Connect with us

Horoscop

Ce băutură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Zodia nu îţi dezvăluie doar informaţii despre sănătate, bani sau dragoste, ea te poate ajuta să alegi şi băutura care ţi se potriveşte cel mai bine!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Semnul tău zodiacal este unul de foc, ceea ce înseamnă că eşti o persoană agresivă, impulsivă şi pasională, la fel ca şi focul cocktail-ului Flaming Lamborghini. Eşti o persoană căreia îi place riscul, de aceea eşti mereu dispusă de provocări în viaţă. Obţii mereu ce îţi doreşti şi vei face orice este nevoie pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Sentimentul de arsură pe care ţi-l oferă această băutură se potriveşte perfect personalităţii tale.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu mereu alegi stabilitatea şi îţi place să fii în zona ta de confort. Acest lucru este evident datorită faptului că eşti un semn de pământ. Adesea, Taurii sunt încăpăţânaţi dacă cineva vrea să îi scoată din ale lor. Vinul roşu este băutura perfectă pentru tine, un pahar de Cabernet sau Sauvignon îţi descrie foarte bine personalitatea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ai o personalitate duală şi exisă un conflict interior permenent în cazul zodiei tale. Tequila este cea mai potrivită băutură pentru tine, deoarece reprezintă cu exactitate acest tip de personalitate. Se ştie că eşti un spirit nebun care nu se sfieşte să arate acest lucru. Tu eşti o persoană ciudată chiar dacă nu consumi alcool, oricum.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Eşti o persoană grijulie şi foarte orientată spre familie. Ginul tonic este băutura perfectă pentru tine. Nu exagerezi cu consumul de alcool şi ştii când să te opreşti. Această maturitate şi responsabilitate care te caracterizează rezonează cu abilităţile răcoritoare ale acestei băuturi care nu provoacă prea mult haos în organism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Îţi place atenţia şi mereu vrei să fii în lumina reflectoarelor şi faci orice pentru a ajunge acolo. Eşti o persoană petrecăreaţă, de aceea whisky- ul Fireball este perfect pentru tine. Ar putea avea un efect dezastruos la început, dar când începi să te obişnuieşti, îţi va scoate la iveală natura ta jucăuşă. Consumul acestei băuturi te duce în zona de confort şi îţi expune farmecul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu faci numai ce vrei şi eşti foarte independentă. Nu te mulţumeşti cu ceea ce e uşor de obţinut şi ai gusturi alese. Aceste caracteristici rezonează perfect cu whisky-ul Single Malt Scotch. Întotdeauna depui eforturi pentru perfecţiune şi încerci să fii sofisticată, ceea ce face ca această băutură clasică să fie potrivită pentru personalitatea ta.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ai un set complet de caracteristici, eşti diplomată, paşnică, foarte cinstită şi sensibilă. Ai o personalitate copleşitoare, dar te amuză acest amestect de trăsături cu care eşti înzestrată. Băutura care ţi se potriveşte cel mai bine este cocktail-ul Long Island şi rezonează cu trăsăturile tale complexe de personalitate şi cu nivelul tău de energie.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti o persoană nebunatică şi plină de viaţă. Refuzi să fii vulnerabilă până în momentul în care acest lucru îţi aduce beneficii sau te ajută să obţii un avantaj faţă de cineva. Această înşelătorie este similară cu cea a romului Overproof. Prima gustare îţi poate distrage atenţia datorită dulceţii ameţitoare, însă realitatea te va lovi a doua zi dimineaţa. Este băutura perfectă pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti o persoană curioasă, energică şi foarte optimistă, toate acestea determinându-te să îţi asumi multe riscuri în viaţă. Eşti dispusă să bei un pahar de Mezcal, o băutură destul de îndrăzneaţă. Cauţi în mod constant moduri de a te distinge de mulţime şi nu poţi fi niciodată potolită. Aceste lucruri te fac să ai o viaţă dinamică şi să te asociezi cu o băutură neconvenţională.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte muncitoare care e condusă de potenţial, nu se sarcini. Ai tendinţa de a exagera cu munca şi faci tot ce poţi tu mai bun. Datorită acestor lucruri, munca e asociată adesea cu cafeauan, iar băutura alcoolică ce rezonează cu tine ar fi un Espresso Martini. Acest cocktail este o combinaţie de vodcă, espresso, lichior de cafea şi zahăr, ceea ce face ca această băutură să fie dulce şi aromată.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană inedită, excentrică şi nu respecţi normele societăţii. Tinzi să te simţi uneori ca un strîin şi să fii destul de distantă. În general, eşti privită drept o ciudată căreia i se potrivesc perfect shot-urile de Alien Brain Hemorrhage. Acest cocktail este un amestec propriu unic şi provoacă o experienţă ireală în creier.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Eşti o iubitoare de distracţie, dar îţi place şi să fii doar tu cu tine. Cea mai evidentă trăsătură comportamentală a ta este visarea. Aquavit este cea mai potrivită băutură pentru tine şi e o rudă scandinavă a ginului, care conţine plante aromatice infuzate cum ar fi chimionul, mărarul şi anasonul. Această băutură e perfectă pentru semnul tău de apă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending