Connect with us

General

9 semne că bărbatul pe care-l iubești nu este gata pentru o relație serioasă

O relație frumoasă poate fi greu de obținut. Nu toți bărbații pe care îi vei întâlni vor rezona cu tine și poate vei avea parte de câteva dezamăgiri în viața amoroasă până când vei ajunge să îl întâlnești pe cel care va declanșa în tine dorința de a îți petrece restul zilelor alături el.

Însă în această privință este foarte important și aspectul compatibilității. Vă doriți aceleași lucruri și aveți planuri asemănătoare asupra viitorului vostru? Câteodată există câteva „steaguri roșii” care anunță că cel de care nu te-ai îndrăgostit nu este încă pregătit pentru un angajament serios.

Refuză să fie prezent

Partenerul tău ar trebui să fie suportul tău principal și omul care îți este alături necondiționat. Nu ar trebui să își verifice telefonul în timp ce discutați sau să anuleze pe neașteptate planurile pentru weekend. Dacă nu îți poate acorda toată atenția lui, cu siguranță nu merită nici el timpul tău.

Refuză să depună efort

Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de efoturi din partea ambilor parteneri. Dacă refuză să se implice și să depună efort atunci cel mai probabil nu este pregătit pentru a avea o relație de lungă durată.

Refuză să își asume relația

Dacă el nu se simte confortabil să se refere la tine ca la „iubita lui”, atunci nu te va trata niciodată ca atare. Probabil că te va prezenta apropiaților drept o prietenă bună și doar atât și nu îți va oferi respectul cuvenit.

Refuză să își șteargă aplicațiile de întâlniri

Dacă un bărbat are gânduri serioase cu tine nu își va dori să mai cunoască alte femei și nu va fi tentat să vorbească cu fosta iubită sau să petreacă timp pe aplicațiile de întâlniri. Dacă refuză să renunțe la flirt înseamnă că nu este pregătit pentru o relație și poate nu recunoaște pentru că nu vrea să te rănească.

Refuză să te prezinte familiei și prietenilor

Nu ar trebui să treacă foarte mult timp de la prima întâlnire a voastră la cea cu prietenii și familia lui. Dacă un bărbat te iubește și are planuri de lungă durată cu tine își va dori să te prezinte apropiaților săi.

Nu este sincer în totalitate

Unii oameni își construiesc ziduri înalte în jurul lor și se destăinuie foarte greu în fața altora. Cu toate acestea, bărbatul pe care îl iubești ar trebui să se simtă în siguranță să vorbească cu tine despre trecutul lui. Dacă te ține la distanță cel mai probabil este din cauza faptului că se simte îngrozit de un angajament. Mai întâi trebuie să își rezolve problemele de încredere în ceilalți.

Refuză să își ceară iertare

Unul dintre cele mai mari semne că nu este pregătit pentru o relație serioasă este faptul că nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale și nu îți explică de ce a greșit. Pur și simplu ignoră problema sau, mai rău, încearcă să întoarcă situația în favoarea lui sau să te învinovățească.

Refuză compromisul

Pentru ca o relație să funcționeze partenerii trebuie să se comporte ca o adevărată echipă, nu să acționeze unul împotriva celuilalt. Așadar, dacă el refuză să facă compromisuri de dragul vostru, atunci nu este pregătit pentru ceva serios.

Nu acceptă un refuz

Dacă nu ai dispoziția necesară de a face amor cu partenerul tău el nu ar trebui să facă presiuni asupra ta și să încerce să te facă să te răzgândești. Nu trebuie să te facă să te simți inconfortabil, vinovată sau egoistă. Dacă nu poate accepta „nu” ca pe un răspuns, atunci nu este pregătit pentru un angajament serios și vede totul doar ca pe o distracție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending