Connect with us

Horoscop

Ce fac zodiile cand nu sunt fericite in dragoste

Nu toate relatiile sunt destinate unei vieti fericite pana la adanci batraneti.

Iata ce fac zodiile cand nu sunt fericite in dragoste.

Berbec

Cand sunt fericiti in relatie, Berbecii dau totul si asteapta ca si partenerul lor sa faca la fel. In momentul in care nu se mai simt confortabil si nu mai sunt fericiti, Berbecii tac. Daca dintr-odata partenerul tau de cuplu tace, e clar ca ceva nu e in regula.

Taur

Taurii sunt persoane speciale, fericirea lor poate fi vazuta peste tot, inclusiv pe retelele de socializare. Cand nu sunt satisfacuti intr-o relatie sunt mult mai interesati de ce crede lumea, asa ca nu vor recunoaste ca sunt nefericiti.

Gemeni

Gemenii vor anunta pe toata lumea atunci cand sunt nefericiti sau furiosi. Vor povesti in amanunt tot ce li s-a intamplat si vor evita sa dea vina pe altii.

Cum se calculeaza ascendentul in horoscop. Tu in ce ZODIE ai ASCENDENTUL? Cum iti INFLUENTEAZA VIATA zi de zi?

Rac

Racii iubesc din toata inima si vei vedea imediat daca sunt nefericiti. Ei au obiceiul de a-si exprima raspicat frustrarile si vor incerca sa repare ce nu merge.

Leu

Leii sunt prea mandri ca sa recunoasca faptul ca nu sunt fericiti. Dar, isi vor schimba foarte des starea de spirit, vor avea un comportament egoist si vor cauta ceva mai bun.

Fecioara

Fecioarele sunt persoane placute si iti va fi greu sa le ghicesti. Vor masca nefericirea, insa – daca esti atent – vei vedea ca atunci cand nu sunt in apele lor Fecioarele fac lucruri iesite din comun.

Cum se calculeaza ascendentul in horoscop. Tu in ce ZODIE ai ASCENDENTUL? Cum iti INFLUENTEAZA VIATA zi de zi?

Balanta

Balantele sunt iubaretii zodiacului, desi pot fi si dependenti de munca. Atunci cand nu sunt fericiti in relatie, isi ineaca amarul in munca.

Scorpion

Iti vei da seama imediat cand un Scorpion este nefericit in relatie. Spun lucruri care ranesc fara sa-si dea seama, sunt certareti si agresivi.

Sagetator

Cand sunt nefericiti, Sagetatorii au schimbari bruste de stare, iesiri necontrolate. Incearca sa isi ridice moralul prin intermediul umorului, doar ca glumele lor sunt foarte sarcastice.

Cum se calculeaza ascendentul in horoscop. Tu in ce ZODIE ai ASCENDENTUL? Cum iti INFLUENTEAZA VIATA zi de zi?

Capricorn

Capricornii sunt foarte atenti la relatia lor pentru ca nu le place sa fie luati prin surprindere. Cand sunt nefericiti in relatie depun toate eforturile pentru a o salva.

Varsator

Varsatorii sunt foarte ambitiosi si fac tot ce pot pentru a-si atinge obiectivele. Sunt muncitori si se adancesc in munca atunci cand nu sunt fericiti in viata de cuplu. Nu spun ce-i supara, ci doar isi ignora partenerul.

Pesti

Pestii vorbesc foarte mult despre viitor cu partenerul de cuplu. Acesta este un semn clar ca sunt foarte angajati in relatie. Atunci cand sunt nefericiti in relatie, nu se mai gandesc decat la ei insisi si nu-i mai intereseaza ce simte partenerul de cuplu.

Cum se calculeaza ascendentul in horoscop. Tu in ce ZODIE ai ASCENDENTUL? Cum iti INFLUENTEAZA VIATA zi de zi?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending