Connect with us

Horoscop

Ce merită zodiile cel mai mult în viață

Cu toții știm care sunt lucrurile esențiale pe care le merităm în viață: mâncare, adăpost și apă. Dar există și lucruri simple pe care nu numai că le merităm, ci la care ar trebui să avem dreptul, precum timpul pentru noi înșine sau iertarea. Lucrurile mici diferă în funcție de nevoile fiecăruia!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul merită să primească ajutor atunci când are nevoie și să aibă pe cineva care să depună eforturi pentru el.

Berbecul este foarte independent și capabil, dar, din când în când, ar aprecia dacă nu ar trebui să facă totul de unul singur. Îl va ajuta acest lucru să se relaxeze? Probabil că nu, dar se va simți bine văzând că cineva are grijă de el, iar asta înseamnă mult pentru el.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul merită să fie răsfățat.

Muncește foarte mult și ajută pe toată lumea, ceea ce poate fi epuizant la un moment dat. Merită o zi de spa sau un masaj la picioare. În afară de pedichiură, picioarele sunt adesea trecute cu vederea și acest lucru se întâmplă și în cazul lui. Dacă picioarele Taurului se vor relaxa, întregul corp se va simți grozav.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii merită să fie auziți, să fie ascultați.

Da, sunt foarte buni la comunicare, dar asta nu garantează că persoana cu care vorbesc este un ascultător fantastic. Nativul din Gemeni merită pe cineva care este atent la ceea ce spune și prezent în discuție, nu pe cineva care doar își așteaptă rândul la replică. Merită pe cineva care îl înțelege și care este pe aceeași lungime de undă cu el din punct de vedere intelectual. Merită un partener de conversație care să îi stimuleze creierul.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul merită pe cineva care să îl apere și să lupte pentru el, dacă este necesar.

Nu e vorba de luptă fizică, ci de a simți că este susținut. Nu are nevoie în jurul lui de oameni care vorbesc despre bunătate și compasiune, dar care niciodată nu fac lucruri de acest gen.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul merită genul de respect pe care și el îl are față de toți ceilalți.

Leul nu tratează oamenii cu respect doar pentru a primi același lucru la schimb, o face pentru că așa îi stă în caracter. Toată lumea merită respect și Leul știe cel mai bine asta, fiind șocat atunci când nu e tratat așa cum trebuie. El face atât de multe lucruri pentru oameni, încât merită să primească demnitate și loialitate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara merită să primească înțelegere și grijă.

Întotdeauna vrea să se descurce de una singură, chiar și atunci când trece prin ceva precum o despărțire sau o criză financiară. Când traversează un moment dificil, devine reticentă în a se apropia de oameni. Cu toate acestea, uneori nu poate face față și are nevoie ca cineva să aibă grijă de ea.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța merită să poată spune NU. Uneori, nu vrea să facă ceva, dar totuși o face din cauza presiunii din jur.

Este sănătos să spui NU și să nu te simți ca și cum le-ai face rău celor din jur. A refuza ceva ce nu dorești poate fi cel mai cinstit lucru pe care îl poți face!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul merită să aibă prieteni adevărați.

El e un prieten grozav și extrem de fidel, dar nu întotdeauna primește același lucru la schimb. Are nevoie de cineva care să fie mereu acolo pentru el, indiferent de situație.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul merită să trăiască într-un loc unde se simte complet acasă, chiar dacă acest loc este departe de prieteni și familie.

Dacă Săgetătorul rămâne undeva unde se simte restricționat și plictisit, va începe să se sufoce. El trebuie să trăiască într-un loc care îl inspiră și încântă.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul merită să fie privit drept o persoană sociabilă și amuzantă, nu să aibă imaginea de om plictisitor, așa cum mulți par să creadă că e.

Da, Capricornul este muncitor, dar asta nu înseamnă că e plictisitor sau că nu îi place să se distreze. Simte nevoia să fie apreciat și să fie invitat la evenimentele care se organizează în jur, chiar dacă nu le va putea onora pe toate din cauza muncii.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul e atât de deștept, încât uneori se concentrează doar pe activitățile care îl stimulează intelectual, uitând de nevoile sale fizice.

Oamenii au nevoie de atingeri și gesturi fizice de afecțiune, iar el nu e o excepție de la regulă. Vărsătorul își dorește afecțiune, deși poate nu e conștient de asta. O îmbrățișare sau o strângere puternică de mână poate face ca un drum lung să pară scurt, dar îl face și să se simtă iubit.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștii merită să se simtă bine în pielea lor. Ei trebuie să se simtă bine cu el înșiși și să fie mândri de felul în care arată.

Trebuie să li se reamintească că sunt demni de iubire, iar asta include și iubirea de sine. A te iubi nu e un gest egoist, ci e vorba de grija față de propria persoană și atât!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending