Connect with us

Horoscop

Adevărata ta mantră în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are o mantră perfectă după care ar trebui să îşi trăiască viaţa. A ta care este?

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Acceptă prezentul, eliberează-te de trecut şi crezi în viitor.

Îţi place să fii responsabilă tot timpul. De asemenea, ai tendinţa de a păstra lucruri rele din trecut. Ai nevoie de o atenţionare constantă că trebuie să accepţi realitatea aşa cum este ea şi să continui să îţi trăieşti viaţa. Ai încredere că eşti exact cine şi unde trebuie în acest moment.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Nimic valoros nu se obţine uşor.

Eşti o persoană extrem de muncitoare şi te implici în tot. Uneori, trebuie să îţi aminteşti motivul pentru care munceşti atât. Ştii că trebuie să depui eforturi enorme dacă vrei să ai lucruri pe care să le meriţi cu adevărat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dacă nu e bine, nu face asta! Dacă nu e adevărat, nu spune asta!

Eşti un fluture social şi îţi place să îţi mulţumeşti prietenii. Ai mulţi prieteni din toate categoriile sociale şi îi iubeşti pe toţi la fel. Cu toate acestea, nu merge cu fluxul doar pentru că asta fac şi amicii tăi. După cum ştii deja, cel mai bine e să nu urmezi acea persoană care sare de pe pod.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nu lăsa sentimentele să îţi acapareze raţiunea.

Poţi fi imprevizibilă şi emotivă. Uneori, sentimetele sunt cele care îţi dictează acţiunea. Si nevoie de un memento constant pentru a nu lăsa sentimentele să primeze în faţa raţiunii. Tinzi să te bazezi mai mult pe intuiţie, dar câteodată trebuie să priveşti către alternative mai practice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu e totul despre mine.

Ai nevoie de o atenţionare constantă că nu eşti centrul universului. De cele mai multe ori, eşti centruol atenţiei datorită încrederii şi atitudinii tale. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti din când în când că nu totul este despre tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E de ajuns ceea ce sunt.

Uneori, pui prea mult preţ pe ceea ce cred alţii despre tine. Trebuie să îţi aminteşti cât de valoroasă eşti. Nu te poţi baza pe alte persoane pentru a-ţi spori încrederea de sine. Încrederea ta vine din interior, ceea ce înseamnă că trebuie să conştienţizezi cine eşti.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Urmează-ţi inima, dar ia şi creierul cu tine.

Intuiţia ta este unul dintre punctele tale forte. Ar trebui să îţi urmezi întotdeauna inima oriunde te-ar duce ea. Cu toate acestea, ar trebui să iei şi creierul cu tine. Pe lângă sentimente, trebuie să fii cât mai practică posibilă, astfel luând cele mai înţelepte decizii.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ucide-i blând şi îngroapă-i zâmbind.

Eşti o persoană sălbatică şi trăieşti cu o intensitate de neegalat. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti că această agresivitate nu e prea bună pentru tine. În loc să fii aşa, ar trebui să îţi ucizi duşamanii cu bunătate şi cu zâmbetul pe faţă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Fii dispusă să îi asculţi pe ceilalţi şi să te laşi învăţată. Nu ai dreptate în toate, nimeni nu are!

Eşti o persoană foarte inteligentă şi ai tendinţa de a crede că ai dreptate în ceea ce priveşte majoritatea lucrurilor pe care le faci sau spui. În cele mai multe ori, faptul că ai studiat atât te face să fii cea mai bine informată persoană din grup. Cu toate acestea, trebuie să îţi reaminteşti că există mereu lucruri noi de învăţat. Şi, de asemenea, uneori, poţi greşi şi tu!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul.

Îţi faci griji pentru tot. Eşti o persoană foarte muncitoare şi crezi că îngrijorarea este ceea ce îţi aduce succesul şi îţi reaminteşte ce trebuie să faci. Cu toate acestea, să îţi aminteşti nu e acelaşi lucru cu să te îngrijorezi. Tinzi să dramatizezi lucrurile atât de mult încât să intri în panică.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Minte deschisă, inimă deschisă.

Majoritatea oamenilor cred că eşti puţin prea precaută şi distantă. Eşti o persoană rezervată şi, uneori, trebuie doar să te deschizi. Aminteşte-ţi că nu trebuie să ai doar mintea deschisă, ci şi inima!

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Nu te gândi prea mult, doar lasă-te purtată de val.

Eşti o persoană intelectuală şi tinzi să analizezi totul. Uneori, trebuie să îţi reaminteşti că nu trebuie să gândeşti prea mult, ci să te laşi purtată de val. Perseverenţa este esenţială, dar la un moment dat este mai bine să fii mai relaxată, decât obsedată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending