Connect with us

lifestyle

CAUȚI IUBIREA ADEVĂRATĂ? 5 ÎNTREBĂRI CARE TE VOR AJUTA SĂ O GĂSEȘTI

Toți căutăm iubirea, chiar și atunci când nu știm ce este, ca o nevoie interioară ce strigă în fiecare dintre noi. Dar este posibil ca adesea să căutăm ceea ce credem că dorim și nu ceea ce ni se potrivește cu adevărat.

Iată câteva întrebări ale căror răspunsuri vor ridica ceața din viața noastră și vor activa legea atracției, aducându-ne iubirea în cale.

Cine sunt eu?

Atunci când căutăm în noi, descoperim și nevoile noastre. Identificarea identității și unicității, a ceea ce iubim, a ceea ce dorim să facem în viitor, a ceea ce îmbrățișăm în viețile noastre și ce dorim să dăm la o parte, identificarea stilului personal – toate acestea ne ajută să ne descoperim, să devenim mai echilibrați, să dăm măștile jos și să știm mai bine ce căutăm în viață.

Atunci când suntem sinceri și autentici, atragem în jurul nostru și persoane care văd în noi valorile căutate (și nu în măștile pe care uneori le purtăm), având astfel ocazia să întâlnim mai des oameni cu care rezonăm.

Ce cred că mă face fericită și ce m-a făcut cu adevărat fericită?

Uneori, există o diferență între ceea ce credem că ne face fericiți și ceea ce ne aduce cu adevărat bucuria interioară și mulțumirea.

Ia o coală albă, împarte-o în două coloane trăgând o linie verticală cu pixul, iar într-o parte notează din trecutul tău ce anume te-a făcut să te simți fericită, din copilărie și până astăzi. În a două coloană, completează ce crezi că te-ar face fericită în viitor. Poți rămâne surprinsă descoperind că unele păreri din a două coloana… le pui acum sub semnul întrebării.

Care este modelul meu de iubire?

Poate chiar ai trăit o relație de iubire adevărată, indiferent de cum v-a schimbat apoi viața că parteneri. Ori ai urmărit un film, ai citit o carte sau ai avut prieteni pe care, fără să îți dai seama, îi consederi un model al unei relații de dragoste împlinite.

Înșiră apoi, pe o hârtie, elementele-cheie pentru care consideri că acel model de relație este unul fericit. Apoi notează și ce ar strica o legătură profundă de iubire. Nu îți fie teamă să mergi în amănunt, doar așa vei descoperi mai clar care sunt nevoile sufletului tău.

Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care am arătat-o cuiva?

Această întrebare te ajută să te gândeșți cât de deschisă ești spre dăruire, dar totodată descoperi și ceea ce consideri tu important privind iubirea pe care o dăruiești. Te poți gândi la mai multe dovezi de iubire față e toți cei ce ti-au intrat în suflet.

Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care am primit-o?

Caută printre amintiri, în relațiile tale de cuplu sau prietenie, care a fost acel fapt care te-a făcut să te simți cu adevărat iubită? Poți astfel să te gândeșți la ce pot face ceilalți din iubire, dar și la modul în care tu privești gesturile celorlalți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending