Connect with us

General

Ce inseamna cand visezi paianjeni? E de bine sau de rau?

Ai visat vreodata paianjeni? Te-ai intrebat ce inseamna cand visezi paianjeni? Iata mai jos raspunsul. Afla daca este de bine sau de rau? Sa te bucuri sau sa fii precaut?

De bine sau de rau?

Trebuie sa recunoastem ca paianjenii pot fi inspaimantatori. Au 8 picioare, 4 perechi de ochi, isi lichefiaza prada, sunt infricosatori si comportamentul lor de pradator iti da fiori reci. Si, ca  tot ce este neinteles, provoaca frica. In acest caz, de ce “capcana de vise” imita panza de paianjen?

Creativitate

Cand visezi un paianjeni poate insemna faptul ca trebuie sa-ti pui in valoare talentul artistic, creativitatea.

Complot

Paianjenii sunt vanatori iscusiti. Ei tes o plasa lipicioasa si sensibila in care se prind victimele. Daca ii visezi, ei pot fi mesajul unui complot sau al unei scheme de manipulare la care trebuie sa fii atent. Vrea cineva sa te prinda in plasa lui?

Captivitate

Cum spuneam, plasa unui paianjen este foarte lipicioasa, iar daca te-ai prins in ea nu prea mai poti scapa. Apoi, paianjenul isi incapsuleaza prada, apoi ii introduce un venin paralizant. In viata reala, te simti captiv, te zbati ca sa iesi intr-o anume situatie? Vrei sa scapi de ceva sau cineva?

Figura feminina

Paianjenii reprezinta o energie feminina. Au case de matase si sunt foarte grijulii si rabdatori. Cand visezi un paianjen, gandeste-te la o figura feminina din jurul tau. De asemenea, poate fi mesajul laturii tale feminine.

Instrainare

Este stiut faptul ca deseori nu vezi o panza de paianjen, chiar daca esti foarte aproape de ea. Daca visezi paianjen poate fi vorba despre un sentiment de alienare, instrainare pe care il ai. Te simti respins, neapreciat?

Teama

Daca iti este teama de paianjeni, atunci visul poate veni ca urmare a fricii tale. Insa daca iti plac paianjenii, in vis acesta poate reprezinta un prieten.

Ce inseamna cand visezi paianjeni? Pozitiv sau negativ?

Paianjenul aparut in vis poate reprezenta atat simboluri negative, cat si simboluri pozitive.

Simboluri negative:

 • Cruzime
 • Vanitate
 • Rautate
 • Captivitate
 • Manipulare
 • Umbra

Simboluri pozitive:

 • Rabdare
 • Tenacitate
 • Indemanare
 • Creativitate
 • Sinele

Ce inseamna cand visezi paianjeni: Omori paianjenul!

Mesajul depinde foarte mult de ce sentiment ti-a lasat faptul ca l-ai omorat. Daca simti eliberare, cel mai probabil te afli intr-o situatie in care ai nevoie de o decizie radicala pentru a scapa de “captivitate”. Daca te simti trist, poate ca poti avea o relatie cu o persoana care este destul de incalcita si nu stii cum s-o rezolvi.

Paianjenul se catara pe tine

Cand visezi ca paianjenul se urca pe tine, analizeaza ce anume din viata ta te deranjeaza, te sacaie, te enerveaza, te irita. Dar si ce sau cine, incearca sa-ti atraga atentia discret?

Mai multi paianjeni in vis

Daca visezi mai multi paianjeni la un loc, mesajul poate fi ca trebuie sa analizezi si sa aduci lumina intr-un anumit aspect (sau mai multe) din viata ta!

Paianjen gigant

Daca visezi un paianjen gigant, monstruos, terifiant, analizeaza ce anume din viata ta te face sa te simti coplesit si neputincios.

Panza de paianjen

Panza de paianjen reprezinta creatia, soarta, responsabilitatea, capcana, barierele, obstacolele din viata ta.

Paianjen in pat

Cand visezi ca este un paianjen in patul tau, poate insemna ca o figura feminina iti tulbura viata. Cel mai probabil este vorba de o relatie amoroasa tumultoasa.

Culoarea paianjenilor

Culoarea paianjenilor are si ea propriile semnificatii.

Un paianjen alb inseamna vindecare, speranta, energie. Un paianjen negru sau Vaduva Neagra inseamna minciuna, teroare, dezamagire.

Un paianjen rosu inseamna fericire, pasiune, protectie. In timp ce un paianjen verde inseamna calm, tristete, nevoia de vindecare.

Un paianjen albastru semnifica angajament, actiune, in timp ce un paianjen galben semnifica instrainarea.

Un paianjen portocaliu semnifica generozitate, sociabilitate, in timp ce un paianjen roz inseamna dragoste, fericire.

Un paianjen mov inseamna bunastare, demnitate, iar unul argintiu sau auriu – noroc. Un paianjen maro inseamna confort fizic.

Modelul paianjenilor

Un paianjen cu dungi inseamna ca lucrurile din viata reala nu sunt chiar asa cum par. In timp ce un paianjen cu pete poate semnifica o perioada stresanta.

Un paianjen paros (tarantula) te incurajeaza sa treci dincolo de “suprafata”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending