Connect with us

Horoscop

Care sunt defectele tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc se bazează pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite. Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc și care sunt defectele tale cele mai importante!

Care sunt defectele tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Şobolan

Poți fi foarte misterios și secretos. Induci în eroare pentru a obține ceea ce îți dorești sau pentru a te bucura de beneficii într-un fel.

Uneori, poți fi extrem de greu de mulțumit și ai standarde pe care nimeni nu le poate atinge. Ai momente în care îți lași nesiguranțele să scoată tot ce e mai rău din tine.

Devii necinstit/ă, grabit/ă și neliniștit/ă. De asemenea, poți fi agresiv/ă, meschin/ă și îți place să te izolezi.

Bivol

Poți să fii prea sever/ă, să ai un temperament cumplit și să devii rigid/ă până în punctul în care nimeni nu te poate determina să te schimbi. Disprețuiești să fii contrazis/ă și poți avea izbucniri bruște de furie.
Nu-i tolerezi pe cei care nu sunt loiali și ești capabil/ă de resentimente la care nu vei renunța niciodată dacă ești tradat/ă.

Poți fi posesiv/ă, încăpățânat/ă, gelos/oasă și răzbunător/oare.

Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Tigru

Ai tendința de a fi neglijent/ă, rebel/ă și nedisciplinat/ă. De multe ori acționezi fără să gândești înainte, ceea ce ar putea avea consecințe grave.
Uneori, poți suferi de invidie excesivă, grabă și duritate. De asemenea, poți avea aere de șef și mentalitatea că ești superior/oară celorlalți.

Iepure

Ești o persoană secretoasă, care se ofensează foarte ușor. Urăști să-ți asumi vina și preferi să o proiectezi asupra altcuiva.
S-ar putea să fii egocentric/ă și, în forme extreme, ai putea da dovadă de narcisism și lașitate.

 

Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Dragon

Poți fi temperamental/ă și pretențios/oasă. Încearcă să nu canalizezi negativitatea spre interior, deoarece autodistrugerea de care ești capabil/ă este foarte gravă.

Poți fi dominator/oare și egoist/ă. Judeci și critici fără măsură.

Șarpe

Ești secretos/oasă, înșelător/oare și acționezi de multe ori mișelește. Uneori poți fi gelos/oasă și foarte atașat/ă și protector/oare cu lucrurile tale.
Devii necinstit/ă, răzbunător/oare și încăpățânat/ă. S-ar putea să îți folosești energia în moduri negative sau în moduri care te fac să pari egoist/ă.

Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Cal

Ești egoist/ă și crezi că totul pe lume îți aparține. Crezi că ți se cuvine orice și acționezi în consecință.
Cea mai urâtă variantă a ta este când ești egoist/ă și agresiv/ă. Poți prezenta comportamente necruțătoare și riscante.

Capră (sau Oaie)

Comportamentul tău este unul iresponsabil și impulsiv. Când nu ești în cel mai bun moment al tău, luarea deciziilor este ceva la care eșuezi și devii extrem de iritat/ă și nemulțumit/ă din această cauză.
Obișnuiești să amâni diverse planuri, lucruri sau activități în funcție de ceilalți sau să devii leneș/ă.

Te plângi constant când ceva nu îți merge bine și adopți gândirea negativă.

Maimuță

Când ai o dispoziție proastă, pari un pic oportunist/ă. De asemenea, te confrunți cu neîncrederea față de ceilalți.

Dai dovadă de un comportament arogant și suspect. Dacă îi permiți negativității să pună stăpânire pe tine, poți întâmpina probleme serioase în relațiile din viața ta.

Cocoș

Poți fi sarcastic/ă, iar uneori acest lucru te poate face să pari că ești răutăcios/oasă și nepoliticos/oasă. Când ai un moment prost, poți fi aproape sadic/ă.

Poți fi foarte critic/ă și obsedat/ă de tine și de modul în care arăți sau te simți. Personalitatea ta întunecată este centrată în jurul unei singure teme: egocentrismul.

Câine

Latura întunecată a personalității tale implică să fii agitat/ă, secretos/oasă și paranoic/ă. Poți deveni posesiv/ă și te poți implica în relații nesănătoase și disfuncționale.

Energia ta negativă este descrisă prin anxietate, pesimism, depresie și comportamente dependente.

 

Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Mistreţ (sau Porc)

Este greu de imaginat că ai o latură întunecată, însă fiecare zodie are una. Eviți să iei decizii și folosești tot felul de scuze pentru asta. S-ar putea să cauți în mod intenționat parteneri nevrotici și obsedați de control pentru a echilibra totul, dar, de obicei, obții efectul total opus.

Când ai un moment prost, cazi la pământ și ești lipsit/ă de motivație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending