Connect with us

Horoscop

Cât de ipocrite sunt zodiile și ce lucruri lipsite de scrupule fac

Vorbele anumitor zodii nu se potrivesc mereu cu acțiunile lor, fapt pentru care au momente când sunt destul de ipocrite!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul tinde să fie ipocrit cu privire la oamenii care profită de el și de aptitudinile lui.

El întoarce totul în favoarea sa și se folosește de aceștia pentru propria bunăstare, acționând în cele din urmă ca și ei. Intențiile nefaste ale altora sunt o scuză pentru a-și satisface propriile nevoi.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul tinde să fie ipocrit cu privire la persoanele încăpățânate.

El este unul dintre cele mai încăpățânate semne zodiacale, dar are o problemă cu acest lucru atunci când vine vorba de altcineva. În mintea lui, are aproape întotdeauna dreptate și nu înțelege de ce ceilalți sunt atât de dificili încât nu acceptă ce spune.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt ipocriți prin faptul că pledează pentru exprimarea directă, dar apoi sunt pasivi-agresivi în a cere ceea ce își doresc sau în a-și exprima părerile, toate de teama că vor primi un răspuns negativ.

Se descurcă atunci când vine vorba de conversații, dar se simt inconfortabil dacă discuția începe să intre în zone pe care nu le pot controla.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este ipocrit prin faptul că militează pentru independența în cuplu, dar atunci când partenerul său vrea să facă ceva de unul singur, el devine foarte reticent și întâmpină probleme în a-i permite să se desfășoare așa cum își dorește.

Adevărul este că își dorește să facă ce vrea, dar, de asemenea, își dorește ca partenerul său să fie alături de el ori de câte ori are nevoie.

 

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul tinde să fie ipocrit pentru că se vrea un lider întotdeauna și urăște când cineva îi spune ce să facă.

Nimeni nu îi este șef, cu excepția lui. Dacă cineva dorește să îl ajute, trebuie să îi urmeze ordinele și nu să-i prezinte propriul plan de acțiune. Acest lucru doar îl va enerva și va înrăutăți lucrurile.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este ipocrită atunci când vine vorba de a oferi sau de a primi sfaturi.

Nu acceptă să se bage nimeni în treburile ei. Ea oferă cele mai bune sfaturi și știe să remedieze aproape orice problemă. Cu toate acestea, dacă cineva îi oferă sfaturi, chiar dacă ea le-a cerut, nu le va folosi niciodată. Fecioara nu are încredere că sfaturile celorlalți sunt mai bune ca ideile ei.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este ipocrită când vine vorba de superficialitate.

Nu suportă atunci când e judecată pentru felul în care arată, dar ea face acest lucru tot timpul. Dacă cineva îi spune ceva ce nu este un compliment, Balanța nu e fericită deloc. Cu toate acestea, e prima care va comenta despre înfățișarea altora.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este ipocrit prin felul în care spune că urăște mincinoșii și nu poate suporta când cineva îl minte, dar cumva consideră că e în regulă să spună minciuni nevinovate sau să îi mai scape câte un neadevăr.

Scorpionul are un dublu standard atunci când vine vorba de adevăr, iar această atitudine poate fi periculoasă, în special atunci când e rănit și decide să riposteze.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este ipocrit spunând că e atent și harnic.

Totuși, uneori este ignorant când vine vorba de interesele altora. El nu realizează că poate răni cu vorbele lui. Nu face acest lucru în mod intenționat, dar tinde să fie nepăsător și nu se gândește înainte de a spune ceva.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este ipocrit prin felul în care se străduiește să pară calm, dar atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește, el își dezvăluie latura vulcanică.

S-ar putea să nu se desfășoare fix în momentul de criză, dar mai târziu va exploda. Presiunea pe care o pune asupra lui de a părea liniștit în fața celorlalți e ceva greu de controlat.

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este ipocrit atunci când vine vorba de spontaneitate și îi place să facă lucrurile doar în felul lui, fără abatere.

Dacă cineva vrea să improvizeze sau să facă experimente, el este primul care nu este de acord. El are voie să fie imprevizibil, dar nu se bucură când alți oameni au această trăsătură.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt ipocriți prin faptul că spun că vor să mănânce mai sănătos, iar apoi ies la fast-food sau comandă acasă multă mâncare.

Sunt genul de persoane care se laudă că vor găti și vor adopta un stil de viață mai sănătos de mâine, însă tot ce fac este să profite de orice oportunitate de a se răsfăța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending