Connect with us

Horoscop

Ce înseamnă o relație adevărată pentru fiecare zodie în parte

 

Iubirea e ceva la care tânjește toată lumea. Dar, pentru fiecare persoană o relație adevărată poate însemna altceva. Fiecare are propria definiție a iubirii.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbec, o relație adevărată înseamnă pasiune nestăvilită.

El este o persoană activă, optimistă și onestă. Iubește din toată inima și nu îi e teamă să o arate. Cu toate acestea, impulsivitatea și nerăbdarea care îl caracterizează i-ar putea crea uneori probleme sau pot speria pe cineva.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Un Taur definește o relație adevărată drept loialitatea supremă față de iubire.

S-ar putea să nu se grăbească să găsească dragostea, dar odată ce o va face, nu va mai dori să trăiască fără ea. Să aibă pe cineva alături va deveni cel mai important lucru pentru el.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt firi foarte sociabile, așa că vor să fie prieteni cu toată lumea.

Dar, au și o latură serioasă, care le poate provoca anumite nesiguranțe. Cuvântul relație înseamnă pentru ei găsirea unei persoane alături de care să se și distreze, dar care și să sape adânc pentru a-i mângâia, liniști și ține companie.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Pentru Rac, cuvântul relație înseamnă găsirea confortului.

Este sensibil și emotiv, așadar are nevoie de cineva alături de care să se simtă în largul lui. Își dorește pe cineva care să aibă grijă de el și care să-l iubească necondiționat. Desigur, acest lucru nu înseamnă că este fragil sau slab.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul este, din fire, ușor narcisist.

Așadar, cuvântul relație înseamnă pentru el distracție, complimente și admirație. Are multă încredere în el și este foarte inteligent, dar își dorește totuși validarea celorlalți. Să aibă alături pe cineva cu care să se distreze, dar, de asemenea, care să îl laude este tot ce visează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioară, noțiunea de relație înseamnă că lucrurile mici contează cel mai mult.

Să i se spună că arată drăguț sau că îi stă bine cu noua coafură sunt mici detalii care o fac să se simtă extrem de bine. De asemenea, fiind foarte muncitoare, aceste lucruri mici o ajută să se detensioneze.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanță, cuvântul relație înseamnă timp și companie de calitate.

Vrea ca viața lui să fie pașnică și frumoasă alături de o persoană specială.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este o zodie extrem de loială și își dorește sinceritate absolută atunci când vine vorba de dragoste. Pe scurt, cuvântul relație înseamnă sinceritate.

Vrea să știe întotdeauna adevărul, dar uită că asta trebuie să vină și din partea lui. Cu toate acestea, vrea ceva de lungă durată pentru a colecționa o mulțime de amintiri.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru un Săgetător, o relație este un cățeluș energic și jucăuș.

Vrea să fie plină de viață, distracție și curiozitate. Cu toate acestea, idealismul lui și așteptările prea mari i-ar putea crea probleme în găsirea unui partener.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul poate fi o persoană complicată.

Super responsabil și practic, dar și încăpățânat și neiertător. Deci, semnificația cuvântului relație se rezumă la răbdare și înțelegere. Are nevoie de cineva cu aceste calități deoarece uneori poate fi extrem de dificil. Cineva cu răbdare și înțelegere va ajuta la menținerea unei viitoare relații stabile.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Vărsător, cuvântul relație înseamnă iubire, dar și evoluție.

Vrea pe cineva alături de care să se distreze, dar care să îi ofere și șansa de a progresa. Să mențină o relație și să lupte pentru ceea ce îl pasionează ar putea fi dificil, dar dacă găsește persoana potrivită, o să fie fericit pentru totdeauna.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Pentru Pești, cuvântul relație înseamnă dragoste blândă.

Își doresc pe cineva cu suflet bun, care să îi sprijine când au nevoie și care să îi scape de temeri. Trebuie doar să fie sinceri cu privire la ceea ce simt pentru a primi ce își doresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending