Connect with us

General

Ce inseamna cand visezi elefant. Semnificatii spirituale puternice. La ce simboluri sa fii atent!

Daca te intereseaza ce inseamna cand visezi elefant, citeste in continuare. Vei afla informatii care iti pot fi utile in decodarea mesajelor pe care le primesti din Univers. Este bine stiut faptul ca elefantul este un animal cu o puternica semnificatie spiritual in mai toate religiile si culturile lumii. Prin marimea si greutatea impresionabile, prin caracteristicile sale unice, elefantul este o creatura simbolica.

Dar ce inseamna cand visezi elefant?

Elefantul aparut in vis este simbol al puterii, al intelepciunii, al depasirii obstacolelor, al norocului, al stabilitatii si al conexiunilor sociale. Cand un elefant iti apare in vis, iti transmite mesajul ca o chestiune foarte importanta din viata ta nu mai poate fi ignorata si trebuie sa o infrunti. Desi este coplesitoare, aceasta decizie iti poate schimba viitorul.

Visele recurente cu elefanti au legatura cu urmatoarele teme si emotii:

 • Putere
 • Intelepciune
 • Forta
 • Depasirea obstacolelor
 • Noroc
 • Loialitate
 • Abilitati matematice
 • Abilitati de comunicare
 • Idei mari
 • Coplesire
 • Inspiratie
 • Invatarea din experiente
 • Inteligenta
 • Stabilitate
 • Conexiuni sociale
 • Telepatie

Ce inseamna cand visezi elefanti – simboluri spiritual

Elefantii sunt cele mai mari creaturi care traiesc pe suprafata terestra. Din punct de vedere spiritual, aceste animale sunt simbolul energiei fizice,  reprezentante de chakrele 1 si 3. Ele sunt chintesenta supravietuirii, identitatii, imputernicirii, sanatatii fizice, manifestarii, depasirii obstacolelor in viata.

Inspiratie si idei marete

Elefantii care apar in vis aduc un mesaj spiritual despre idei marete, despre telurile pec re le ai. Poate ca planuiesti sa pui pe picioare o afacere sau lucrezi la alt proiect de anverggura. Poate ti se pare ca este, totusi, prea mult. Dar nu renunta, urmeaza-ti visurile cu rabdare, munceste sarguincios si vei avea succes.

Daca elefentul este pui, mesajul este cu atat mai puternic: un proiect aparent micut poate aduce castiguri impresionante. Daca visezi mama elefant, atunci mesajul este ca trebuie sa ai grija de proiectele tale, sa le “hranesti” cu energia ta pentru ca proiectul sa ajunga la “maturitate”

Noroc si succes

Elefantul simbolizeaza norocul, iar aparitia in vis este de bun augur in ceea ce priveste succesul. Mesajul este cu atat mai puternic daca elefantul se afla in preajma unei ape sau inoata intr-o apa. Daca elefantul se joaca in apa, atunci asteapta-te la viitoare castiguri financiare, dar si in dragoste.

Daca visezi ca salvezi elefantul, inseamna ca ajutorul tau va contribui la bunastarea oamenilor din jurul tau. Sau meseria in care vei prospera are legatura cu ajutorarea sau vindecarea celorlalti.

Sentimentul de coplesire

Desi elefantul in vis este, in general, semn de bun augur, el poate avea si conotatii negative. Pentru ca elenfantii sunt animale mari si puternice, ele pot starni frica, panica, anxietate, emotii coplesitoare.

Daca iti este frica de elefant in vis si fugi de el, inseamna ca in viata reala fugi de o responsabilitate sau de o emotie puternica. Daca esti urmrit de un elefant sau mai multi elefanti inseamna ca simti o uriasa presiune sociala. Asteptarile celorlalti in ceea ce te preveste te apasa pe umeri. Acest vis poate fi, de fapt, si o uriasa trezire la realitate. Poate ca nu iti dai seama ca ai aceasta presiune pe umeri, iar acum a venit momentul sa o constientizezi.

Subiecte importante

Atunci cand visezi un elefant ti se atrage atentia asupra unui subiect sau subiecte foarte importante pentru tine. Trebuie sa-ti pui ordine in viata. Nu mai ignora ceea ce te face sa te simt bizar, rusinat, inconfortabil. Daca este vorba despre o relatie, un conflict la locul de munca sau in grupul de apropiati, infrunta problema. Trebuie sa te eliberezi de tensiune pentru a putea merge mai departe.

Trecutul

Se zice despre elefanti ca au o memorie impresionanta si isi aduc aminte locuri si evenimente din viata lor. De asemenea, elefantii invata din experientele trecute si isi invata puii sa evita problemele cu care adultii s-au confruntat. De aceea, atunci cand visezi un elefant, subconstientul incearca sa-ti trezeasca amintiri pe care le-ai uitat. Visele cu elefanti pot fi un avertisment ca esti pe care sa repeti greseli din trecut.

Ce inseamna cand visezi elefant nervos

Daca elefantul din visul tau este nervos, inseamna ca inauntrul tau ai suprimat furii, resentimente, teama de a fi respins. Scoate la lumina aceste emotii puternice, infrunta-le si elibereaza-te de ele.

Ce inseamna cand visezi un elefant in casa ta

In Feng shui, elefantul este un element de bun augur si se plaseaza in casa pentru a aduce abundenta, incredere de sine, sentimentul de Securitate. Aparitia in casa ta a elefantului aduce mesajul abundentei financiare. Daca esti singur, poate sugera intalnirea unei persoane cu care sa te asezi la casa ta, in iubire si armonie.

Daca te simti amenintat sau speriat, este un semn ca te simti coplesit sau presat de sarcinile casnice sau de cele de la locul de munca.

Ce inseamna cand visezi un elefant mort

Sa visezi un elefant mort este ceva tulburator. Insa mesajul nu este de rau augur. Dimpotriva, reprezinta o schimbare, o transformare, un realiniament la noua realitate din viata ta. Universul iti trimite semnalul ca trebuie sa te adaptezi noilor conjuncturi.

Elefantul in cimitirul elefantilor poate fi simbolul sansei de a te indrepta spre un nou drum. Este posibil sa simti chemarea interna de a-ti transforma realitatea.

Ce inseamna cand visezi un elefant ranit

Cand elefantul este ranit, turma de elefanti conlucreaza pentru a-l apara. Elefantii in turma sunt simbolul legaturilor de familie si al loialitatii. Un elefant ranit poate aduce la lumina o suferinta din trecut. Sau poate transmite mesajul ca poti avea success in domeniul medicine, al vindecarii energetice, shamanismului, consilierii sau terapiei.

Ce inseamna cand visezi un elefant intr-o cusca

Cand visezi un elefant inchis primesti mesajul ca esti blocat, te simti captiv. Increderea de sine este redusa si ies la lumina toate fricile tale. Dar elefantul este puternic si trebuie sa-ti amintesti ca ai forta interioara de a depasi aceste obstacole. Poate ca este nevoie de scoti anumiti oameni din fiata ta, poate ca este nevoie sa pleci de la un anumit loc de munca. Important este sa-ti recuperezi forta, puterea si stima de sine.

Ce inseamna cand te visezi calarind un elefant

Atunci cand te visezi calarind un elefant mesajul este de incredere de sine, de putere. Iti descoperi puterea interioara, autoritatea. Stai drept in fata adevarului si esti pregatit sa infrunti orice apare.

Ce inseamna cand visezi elefant in functie de culoare

 • Elefant alb: evolutie spirituala, iluminare, manifestarea spirituala a sinelui superior
 • Elefant negru: schimbari importante, depasirea unor obstacole mari
 • Elefant gri: necunosutul, misterul pe care trebuie sa le infrunti pentru a putea merge mai departe pe drumul tau
 • Elefant auriu: abundenta, succes, noroc
 • Elefant verde: fertilitate, angajament, cresterea familiei
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending