Connect with us

Horoscop

Care este cea mai frumoasă trăsătură a ta în funcție de zodie

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar semnul zodiacal sub care ne-am născut poate influența foarte mult aspectul trăsăturilor noastre. Iată care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei femei în parte în funcție de zodie.

Pești – ochii

Primul lucru pe care îl veți observa la o femeie pești sunt ochii ei. Acestea au cei mai fermecători ochi, plini de suflet, care au puterea de a te atrage dintr-o singură privire. Ele pot face instantaneu oamenii să se simtă speciali și să-i vrăjească.

Taur – gâtul

Taurii se pot distinge de celelalte femei aruncând o simplă privire la gâtul lor. Având caracteristicile unui taur, femeile taur au o construcție musculară și fizică activă. Ele au un păr natural ondulat și de culoare închisă. Cu toate acestea, cea mai bună trăsătură a lor este gâtul. Sunt înzestrate cu un gât gros sau lung, elegant, care le conferă un avantaj față de ceilalți atunci când vine vorba de rezistența superioară a corpului.

Berbec – fața

Berbecii sunt binecuvântați natural cu trăsături ascuțite, cum ar fi maxilarul, nasul, sprâncenele, bărbia și gura, având o față simetrică care poate fi evidențiată foarte frumos printr-o conturare bună. Învață să îți aplici produse de conturare și de bronzat și vei arăta minunat.

Gemeni – pielea și tinerețea

Gemeni sunt grațioși și senzuali, au o față expresivă și trăsături delicate. Pielea lor curată și strălucitoare și atitudinea lor mereu tinerească îi împiedică să îmbătrânească și îi cuceresc pe toți din jurul lor.

Leu – părul

Leii au multe caracteristici asemănătoare felinelor, astfel că au o privire extrem de intensă și o podoabă capilară superbă, având un păr des și strălucitor, pe care și-l complimentează folosind parfumuri și produse de întreținere frumos mirositoare.

Fecioara – pielea

Buzele curbate, nasul delicat și ochii strălucitori sunt niște trăsături notabile ale unei Fecioare, dar pielea lor impecabilă face ca ele să fie irezistibile. Acestea sunt conștiente de punctele lor forte și depun eforturi pentru a-și menține aspectul tânăr și pielea strălucitoare.

Rac – abdomenul

Abdomenul racilor este absolut demențial. În ciuda faptului ca sunt extrem de gurmanzi, se concentrează foarte tare asupra unei condiții fizice foarte bune, astfel că multe alte femei le invidiază pentru aspectul lor fizic.

Săgetător – spatele și ochii

Vorbind despre un semn războinic, Săgetătorii sunt puternici, au o construcție atletică puternică, care este extrem de atractivă pentru cei din jur. În plus, ele sunt binecuvântate cu ochi limpezi, strălucitori, extrem de expresivi, care îi face pe ceilalți să se piardă în privirea lor.

Capricorn – picioarele și pielea

Pielea impecabilă și picioarele lor netede, lungi și suple vor atrage atenția absolut oricui, mai ales atunci când poartă obiecte vestimentare scurte, care să le pună în evidență zona inferioară a corpului.

Balanța – buzele și posteriorul

Balanța este o combinație perfectă de frumusețe și senzualitate. Ele sunt înzestrate în mod generos cu trăsături armonioase și este de la sine înțeles că primesc atenție maximă din partea bărbaților. Un alt factor care poate deveni extrem de irezistibil sunt buzele, extrem de pline și de arcuite.

Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Au sprâncene bine arcuite și trăsături proeminente, unghiulare, fiind extrem de atrăgătoare. Dar ceea ce atrage atenția instantaneu asupra feței lor sunt buzele seducătoare.

Vărsător – picioarele

Fiind un semn extrem de nobil, Vărsătorii au de obicei fruntea largă și trăsăturile ascuțite, proeminente. Dar cel mai mare avantaj sunt picioarele lor! Frumoase și bine îngrijite, au picioare pentru care toate celelalte persoane suspină. Cu astfel de picioare uimitoare, nu este deloc surprinzător faptul că sunt cunoscute pentru mersul lor frumos și modul în care dansează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending