Connect with us

Horoscop

Cât de mult mint zodiile. Pe cine să te bazezi şi pe cine nu!

 

Indiferent dacă este vorba despre o minciună urâtă şi gravă sau despre una mică şi nevinovată, cu toţii am trecut printr-o astfel de experienţă într-un fel sau altul. Descoperă cât de mult mint zodiile, pentru a şti de cine să te fereşti!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este unul dintre cele mai directe şi sincere semne zodiacale, mai ales atunci când vine vorba de dragoste.

Toată lumea ştie foarte clar cum stau lucrurile cu el. El nu va spune niciodată un lucru cuiva sau să poarte o discuţie intimă cu cineva şi apoi să înceapă să vorbească pe la spate persoana respectivă. Aceasta e o calitate pe care ar trebui să o aibă toată lumea.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul este destul de sincer, dar asta nu înseamnă că nu poate minţi la fel de mult ca alţii.

Diferenţa constă în faptul că o face într-un mod mai puţin dăunător ca alte semne zodiacale. Când minte, minciunile lui sunt nevinovate. Pentru că e destul de încăpăţânat, crede că dacă minte îi va face pe ceilalţi să creadă că drumul pe care la ales e cel corect. În plus, dacă evită şi un conflict inutil, cu atât mai bine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt cei mai predispuşi să mintă din cauza personalităţii lor duale.

Ceea ce s-ar putea să nu ştie oamenii despre ei este că această dublă personalitate a ta este de vină. Le place să spună poveşti exagerate, minciuni nevinovate şi chiar grave, doar pentru că este distractiv pentru ei. Deoarece le place să fie în centrul atenţiei, deseori vor povesti lucruri care în mod clar nu sunt adevărate. Pentru distracţie sau pentru a răni pe cineva, apelează întotdeauna la minciună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul va minţi doar pentru a proteja sentimentele oamenilor, dar cu siguranţă nu îi place să facă asta.

Pentru că are o inimă mare, el obişnuieşte să mintă pentru a face oamenii să se simtă mai bine. Racul este unul dintre semnele zodiacale care mint cu bună intenţie şi chiar funcţionează. Chiar dacă oamenii află că a minţit pentru a le cruţa sentimentele, ei apreciază eforturile lor de a-i face să se simtă mai bine.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul preferă să fie sincer, pentru că doar astfel poate arăta că e matur şi are clasă.

Ştie că minciuna îi va strica reputaţia de om de încredere. E onest faţă de ceilalţi pentru că aşa vrea să el să fie tratat. Crede că, dacă le spune altora adevărul, ei îi vor întoarce favoarea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarei chiar îi pasă de oamenii din viaţa ei şi ar face aproape orice pentru a le arăta asta.

De aceea, preferă să fie sinceră. Mai mult decât atât, preferă să se preocupe de alte lucruri din viaţă decât să se concentreze pe inventarea unor minciuni valide. Îi place ca oamenii să o privească drept o persoană în care pot avea încredere.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este fermecătoare, dar şi mincinoasă în acelaşi timp.

Motivul pentru care minte atât de mult este pentru că îşi doreşte ca oamenii să o placă. Şi, mai degrabă decât să fie sinceră cu cine este, preferă să se prefacă în a fi cineva care crede că oamenii vor dori să-l cunoască, chiar dacă nu este adevăratul său sine. De asemenea, nu îi plac certurile sau să se confrunte cu consecinţele greşelilor ei, aşadar preferă să mintă sau să dea vina pe altcineva pentru a scăpa de toate astea.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este sincer. Deşi nu împărtăşeşte întotdeauna lucrurile prea personale, totuşi nu recurge la minciună.

E sincer pentru că merită acea onestitate la fel de mult ca şi ceilalţi din viaţa sa. Minciuna vine cu atât de multe sentimente negative, încât este mai bine să spună lucrurilor pe nume. În caz contrar, îl va măcina pe dinăuntru şi nu este distractiv pentru nimeni.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul caută întotdeauna să ştie adevărul, aşadar obiectivul său în viaţă este să fie cât mai sincer cu oamenii.

El poate fi brutal de sincer uneori, dacă nu e atent. Tactul nu este tocmai punctul lui forte, aşa că e uşor să întreacă limita şi să ofenseze.
 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul întâmpină dificultăţi în permiterea oamenilor în viaţa sa, acest lucru făcându-l să se simtă foarte incomod.

Nimeni nu ştie nimic despre el până când nu va decide că e pregătit să se deschidă. Nu îi place să mintă şi ar prefera să spună adevărul, dar va alege minciuna dacă oamenii înceracă să devină prea personali cu el. Le spune oamenilor suficient pentru a-i face să creadă că ştiu totul despre el.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este genul de om care spune că nu îi place să mintă, dar care totuşi o face.

Se consideră veritabil şi sincer, dar nu întotdeauna arată cine e cu adevărat. Va minţi pentru binele altora sau pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Dar, chiar dacă are intenţii bune, tot alege să mintă în loc să fie sincer. Le spune oamenilor ce vor să audă pentru a da bine în faţa lor.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii mint pentru a se face plăcuţi.

Vor spune şi vor face orice dacă astfel vor putea să se pună într-o lumina mai bună. Uneori, minciunile lor sunt subconştiente, ceva care pur şi simplu e o obişnuinţă. Nu mint întotdeauna, iar atunci când o fac, ei cred că minciunile lor sunt toate cu bună intenţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending