Connect with us

Horoscop

Ce animal de companie ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Eşti în căutarea unui animal de companie? Semnul tău zodiacal te poate ajuta să îl alegi pe cel perfect pentru tine!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Pentru că eşti o persoană plină de energie şi mereu însetată de aventură, un câine zburdalnic şi fericit poate fi cel mai bun animal de companie pentru tine.

Ai tendinţa de a lua decizii impulsive, astfel încât calea spre adoptarea unui animal ar putea fi scurtă şi directă. Fie că este vorba despre câine, pisică sau iguană, de îndată ce observi un animal care te cheamă, vei găsi o modalitate de a-l face al tău.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu iubeşti confortul, aşa că un câine drăguţ care stă la picioarele tale sau o pisică leneşă al cărui corp vibrează la atingerea ta pot fi cele mai bune animale de companie pentru tine.

Animalul tău de companie trebuie să fie un partener adevărat şi stabil. Dacă îţi plac pisicile, adoptă una de mică, aşa va învăţa mai bine cum să fie alături de tine. Iar în cazul câinilor, îţi trebuie o  rasă inteligentă şi harnică.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Deoarece comunicarea şi cuvintele sunt foarte importante pentru tine, un animal de companie, cum ar fi un papagal, poate aduce multă culoare în viaţa ta.

S-ar putea să îţi placă, de asemenea, un cameleon care îşi schimbă constant aspectul. Pentru că ai un simţ al umorului dezvoltat, şi un dihor jucăuş şi harnic ar putea fi o opţiune. De asemenea, acesta îţi poate fi de ajutor în cercetare, pentru că vrei să înveţi constant de-a lungul vieţii.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Îţi place siguranţa, de aceea, un câine de pază bun ar putea deveni un adevărat membru al familiei tale.

Atât timp cât oferă protecţie, dar şi companie şi devotament, este opţiunea perfectă. Anumite rase de câini, cum ar fi labradorul sau golden retriver, sunt perfecte pentru acest scop şi foarte potrivite pentru copii. Ele au corpuri intimidante, dar, de asemenea, le place joaca şi nu sunt agresive.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ca Leu, e posibil să ai o afinitate pentru feline.

O pisică mândră şi superbă, care se crede capul familiei e tot ce îţi trebuie. Eşti, de asemenea, un familist convins, de aceea ţi-ai dori şi un câine care să facă parte din viaţa ta şi pe care să îl poţi dresa. O pasăre cu penaj deosebit, ar putea scoate la iveală iubirea ta pentru frumos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă îţi doreşti un animal de companie, cu siguranţă vei merge la un adăpost de animale şi vei adopta unul.

Tu vei aduce acasă un suflet blând care îţi va fi foarte recunoscător. Nu te deranjează cele care au nevoie de asistenţă medicală, astfel încât poţi opta pentru câinii care sunt predispuşi la probleme de sănătate, cum ar fi boxerii sau ciobănescul german. Dar, animalele nervoase şi agitate îţi vor alimenta anxietatea. Evită rasele precum Chihuahua sau Pomeranian.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Tu vrei pace şi armonie acasă. De aceea, un câine agresiv sau o pisică agitată ar cauza prea mult stres pentru personalitatea ta.

Deci, evită un animal excesiv de solicitant sau nedisciplinat. De vreme ce cauţi echilibru în orice şi eşti atras de frumuseţe, optează pentru un animal afectuos, sociabil cum ar fi un câine blând din rasa Cavalier King Charles Spaniel sau o pisică siameză.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o personalitate intensă, sensibilă şi misterioasă, iar animalul tău trebuie să aibă aceleaşi calităţi.

Cel mai bun prieten al tău ar putea fi o pisică, pentru că vei obţine tot ce ai nevoie de la ea. Cu toate acestea, dacă alegi un câine, el are cele mai mari şanse de a se conecta cu tine la cel mai profund nivel.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului şi e posibil să nu existe un altul mai bun pentru tine.

Un câine care iubeşte distracţia şi e mereu pregătit de aventură este un partener excelent pentru persoanele cu aceleaşi calităţi. Alege un Labrador Retriever, Golden Retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu. Pentru că mereu porneşti în cautare de necunoscut, aceste animale te vor urma mereu în călătoriile tale.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Cu siguranţă tu nu prea eşti genul de om care să stea acasă.

De aceea, animalul tău de companie nu trebuie să aibă prea mare nevoie de tine şi de îngrijire. În plus, ai putea fi atras mai mult de cele de rasă şi scumpe. Datorită frumuseţii, independenţei şi reputaţiei sale, o pisică persană ar putea fi cea mai bună opţiune. Dar, dacă te gândeşti la cât trebuie să faci curat din cauza blănii sale, o felină fără păr ar putea fi şi mai bună.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Datorită gusturilor tale, ţie îţi trebuie un animal exotic sau neobişnuit.

Vei adora privirile şi comentariile pe care le vei primi când prietenii tăi vor vede şobolanul fără păr sau şarpele din casa ta. De asemenea, mintea ta atrasă de ştiinţă îşi va îndrepta atenţia către un peşte exotic sau o iguană, un răzător inteligent sau un porc domesticit.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Pentru că ai o inimă atât de mare, rar întâlneşti un animal pe care nu vrei să îl iei acasă.

Abandonate pe stradă, de vânzare în petshopuri sau cele de la adăposturi, de toate ai vrea să ai grijă. Tinzi să te conectezi mental cu animalele şi adesea poţi fi găsit ca volunar la adăposturi. Înotarea cu delfinii este controversată, dar tu iubeşti să intri în contact cu această specie inteligentă şi intuitivă. Cu peştii ai o legătură specială, din moment ce simbolizează zodia ta. În plus, ei te relaxează şi te ajută să meditezi, aşa că poţi fi prieteni excelenţi pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending