Connect with us

lifestyle

Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Cine colecționează insecte, cine umerașe și cine e pasionat de olărit?

Dacă stai să sapi printre milioanele de informații de pe internet, s-ar putea să afli lucruri nebănuite, cum ar fi, ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood.

 

Te-ai întrebat vreodată ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Adeseori uităm că în spatele meseriei lor, vedetele au și ele interese și vieți personale și, una peste alta, sunt…ca noi.

Julia Roberts, de exemplu, este o actriță faimoasă, însă câți dintre voi știau că este un om de bază în comunitatea celor care tricotează? Nici eu nu am știut.

Dar, deși nu este tocmai o surpriză să ai un hobby, atunci când vorbim despre accesul și resursele vedetelor, ne punem întrebarea ce fac ele în timpul liber?

Așadar, dacă stai să sapi printre milioanele de informații de pe internet, s-ar putea să afli lucruri nebănuite, cum ar fi, ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood.

Dar să ne uităm în grădina câtorva dintre ele:

Beyonce face miere

În timpul unui interviu recent, Beyonce, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit un fapt surprinzător despre sine: „Știu că este neobișnuit, dar am doi stupi. Reali”, a spus ea. „I-am luat la mine acasă de ceva vreme. Am în jur de 80.000 de albine și facem sute de borcane cu miere pe an.” Ea a mai povestit că a început apicultura de dragul a doi dintre copiii ei. „Am început treaba cu stupii pentru că fiicele mele, Blue și Rumi, ambele au alergii teribile, iar mierea are nenumărate proprietăți curative”, a adăugat ea.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Beyonce. Foto: Shutterstock

Nicole Kidman este pasionată de parașutism

Cine a știut că Nicole Kidman are atâta adrenalină? Actrița nu numai că are licență de parașutist, dar încurajează și alte femei să-i urmeze exemplul. „Este cel mai apropiat lucru de zbor”, a spus ea pentru The Telegraph.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Nicole Kidman. Foto: Shutterstock

Ce hobbyuri ciudate au vedete de la Hollywood? Și care sunt mai ciudate?

Paris Hilton vânează broaște și restaurează aparate radio vintage

Miss Hilton este o femeie cu multe surprize. Vorbind pentru The Sun, Paris Hilton a povestit despre hobbyurile sale bizare, dar a insistat că niciun amfibian nu a fost rănit în acest proces: „Îmi place să vânez broaște. Mă duc la fermele mele. Am una lângă Oakland, California și alta în Nevada și dețin o insulă. Așa că prind broaște și le pun într-o găleată și apoi le eliberez. ”

Cât despre cum își petrece restul timpului? Ei bine, Paris Hilton este cunoscută că participă la expozițiile de aparate de radio antice. În 2015, o serie de observații au sugerat faptul că ea, nu numai că a căutat radiouri vechi, ci le-a și restaurat ea însăși.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Paris Hilton. Foto: Shutterstock

Brad Pitt face obiecte din ceramică

Gândul că Brad Pitt fabrică ceramică este foarte drăguț. Dezamăgitor, însă, este că împreună cu prietenul lui, Leonardo Dicaprio, lucrează cu lutul uneori până în zori, irosind o noapte a burlacilor.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Brad Pitt. Foto: Shutterstock

Katy Perry colecționează părul altor celebrități

Știm cu toții că Perry iubește să se joace cu părul ei, dar ceea ce nu am știut (și nu am vrut cu adevărat să știm) este că ea și-a făcut un hobby din a colecta părul altor vedete. De fapt, ea a vorbit despre asta în mod deschis în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii, chiar recunoscând că obișnuia să țină încuiat părul lui Miley Cyrus și Taylor Swift. „Este total înfiorător, dar minunat”, a spus ea.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Katy Perry. Foto: Shutterstock

Will Smith este pasionat de scrimă

Smith este un mare pasionat de scrimă și i-a atras și pe prietenii săi buni, Tom Cruise și David Beckham. „Tom [Cruise] are o cameră pentru antrenament. Nu avem suficient timp pentru petreceri, așa că, acesta este modul nostru de a ne uni și de a ne lega, doar noi trei”, a spus Smith pentru Daily Mail. „Este foarte distractiv. Ne-am dorit o activitate care să fie extenuantă, însă îmbătrânim și trebuie să ne gândim să încetinim ritmul. Trebuie să ne urmărim articulațiile. Mai ales genunchiul meu”.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Will Smith. Foto: Shutterstock

Taylor Swift face globuri de zăpadă

Prietenii lui Swift se pot aștepta de la ea la un cadou foarte drăguț de Crăciun. Invitată la o emisiune despre hobbyuri și D.I.Y, cântăreața a dezvăluit că folosește borcane, antichități și sclipici pentru a modela cadourile și că acest lucru o face să se simtă din nou ca un copil. Lucruri foarte sănătoase.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Taylor Swift. Foto: Shutterstock

Mike Tyson este pasionat de cursele de porumbei

Pensionarea îi obligă adesea pe oameni să își asume noi hobbyuri. Cu toate acestea, cursele de porumbei reprezintă cu siguranță ceva foarte neașteptat. Cel mai probabil pentru că nu mulți oameni (inclusiv noi) știu că există. Ei bine, nu numai că Tyson participă la curse de porumbei în fiecare an, în Canada, dar se pare că este destul de bun și la asta. Fostul boxer este cunoscut ca fiind destul de dedicat întreținerii și antrenamentului păsărilor sale și chiar speră că sportul va deveni mai popular printre generațiile tinere.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Mike Tyson. Foto: Shutterstock

Angelina Jolie colecționează pumnale

Nu suntem siguri dacă se datorează tuturor poveștilor nebunești care au ieșit din relația ei cu Billy Bob Thornton (pe vremuri purta la gât un medalion în care avea sângele), dar acest hobby nu ne surprinde atât de mult. De fapt, am simțit întotdeauna că Jolie posedă Big Assassin Energy.

În 2008, ea chiar a spus pentru W Magazine cum mama ei a inițiat-o în acest hobby și că și ea, la rândul ei, i l-a transmis fiului ei, Maddox: „Mama mea m-a dus să cumpăr primele mele pumnale când aveam 11 sau 12 ani și am cumpărat deja niște lucruri pentru Maddox. Îl duc la un magazin special. Vorbim și despre samurai și despre ideea de a apăra pe cineva drag. Vorbim despre orice „, a spus ea.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Angelina Jolie. Foto: Shutterstock

Jennifer Garner cântă la saxofon

Asta nu mai sună atât de ciudat după ce am citit mai sus, însă ne imaginăm ce glume s-au făcut pe seama ei. Totuși, e de menționat că Jennifer Garner a făcut o serenadă solo la saxofon, special pentru prietena ei, Reese Witherspoon, de ziua ei. Asta da prietenie.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Jennifer Garner. Foto: Shutterstock

Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Ryan Gosling … tricotează

Într-un interviu acordat GQ Australia, Gosling a dezvăluit că a învățat cum să tricoteze pe platourile de filmare pentru filmele Lars și The Real Girl și a rămas cu acest hobby. Actorul chiar a recunoscut: „Dacă ar trebui să-mi proiectez ziua perfectă, [tricotatul] ar fi ocupația principală. Și voi scoate ceva din asta la final. Am un cadou frumos. Pentru cineva care dorește o formă ciudată, descurajantă, ca o eșarfă.” Sunt de acord că și ziua mea perfectă ar fi dacă aș putea tricota cu Ryan Gosling.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Ryan Gosling. Foto: Shutterstock

Penelope Cruz colecționează umerașe

Asta intră la categoria bizarerii, dar ce nu-i iertăm noi lui Penelope? Cruz a recunoscut că a adunat peste 500 de umerașe în diferite forme și dimensiuni – niciunul din metal. În timp ce suntem derutați de acest hobby, am înțelege un pic mai mult dacă umerașele ar fi servit scopului de a păstra vasta ei garderobă de designer în șifonier. Pare însă că sunt de decor.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Penelope Cruz. Foto: Shutterstock

Tom Hanks colecționează mașini de scris vechi

Tom Hanks, întruchiparea vie a binefăcătorului, lovește din nou cu dragostea sa pentru mașinile de scris vechi. Într-un eseu pe care l-a scris pentru New York Times, actorul povestește totul despre acest hobby, de la obținerea primului său model, la 19 ani, până la cele mai mult de 250 de mașini pe care le are acum în colecția sa. Deși a fost o bucurie să le adune, el a dezvăluit că intenționează să le ofere încet, încet altora și să rămână în cele din urmă doar cu una.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Tom Hanks. Foto: Shutterstock

Ce hobbyuri ciudate au vedetele de la Hollywood? Claudia Schiffer colecționează insecte

Claudia Schiffer a atins statutul de personalitate în industria modei. Cu peste 1.000 de coperte de reviste și campanii pentru unii dintre cei mai mari designeri din lume, ea a câștigat mulți bani de-a lungul carierei sale. Deci, ce face un model milionar în timpul liber? Ei bine, Schiffer este de fapt un colecționar pasionat de insecte. Începând din copilărie, interesul său a fost inițial axat doar pe păianjeni, dar acum casa ei se mândrește cu o colecție enormă de insecte, precum și cu o bibliotecă de enciclopedii cu insecte.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Claudia Schiffer. Foto: Shutterstock

Rod Stewart este pasionat de machete de trenulețe și căi ferate

Se știe că mulți muzicieni au cerințe deosebite atunci când pornesc în turnee. Singura cerere a lui Rod Stewart? Să i se ofere o cameră de hotel separată pentru machetele sale de căi ferate. Cântărețul a realizat chiar și un documentar despre modelul de cale ferată de 100 de metri pe care l-a construit (un model la scară după Grand Central Station, din New York).

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Rod Stewart. Foto: Shutterstock

Susan Sarandon joacă ping pong

Sarandon iubește atât de mult ping-pongul, încât a deschis un bar de ping-pong în New York, în 2009. Afacerea a avut un succes atât de mare, încât acum este o franciză și găzduiește turnee, ligi, precum și jucători ocazionali.

ce hobbyuri ciudate au vedetele
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending