Connect with us

Horoscop

ASTROLOGIE VEDICA: POTENTIALUL SEXUAL AL ZODIEI TALE

Energia erotica in functie de semnul astrologic

Astrologia vedica foloseste un sistem asemanator celui european, cu precizarea ca factorul cel mai important este semnul solar. Mai mult de atat, elementul natural care patroneaza fiecare nativ joaca un rol foarte important in echilibrarea karmei.

Berbec – Mesha

Nativul s-a nascut in aceasta zodie pentru ca in alta viata a fost o zodie de foc. Semnul apei sub care traieste acum este menit sa ii echilibreze karma si sa ii domoleasca energia sexuala.

Cei care sunt patronati de Mesha sunt persoane inclinate de obicei catre placerile erotice insa nu fac o regula din a-si satisface partenerii. Nevoile lor primeaza si sunt destul de egoisti. Pe de cealalta parte, pun foarte multa pasiune in tot ce fac si pot da dovada de multa tandrete, cu conditia sa fie indragostiti profund.

 

Taur – Vrishaba

Cei care s-au nascut in aceasta viata sub Vrishaba au avut nevoie de foarte mult echilibru intr-o alta existenta. Tocmai de aceea, traiesc acum intr-un semn de pamant.

Nu sunt amanti inflacarati si pentru ei, pasiunea este in stransa legatura cu dragostea. Vor renunta la inhibitii doar atunci cand se ataseaza sufleteste de partener, iar acest lucru nu se intampla cu usurinta din cauza naturii introverte a acestor nativi.

Pe de cealalta parte, acesti oameni au foarte multa rabdare cu cei din jur si o capacitate imensa de a ierta.

 

Gemeni – Mithuna

Cei nascuti sub acest semn de aer au fost tacuti si introvertiti in alta viata. Acum sunt deschisi catre oameni, comunicativi si au foarte multa imaginatie. Nu le lipseste energia sexuala care este alimentata de o dispozitie sufleteasca aproape tot timpul optimista.

Chiar daca par repeziti si foarte agitati, in pat sunt exact invers. Mizeaza pe preludiile lungi, pe cuvintele picante si pe cele mai sofisticate pozitii. Stiu cum sa ii faca pe cei din jur sa se simta foarte comod in largul lor iar acest lucru este una dintre cele mai puternice arme ale nativilor Mithuna.

 

Rac – Karka

Cei nascuti in acest semn de apa au o karma destul de incarcata. Cel mai probabil, intr-o alta viata au fost persoane extrem de cerebrale care si-au inabusit sentimentele. De aceea, in aceasta existenta, ei sunt oameni foarte emotivi si, de cele mai multe ori, se lasa condusi de ceea ce le spune inima si nu de ceea ce trebuie sa faca.

In ceea ce priveste energia sexuala, nu duc lipsa de aceasta. Problema este insa alta. Au blocaje emotionale majore care impiedica un circuit lin al energiei. De accea, vor gasi alte modalitati de refulare. Unele dintre ele pot fi creative si pline de avant insa de cele mai multe ori, ei isi descarca acesta energie prin crize de nervi si uneori, de violenta.

 

Leu – Simha

Cei nascuti sub acest semn de foc au o karma destul de echilibrata si nu au prea multe datorii de achitat. Insa in aceasta zodie, pot ajunge oameni egoisti si usor materialisti.

Sunt foarte orgoliosi si cel mai bun mod de a ajunge la inimile lor este sa le gadili mandria si iti vor toarce in poala. Au o energie sexuala exploziva pe care stiu sa o canalizeze si de regula, nu intampina probleme majore la acest capitol.

 

Fecioara – Kanya

Kanya este un semn de pamant care arata o karma destul de curata sau cu datorii foarte usor de achitat. Acest lucru nu inseamna insa ca nativii acestei zodii sunt persoane superficiale sau trec prin viata ca gasca prin apa. Au firi foarte domolite si o energie sexuala la fel de cuminte.

Aceasta poate creste vertiginos doar in momentul in care cei nascuti sub protectia lui Kanya sunt absolut siguri ca si-au gasit jumatatea. Sunt mai degraba tandri decat infierbantati si, de regula, pun pe primul plan nevoile partenerilor.

 

Balanta – Tula

Una calda, alta rece! Asa isi traiesc viata cei nascuti sub aceasta zodie si cu siguranta nu ai timp a te plictisesti langa ei. Energia lor sexuala este egalata doar de cea intelectuala iar pentru ei, preludiul incepe cu mult inainte sa cada hainele.

Renunta la inhibitii cu adevarat doar in compania unui partener de care sunt indragostiti. Protejatii lui Tula sunt foarte pretentiosi atunci cand vine vorba de viata sentimentala si nu se multumesc niciodata cu putin.

 

Scorpion – Vrischika

Acesta este un semn de apa, ceea ce arata nevoia indivizilor nascuti in acest semn de armonie si de echilibru. Au o energie sexuala atat de mare incat poate deveni nociva si trebuie sa gaseasca modalitati de a o canaliza.

De regula, acestia sunt oameni misteriosi si greu de inteles, care se ascund in spatele unui zambet foarte bine exersat. Le plac lucrurile fine in viata, fara sa fie materialisti neaparat. De asemenea, sunt inclinati catre tot ceea ce le face placere, de la un vin bun pana la un partener pasional, fara sa se gandeasca prea mult la consecintele actiunilor iar acest lucru nu face decat sa le ingreuneze karma.

 

Sagetator – Dhanu

Semnul de foc din aceasta viata arata o existenta trecuta in care nativii au fost supusi si in care s-au ingrijit exclusiv de ceilalti. Nascuti in Dhanu, acum sunt oameni stapani pe destinul lor si nu accepta jumatati de masura. Nu sunt firi violente sau foarte emotive. Din contra, sunt oameni care e bazeaza pe rationamente, in ciuda faptului ca au momente cand viseaza cu ochii deschisi.

Energia sexuala este ridicata insa din fericire, este echilibrata de cea intelectuala si rareori mizeaza doar pe instincte. Pun mult pret pe legatura fizica dintre doi oameni si considera, de regula, ca acolo unde nu exista compatibilitate sexuala, nu se poate construi o relatie.

 

Capricorn – Makara

Daca s-au nascut acum sub protectia elementului pamant, este semn ca intr-o alta viata, acesti nativi au fost lipsiti de cumpat, agitati,emotivi si chiar violenti. De aceea, ei trebuie sa isi echilibreze karma. In aceasta existenta, ei sunt oameni foarte calculati care au infatisari destul de reci.

Au o energie sexuala moderata spre inalta insa trebuie sa invete ca nu doar pasiunea este importanta intr-o relatie, ci si tandretea sau rabdarea. Din fericire pentru ei, au talentul de a se adapta usor la schimbari si pot empatiza fara mari probleme cu partenerii lor.

 

Varsator – Kumbha

Semn de aer foarte echilibrat, Kumbha aduce o karma destul de usoara. Nativii acestei zodii nu au foarte multe datorii de achitat din trecut si asta pentru ca, de cele mai multe ori, traiesc pentru viitor. In lumea moderna, acest fapt arata indivizi care sunt mereu in pas cu tehnologia si ajuta la progresul societatii. Sunt carisamtici, desi unoeri foarte sarcastici si au mari capacitati de conducatori.

Energia lor sexuala este moderata spre scazuta. Nu sunt neaparat pasionali insa stiu cat de importante sunt tandretea si romantismul intr-o relatie. Isi aleg partenerii cu foarte multa grija si pentru a fi cu adevarat fericiti, au nevoie de persoane care sa le egaleze din punct de vedere intelectual.

 

Pesti – Meena

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane inclinate catre meditatie si filosofie, deci mai degraba catre o existenta spirituala decat una materiala. Au, probabil, cea mai pura karma dintre toate semnele zodiacului vedic.

Energia erotica in cazul nativilor Meena este destul de scazuta. Acest lucru se poate schimba insa atunci cand se indragostesc. Sunt foarte greu de cucerit pentru ca au asteptari foarte mari insa calea sigura pentru o relatie cu o persoana nascuta in Meena este fidelitatea, pe toate planurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending