Connect with us

Horoscop

Care e cel mai mare defect al tău și cum îl poți transforma într-o calitate, în funcție de zodie

Transformă negativul în pozitiv! Oricând te poți îmbunătăți ca om, trebuie doar să vrei și să gândești optimist!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești narcisist. Dar cum poți întoarce asta în favoarea ta?

Cu siguranță narcisismul te va ajuta să te protejezi. Instinctele tale de supraviețuire sunt foarte dezvoltate și, deși uneori asta te face să pari egoist, ele te ajută mult în viață.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ești foarte leneș, nepăsător și dezordonat. Dar cum te pot ajuta toate acestea?

Uneori, lucrurile sunt lipsite de sens și viața destul de grea, iar aceste defecte te ajută să scapi de toată această mizerie, transformântu-te într-o persoană zen și detașată.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești rece, rezervată și necomunicativă. Cum pot fi aceste lucruri benefice pentru tine? Să nu ieși niciodată din cochilie te poate face să te simți încrezătoare. Nu împărtășești prea multe lucruri despre tine cu alții, așadar singura care se bucură de tine în totalitate ești tu. Mai mult decât atât, faptul că ești rece te ține departe de dezamăgiri, pentru că nu îți dorești ca nimeni și nimic să te încălzească.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu nu ai puterea de a ierta și ții ură pentru totdeauna.

Cum îți pot aduce aceste lucruri beneficii? Aceste defecte te pregătesc pentru viață, te fac să conștientizezi că încrederea se câștigă și te determină să fii mult mai selectivă și atentă atunci când întâlnești persoane noi. Auto-conservarea este scopul!

Leu(22 iulie – 22 august)

Ești o persoană care duce egocentrismul la extreme.

Dar, faptul că te crezi centrul universului îți poate aduce numeroase beneficii. Ego-ul tău te face să fii puternică atunci când trebuie să fii și neînfricarea ta te scoate din numeroase necazuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești foarte critică la adresa celor din jur.

Cum reușești să transformi asta într-un lucru bun? Critica elimină ceea ce nu este potrivit pentru tine, pentru că ai încredere deplină în propria judecată. Pe termen lung, s-ar putea să fii percepută drept un monstru, dar adevărul este că nu vrei să fii prostită, atâta tot.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ești o persoană foarte mincinoasă.

Cum poți transforma acest defect în ceva bun? Faptul că vezi că ceilalți te cred îți ridică moralul și te face să ai mai multă încredere în tine. Mai mult decât atât, minciuna te ajută să scapi din situații cărora nu le-ai putea face față în alte condiții.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești sadică și manipulatoare.

Cum poți transforma aceste defecte într-un lucru bun? Apelând la acest set de abilități poți obține mereu tot ce îți dorești, ceea ce e uimitor. Ești dură și crudă, dar întotdeana te alegi cu cele mai multe jucării.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu ai abilitatea de a fi alături de cineva.

Niciodată nu te afișezi și nu te implici în acțiuni care au legătură cu alți oameni. Această trăsătură funcționează bine pentru tine, pentru că te face să rămâi singur, iar un Săgetător singur e un Săgetător fericit.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești o persoană egocentrică și rea.

Cum folosești asta în avantajul tău? Teama pe care o insufli celorlalți te ajută să obții ceea ce îți dorești. Oamenii care se tem de limba ta ascuțită și otrăvitoare îți oferă libertatea de a face cale liberă în fața ta și de a elimina pe cine vrei din viața ta.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dorința de a te proteja te face să fii egoistă, rece și plină de tine.

Cum supraviețuiești propriilor tale trăsături rele? Aduni o mulțime de lucruri inutile în viața ta, ceea ce te face să simți că ai multe, că ai de toate. Asta e bine, pentru că ai sentimentul că nu îți lipsește nimic. Nu observi că ești egoistă.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Ești excesiv de sensibilă și asta enerveză pe toată lumea la un moment dat.

Cum poți obține beneficii de pe urma acestei sensibilități exagerate? Te folosești de ea pentru a înnebuni oamenii și, din dorința de a te face să încetezi, ei îți vor oferi tot ce vrei. Ești maestră în manipulare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending