Connect with us

Horoscop

Cât de manipulatoare ești, în funcție de zodia ta

Se întâmplă adesea să te folosești de diferite metode pentru a obține ceea ce îți dorești? Știi să-ți folosești farmecul și abilitățile pentru a te juca cu mintea celorlalți? Mai pe scurt, cât de mult te pricepi să manipulezi.

În fond, manipularea nu este chiar atât de rea, ci doar te ajută să obții lucrurile pe care ți le dorești mult mai ușor. Află în urmatoarele rânduri cât de manipulatoare poți fi, în funcție de semnul tău zodiacal.

 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acest semn zodiacal este descrierea perfectă a încăpățânării. La fel ca și animalul care-l descrie, Berbecul se aruncă mereu cu capul înainte fără să stea să socotească fiecare detaliu în parte. Scopul lui este să câștige și să-și atingă țelurile indiferent de ceea ce trebuie să folosească. Manipularea este una din caracteristicile personalității sale, pentru că tot ceea ce își dorește este să nu clacheze.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Loial și întelept, Taurul nu se folosește de astfel de trucuri decât atunci când este sigur că alegerea celorlalți nu este cea mai potrivită. Acesta va folosi manipularea doar cu persoane influente și o va face doar pentru a obține un ajutor pentru cei aflați la ananghie. Acest semn ar putea fi numit un Robin Hood al zodiacului.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt extrem de curioși și foarte manipulatori. Datorită temperamentului lor contradictoriu ei reușesc să te ducă de la o discuție la alta și astfel te vrăjesc până ajungi să fii de acord cu ceea ce zic. Astrologii sunt de părere că aceștia sunt manipulatorii numărul unu ai zodiacului.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai sensibile. Iubitori, visători și intuitivi, aceștia ajung să manipuleze fără să-și dea seama. Folosesc mai degrabă șantajul emoțional, având ochii înlăcrimați atunci când observă că ceva nu le iese așa cum își doresc. Așa că nu te supăra pe ei dacă îți dai seama că se folosesc de tine, pentru că nu o vor face cu răutate.

LEU (23 iulie – 23 august)

Imaginea de sine este principalul lor atu! Nu au nevoie să manipuleze, căci aceștia au tendința să aibă în jurul lor doar persoane altruiste care să fie gata să le sară imediat în ajutor. Acest semn zodiacal reușește să se impună foarte ușor cu ajutorul personalității lor magnetice. Leii reușesc să preia controlul fără ca măcar să realizezi că acest lucru se întâmplă.

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

Perfecțiune este numele lor mic și preferă să manipuleze decât să observe că lucrurile nu sunt făcute așa cum trebuie. Sunt persoane foarte agile care observă imediat când ceva nu este la locul lui. Când se află la răscruce se folosește de abilitățile sale pentru a câștiga lupta și pentru a îndrepta lucrurile pe făgașul dorit.

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Sinceri și mereu luptându-se pentru echilibru, aceștia ajung să te convingă aducându-ți foarte multe argumente. Nu le place să manipuleze și din acest motiv încearcă să găsească cât mai multe dovezi pentru a-și susține ideea. În final, ajung să-ți demonstreze că ceea ce vor să facă vă avantajează pe toți în egală măsură.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aceștia sunt adevărați maeștri ai manipulări. Fie că e vorba de șantaj emoțional sau orice altfel de santaj, aceștia sunt tot timpul gata să-ți sucească mințile pentru a ajunge să faci ceea ce își doresc. Pentru a-și atinge scopul sunt pregătiți să-și folosească și abilitățile sexuale. Orice pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, cu rezultatul dorit.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

În general, Săgetătorii spun lucrurilor pe nume fără a se ascunde pe după deget. Însă, doar pentru că sunt direcți, nu pot fi considerați niște persoane crude. Manipularea nu este punctul lor forte, dar nu ezită să o folosească atunci când pot obține beneficii financiare. În rest, abilitățile lor mentale îi ajută să-și atingă idealurile fără prea mari eforturi.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Acest semn zodiacal este tot timpul în mișcare. Îi place să învețe să se descurce în cât mai multe domenii și urăște să depindă de ceilalți. Sunt foarte răbdători și atunci când vine vorba de manipulare, acestora le place mai întâi să sădească sămânța (ideea lor), apoi să o hrănească până ce persoana vizată ajunge să fie convinsă că trebuie să-i susțină scopul.

VĂRSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Aroganți, ambițioși și foarte introvertiți, Vărsătorii reușesc să manipuleze destul de ușor prin simplul fapt că nu-și exteriorizează sentimentele. Controlează cu ușurință lucrurile ce-i înconjoară, tocmai datorită faptului că nu-și arată slăbiciunile. Acest semn zodiacal va reuși întotdeauna să atragă atenția atunci când va fi în mijlocul unei discuții aprinse și va face ca lucrurile să se rezolve în felul lui.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Cu toate că sunt firi sensibile și visătoare, Peștii reușesc să manipuleze foarte ușor. De obicei, aceștia spun ca tine și fac ca ei! Sunt foarte convingători și reușesc foarte ușor să te facă să crezi că lucrurile vor decurge perfect dacă îi vei urma. Se bucură profund de fiecare zi și nu stau să-și încarce mintea cu lucruri care nu le sunt de folos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending