Connect with us

Horoscop

Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc se bazează pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite. Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc și care sunt calitățile tale cele mai importante!

 

Care sunt calitățile tale, în funcție de zodia ta în zodiacul chinezesc

 

Şobolan

Fermecător, creativ, descurcăreț.
Acesta este primul semn al zodiacului chinezesc, care adoră să aibă parte de noi aventuri.
Dacă ești născut/ă în zodia Șobolanului, ești fermecător, creativ și cu abilități excelente de supraviețuire. Ești analitic/ă și extrem de inteligent/ă. Ești întotdeauna în alertă în ceea ce privește mediul înconjurător, iar acest lucru te poate face uneori să pari nervos/oasă, agitat/ă sau anxios/oasă. Ai o inimă caldă, pasională și te străduiești să trăiești mereu clipa.
Te simți foarte bine în jurul oamenilor și te simți foarte bine atunci când socializezi cu cei mai apropiați prieteni. Simți oamenii. Îți place să împărtășești cunoștințele și informațiile pe care le deții celor cărora le place să asculte. Ești ambițios/oasă și extrem de inventiv/ă.

 

Bivol

Responsabil, conservator, hotărât.
Acesta este al doilea semn din zodiacul chinezesc și simbolizează forța și perseverența.
Ești inteligent/ă, responsabil/ă, stabil/ă și te dedici lucrurilor și oamenilor din viața ta. Ai tendința de a nu te abate de la setul tău de valori, ceea ce te face să fii considerat conservator/oare. Ești patriot și credibil pentru alții. Ești de încredere și răbdător/oare.

Determinarea ta este foarte puternică și ești tenace. Abilitatea ta de a depăși obstacolele și provocările este admirabilă și provoacă invidie. Oferi sfaturi practice. Ești foarte competent/ă și conștient/ă. De asemenea, ești mereu cu picioarele pe pământ și nu poți fi dezechilibrat/ă prea ușor. Ești protector/oare cu cei stabil sau inferiori.

 

Tigru

Independent, încrezător, afectuos.
Al treilea semn al zodiacului chinezesc este tigrul rebel și captivant.
Ai o mentatlitate de erou care simbolizează puterea și curajul. Cauți mereu noi provocări și ești neînfrincat/ă. Ai un caracter puternic. De asemenea, ești foarte rezestent/ă și te adaptezi în funcție de circumstanțe și context.

Ești foarte cinstit/ă și directă/ă.
De asemenea, ești tandru/ă, afectuos/oasă și cald/ă față de cei pe care îi iubești. Esre în natura ta să fii energic/ă și încrezător/oare. Ești entuziast/ă și pasional/ă. Ești foarte protector/oare cu cei pe care îi prețuiești în viața ta. Îți place să socializezi și să participi la petreceri. Ai o aură personală care atrage ș îi face pe oameni să graviteze în jurul tău.

 

Ce zodie esti in horoscopul CHINEZESC!

 

Iepure

Creativ, intuitiv, corect.

Acesta este al patrulea semn al zodiacului chinezesc, care are o judecată bună și este foarte creativ.

Ai nevoie de liberatate, departe de haos și agitație. Ești un sălbatic, așadar greu de îmblânzit. Îți va fi greu să găsești pe cineva care să te domesticească.

Foarte rar asculți sfaturile celorlalți, mai ales atunci când sunt nesolicitate. Ai încredere în intuiția ta și preferi să o folosești decât să te iei după alții. Ai abilitatea unică de a te vindeca singur/ă de traumele psihologice și fizice.

Prietenii te găsesc amabil și de ajutor. Ai un puternic simț al dreptății, egalității și corectitudinii. De asemenea, ești plin/ă de compasiune și devotat/ă.

 

Dragon

Carismatic, liber, independent.

Dragonul este al cincilea semn din zodiac și este foarte misterios. Dragonul este semnul cu cea mai mare putere, precum și o influență puternică.

Îți place să fii ocupat/ă și ești un lider înnăscut. Ai capacitatea de a depăși obstacolele, mai ales când ți-ai propus ceva. Viața te entuziasmează și ai nevoie de libertatea de a explora. Ești un spirit liber și privești viața ca având posibilități infinite. Trebuie să ai propriul tău spațiu, în care oamenii să nu poată intra atunci când nu vrei.

 

Șarpe

Răbdător, inteligent, înțelept.

Al șaselea semn al zodiacului chinezesc este pasiv-agresiv și conservator.

Ești fermecător/oare și mesterios/oasă și exact așa îți place să fii. Preferi rutina și îți place un mediu stabil. Îți place să te gândești la concepte și idei și să-ți formulezi propria opinie, mai degrabă decât să le asculți pe ale altora care încearcă să-ți influențeze perspectiva.

Faci o impresie bună din prima. De asemenea, îi intuiești foarte bine pe cei care nu sunt de încredere.

 

Ce zodie esti in horoscopul CHINEZESC!

 

Cal

Optimist, sociabil, energic.

Calul, al șaptelea semn din zodiacul chinezesc, este un lider înnăscut.
Abordezi noile provocări cu un fel de optimism pe care majoritatea l-ar găsi periculos. Te-ai născut pentru a reuși.

Ești foarte sociabil/ă și de multe ori ești sufletul petrecerii.
Ești plin/ă de viață și antrenant/ă. Ești corect/ă și intolerabil/ă cu nedreptatea. Ești extrovertit/ă și energic/ă. Ești un prieten grozav și loial/ă față de cei pe care îi iubești și de care îți pasă. Ești prietenos/oasă, inteligent/ă și independent/ă. De asemenea, ești foarte atent/ă față de mediul tău și mediul înconjurător.

 

Capră (sau Oaie)

Relaxat, liber, plin de compasiune.

A opta zodie din horoscopul chinezesc este capra.

Ai tendința de a te baza pe ceilalți.

Eviți confruntarea și conflictele cu orice preț. Urăști să trebuiască să alegi, mai ales atunci când vine vorba de prietenii tăi. Ai un puternic sentiment de înțelegere care vine de la sine. Ești cel mai fericit într-un mediu relaxat și eviți haosul atunci când este posibil.
Ești plin/ă de compasiune, bun/ă și iubitor/oare. Ești perceput/ă de alții ca fiind grijuliu/ie.
Ai o mulțime de proiecte în care te implici simultan și treci de la unul la altul într-o clipă. Gravitezi către lucrurile care sunt într-o continuă schimbare și nu îți palce să te limitezi la un program sau la termene.

Ești creativ/ă și ai o fire artistică.

 

Maimuță

Inventiv, descurcăreț, fermecător.

Maimuța este al nouălea semn din zodiacul chinezesc și nu poate fi îmblânzită.
Ești un om de acțiune și trebuie să faci mereu ceva, pentru că nu suporți să te plictisești și nu îți face bine. Ai nevoie de activități de stimulare mentală pentru a te simți împlinit/ă. Ești inteligent/ă și inventiv/ă. Ai capacitatea de a face multe lucruri într-un timp scurt. Unii ar spune că ești hiperactiv/ă uneori.
Ai o dorință puternică de a învăța, care este o calitate foarte atrăgătoare. Ai o memorie extraordinară și ești foarte inventiv/ă.

Ești fermecător/oare și curiozitatea te duce în câteva aventuri. Ești popular/ă și, de obicei, optimist/ă.

 

Ce zodie esti in horoscopul CHINEZESC!

 

Cocoș

 

Harnic, curajos, răbdător.

Cocoșul este cel de-al zecelea semn din zodiacul chinezesc.
Ai aflat că, în viață, există doar câteva cazuri în care vei obține satisfacții instantanee. Privești mult spre viitor și îți place să vezi recompensele pentru munca ta asiduă. Ești curajos/oasă atât în viața profesională, cât și în cea personală. Ești foarte critic uneori, precum și muncitor.
Te îmbraci bine și ești foarte politicos/oasă. Îi dispreșuiești pe ipocriți și mincinoși.

Ai tendința de a spune ce gândești în orice moment. Odată ce te-ai stabilit profesional, vei experimenta și sentimentul de stabilitate emoțională.

 

Câine

Loial, altruist, de încredere.

Câinele se află pe poziția a unsprezecea în zodiacul chinezesc.

Ești extrem de loial/ă față de cei pe care îi iubești și de care îți pasă. Ai unele dintre cele mai altruiste și autentice trăsături ale naturii umane. Dacă cineva îți greșește, crezi că este dreptul tău să ripostezi. Crezi puternic în egalitate și dreptate.
Legi prietenii adevărate, pe viață. Ai o personalitate veselă și atractivă care îi face pe oameni să-și dorească să fie în preajma ta.

Ești de încredere, nu ești materialist/ă și ai o poziție fermă privitor la ceea ce este bine și rău.

 

Mistreţ (sau Porc)

Compătimitor, înțelegător, inteligent.

Ultimul din zodiacul chinezesc este porcul.
Ai capacitatea de a accepta oamenii așa cum sunt ei, în ciuda lucrurilor pe care le-au făcut. Înțelegi perfect faptul că deții un minim de control asupra lucrurilor din viață și lași natura sp-și urmeze cursul. Poți fi descris drept un observator pasiv al vieții. Rareroi contribui activ pe tot parcursul vieții. Ești extrem de inteligent/ă și te bucuri de conversații stimulante cu oameni deștepți.

Ai un simț al umorului unic pe care doar câțiva îl înțeleg. Ești tolerant/ă și original/ă. Nu ai un grup imens de prieteni, dar ai câțiva cu care rămâi în relații strânse perioade lungi de timp sau o viață întreagă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending