prieteni este că ştie că doar în ei poate avea încredere deplină. Oricine altcineva încearcă să se bage în viaţa lui va fi blocat categoric şi evident. La fel procedează cu oricine îi trădează încrederea. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să tolereze necinstea. Relaţiile sale se bazează pe respect şi onestitate, iar când acestea sunt încălcate, totul se prăbuşeşte.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul nu vorbeşte doar ca să se audă vorbind, ci pentru că vrea să fie auzit.

S-ar putea să aibă prea multe de spus, dar toate sunt importante pentru el. Sigur, unii oameni şi-ar putea da ochii peste cap şi ar putea încerca să îl ignore, dar aceştia pur şi simplu nu îl cunosc. Singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este să îşi ţină gura închisă atunci când vine vorba de opiniile şi valorile sale. Nu îi pasă dacă nimeni nu e de acord cu el, va spune tot ce îi trece prin minte.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul reînvie întotdeuna din propria-i cenuşă.

Îi plac provocările, iar eşecul este pentru el doar o modalitate de a le arăta celorlalţi că nu e dispus să renunţe. Atitudinea lui este de lăudat şi, uneori, îl suprinde chiar şi pe el însuşi. Niciodată nu va lăsa obstacolele să îi stea în cale. Va transforma orice eşec în succes, pentru că el poate trece peste orice pentru a ajunge la luminiţa de la capătul tunelului. Nimeni nu are rezistenţa sa, ceea ce e de admirat!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este dispus să încerce orice o dată în viaţă. Pentru el, viaţa fără riscuri şi lucruri noi nu este viaţă.

Chiar dacă descoperă ceva ce nu îi place, el ştie că a făcut tot ce a ţinut de el şi măcar a încercat. Cu toate acestea, nu va face niciodată ceva cu jumătate de măsură atunci când vine vorba de un lucru sau de o persoană de care îi pasă cu adevărat. În acest caz, renunţarea nu se regăseşte în vocabularul său.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Cei din jurul lor îi consideră persoane foarte sensibile, însă Peştii sunt doar foarte conectaţi cu emoţiile lor şi se simt confortabil să şi le exprime.

Singurul lucru pe care nu îl vor face niciodată este să îşi reprime sentimentele şi să lase negativitatea altora să îi tragă în jos. Contrar a ceea ce se crede, sunt mai puternici datorită emoţiilor lor, nu invers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending