Connect with us

General

Ce adevar dezvaluie pozitia ta despre personalitatea pe care o ai

 

Ce adevar dezvaluie pozitia ta despre personalitatea pe care o ai

 

 

POZIȚIA NUMĂRUL 1:
Persoanele care stau așa se conduc după regula „Dacă acoperiți capul cu un capac, fiara va dispărea!”. Acesta este, în unele cazuri, ceva care merită să fie recunoscător, totuși nu fără greș. Acestea sunt informative și nu sunt indivizi obositori. Se pot descurca, fără îndoială, în diverse circumstanțe și sunt cu adevărat inovatoare, totuși acționează oarecum prost și, având în vedere acest lucru, ocazional, în ciuda faptului că sunt înșelători. În mod regulat, ei se plâng de ceva ce au spus.

POZIȚIA NUMĂRUL 2:
Aceste tipuri de indivizi sunt vizionari și asta implică faptul că au o mare energie creativă și se numesc ei înșiși drept spiritul organizației sau al grupului. Ei au în permanență gânduri noi și incredibile și acesta este motivul pentru care nu reușesc să devină obositori. Ei trebuie să cunoască noi tovarăși și trebuie să călătorească pe tot globul. În fiecare zi de luni sau de An Nou au o altă pagină din viața lor și își pot schimba orașul, starea, aspectul, afacerile și chiar complice într-un scurt interval de timp.

POZIȚIA NUMĂRUL 3:
Ei trebuie să fie plăcuți. Îi urăsc cumpărăturile sau se îmbolnăvesc excesiv, dar, fără îndoială, apreciază să aleagă cea mai bună cremă sau parfum pentru ei. În ceea ce privește îmbrăcămintea, acestea sunt extrem de agitate și confuze. Acești indivizi se confruntă cu dificultăți în menținerea fixării pentru un interval de timp mai extins și pot, fără o mare întindere, să renunțe astfel la subiect.

POZIȚIA NUMĂRUL 4:
Acești indivizi sunt în mod fiabil la timp și nu întârzie niciodată și, având în vedere acest lucru, disprețuiesc să stea strâns pentru ceilalți. Sunt cu adevărat atingeți, pricepuți și pricepuți. În cazul în care cineva își comunică emoțiile într-un loc deschis, se va simți incomod. Sunt deschise și, în general, vorbesc special pentru a se confrunta. Sunt pregătiți să restricționeze pe toată lumea și pot începe rapid un contraatac.

POZIȚIA NUMĂRUL 5:
Acești indivizi trebuie să preia mai întâi instrucțiunile corecte și vocația înainte de a-și forma o familie. Sunt hotărâți din când în când, care îi pot face să fie cu adevărat cu gâtul rigid. Principalele gesturi de susținere ale acestor indivizi sunt aspirațiile și trebuie să meargă acolo unde tot ceea ce ar putea spera vreodată va funcționa așa cum era de așteptat. În general, trebuie să arate grozav când ies în locuri deschise, dar în același timp există o mică fragilitate în care contează în ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

6 alimente care te ajută să reduci transpirația excesivă

Deși transpirația este un proces normal și sănătos, atunci când apare în exces, poate fi destul de neplăcută. Nu doar machiajul ne este afectat de transpirație, ci și hainele. Petele de transpirație ne pot face să ne simțim jenate, să ne ascundem și astfel relațiile cu cei din jur să ne fie afectate.

Transpirația excesivă poate avea multe cauze, precum stresul, sarcina sau menopauza. De asemenea, și medicamentele, glicemia crescută sau hiperhidroza pot duce la apariția acestei probleme. Totuși, de cele mai multe ori, alimentația este principală cauză. Alegerea unei diete echilibrate și adaptată nevoilor tale poate fi principala cale de rezolvare. Unele alimente te fac să transpiri, pe când altele te ajută să oprești transpirația excesivă. Află mai jos care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi pentru a rezolva această problemă!

Alimente împotriva transpirației excesive

Apă

Pe lângă dietă, una dintre cele mai ușoare modalități prin care poți opri transpirația în exces este consumul unei cantități mari de apă. Atunci când organismul tău este hidratat, nu îi mai este atât de greu să își regleze temperatura. Așadar, mai puțin efort din partea acestuia înseamnă mai puțină transpirație!

Dacă îți place să consumi lapte sau alte alimente bogate în grăsime, află că este mai bine să alegi variantele sărace în aceste substanțe. O cantitate scăzută de grăsime te poate ajuta să îți menții silueta, dar și să scapi de transpirația în exces.

Alimente bogate în calciu

Calciul ne ajută să fim sănătoși și să încetinim procesul de transpirație. Consumarea unei porții sănătoase de alimente bogate în calciu îți ajută organismul să își regleze temperatura și să reducă transpirația. Care sunt aceste alimente? Consumă îndeosebi iaurt fără grăsime, brânză cheddar, brânză de vaci, migdale, varză kale și alte legume verzi.

Fructe și legume

Fructele și legumele nu sunt recomandate doar pentru o viață sănătoasă, ci și pentru a împiedica apariția transpirației excesive. Bogate în vitamine și pline de apă, fructele și legumele te ajută să îți menții silueta, să îți îmbunătățești digestia și să te menții hidratată. Aceste lucruri contribuie mai departe la împiedicarea transpirației în exces.

Ulei de măsline

Cu cât organismul tău depune mai mult efort pentru a digera mâncarea, cu atât transpiri mai mult. Uleiul de măsline este ușor de asimilat de către organism. Așadar, înlocuiește uleiul vegetal cu uleiul de măsline și bucură-te de nenumăratele beneficii pe care le are asupra sănătății, inclusiv scăderea presiunii sângelui și a colesterolului.

Vitaminele B

Asemănător cu o mașină, organismul tău funcționează mult mai bine atunci când este menținut corespunzător. Combustibilul de calitate, uleiul de motor și schimbările regulate îți ajută mașina să nu se supraîncălzească și să nu se strice. Vitaminele B au un efect similar asupra organismului. Acestea te ajută să nu te confrunți cu probleme legate de metabolism și să funcționezi la capacitate maximă în fiecare zi. Atunci când nu consumi aceste vitamine B esențiale, organismul tău funcționează mai greu și astfel transpiri mai mult. Ia-ți vitaminele esențiale din alimente precum cereale, proteine și legume.

Consumă regulat aceste alimente, dacă vrei să eviți transpirația în exces și să îți menții starea de sănătate!

Continue Reading

Trending