Connect with us

Horoscop

A ÎNCEPUT SEZONUL PEȘTILOR. TĂIEM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA SFÂRȘITURILE PIERDUTE ȘI NE ELIBERĂM DE DURERE

Am făcut tot ce ne-a stat în putere. Acum este momentul să facem pace cu trecutul și să începem să trăim cu adevărat. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte.

 

Pe data de 19 februarie a început în mod oficial sezonul Peștilor – ultimul sezon al zodiacului. Datorită influenței acestei zodii, vom intra în contact cu emoțiile noastre, vom accepta ce s-a întâmplat până acum și vom alege să facem pace cu trecutul. Renunțăm la tot ce este dureros și ne pregătim sufletele pentru un nou capitol.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

 

Berbec

Trebuie să accepți ce se întâmplă în acest moment în viața ta, să te adaptezi schimbărilor și să îți continui drumul. Poate că lucrurile nu sunt așa cum îți dorești, însă crede-mă că în scurt timp vei fi mai fericită ca niciodată. Ai răbdare și permite-i Universului să își joace cartea.

 

Taur

Nu mai căuta răspunsuri la întrebările la care nimeni nu îți poate răspunde. Este momentul să alegi să faci pace cu trecutul, să te liniștești, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe. Trăiește pentru prezent, este singurul care contează.

 

Gemeni

În următoarea perioadă poți dezvolta un proiect foarte interesant pe plan profesional; trebuie doar să ai încredere în tine și, chiar dacă primești sfaturi bune de la oamenii din jurul tău, să te lași condusă de intuiție și să iei decizii în funcție de ce îți dictează sufletul. Tu știi cel mai bine ce trebuie să faci.

 

Rac

Alegerile pe care le faci în această perioadă îți dictează viitorul. Este momentul să faci un pas în spate și să te întrebi ce îți lipsește, ce trebuie să schimbi și la ce trebuie să renunți. Alege să fii sinceră cu tine – altfel vei ajunge pe un drum pe care îl vei regreta mai târziu.

 

Leu

Trebuie să fii puternică pentru oamenii dragi ție. În această perioadă au loc câteva modificări nu tocmai plăcute pe plan personal și este important să înveți să le accepți fără să lupți prea mult împotriva planului Universului. Mergi mai departe și totul va fi bine.

 

Fecioară

Învață să fii recunoscătoare pentru lucrurile mărunte pe care le ai. Învață să nu îți mai trăiești viața în funcție de ce zic sau fac oamenii din jurul tău. Dă-ți seama ce te face cu adevărat fericită și luptă pentru a găsi liniștea de care ai atât de mare nevoie.

Balanță

Problemele cu care te confrunți în aceste momente sunt trecătoare; învață să ai răbdare, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Vei vedea că în scurt timp lucrurile vor reveni pe făgașul lor normal iar tu te vei bucura de viața pe care o ai.

 

Scorpion

Învață să îți asumi riscuri. Acum ori niciodată. Această perioadă este una foarte bună pentru tine pe plan profesional; ai ocazia să te dezvolți, să crești, să înveți lucruri noi. Ieși din zona de confort și urmează-ți visurile. Va fi din ce în ce mai frumos.

 

Săgetător

Pentru a face pace cu trecutul, trebuie să ierți oamenii care ți-au greșit și, cel mai important, să te ierți pe tine însăți. Este momentul să închizi odată pentru totdeauna acea ușă, să arunci cheile pentru a nu o mai deschide niciodată și să începi să scrii un nou capitol.

 

Capricorn

Învață să nu mai ai așteptări de la alți oameni – astfel nu vei mai fi rănită. Nu încerca să îi schimbi și nici să îi vindeci. Dacă vor avea nevoie de ajutorul tău, ți-l vor cere la momentul potrivit. Este momentul să îi accepți pentru ceea ce sunt – cu bune și cu rele – și să îi iubești necondiționat.

Vărsător

Nu mai lupta împotriva schimbării; adaptează-te la tot ce se întâmplă în viața ta pentru că altfel pierzi timp prețios încercat să te întorci în trecut. Nimic nu mai este acolo. Viața ta este în acest moment, accept-o și învață să te bucuri de ea.

 

Pești

Relația cu oamenii din jurul tău se poate schimbă radical în această perioadă și asta deoarece alegi să îți faci timp pentru a petrece mai multe clipe în preajma lor, pentru a îi asculta, a îi înțelege și a le arată cât de mult înseamnă pentru tine. Ești mai emotivă ca niciodată – iar acesta este un lucru bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending