Connect with us

Horoscop

LA CE TREBUIE SĂ RENUNȚI ÎN SĂPTĂMÂNA 8-14 FEBRUARIE CA SĂ ATRAGI FERICIREA

În această săptămână viața multor zodii se poate schimba radical. Universul are grijă de sufletele noastre și ne ajută să ajungem pe drumul potrivit.

 

Berbec – Trebuie să renunți la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

Poate că în această săptămână va trebui să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău. Învață să scapi de acea dorință arzătoare de a avea întotdeauna dreptate.

 

Taur – Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tău

Este timpul să ai încredere în tine; este timpul să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Este timpul să iei deciziile pe care tu ți le dorești. Nu le mai permite oamenilor să îți controleze viața.

Gemeni – Trebuie să renunți la a da vina pe tine pentru ce se întâmplă

Uneori Universul are planuri mai dificile pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi bine.

 

Rac – Trebuie să renunți la a te întreba „De ce eu?”

Lucruri rele se întâmplă tuturor oamenilor. Nu te mai gândi că doar tu treci prin momente dificile. Încearcă să ai răbdare, și această perioadă va trece și, în cele din urmă, totul va fi bine.

 

Leu – Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

 

Fecioară – Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât – mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Balanță – Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

 

Scorpion – Trebuie să renunți să te mai intereseze ce cred oamenii despre tine

De ce te interesează atât de mult ce spun alții despre tine? Trăiește pentru tine, nu pentru altcineva. Alege să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să nu mai trăiești concentrându-te să ii mulțumești pe cei din jur. Mulțumește-te pe tine și vei fi fericită.

 

Săgetător – Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă pentru ce urmează să se întâmple. Bucură-te de aceste schimbări pentru că te vor ajuta să ajungi mult mai repede decât crezi acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine și mergi mai departe, va fi din ce în ce mai frumos.

 

Capricorn – Trebuie să renunți la oamenii negativi care te trag în jos

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Vărsător – Trebuie să renunți la gândirea pe termen scurt

Învață să îți stabileșți obiective pe o perioadă mai lungă de timp. Nu uita că fiecare lucru pe care îl faci te poate ajuta să ajungi mai aproape de ce îți doreșți. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri sfatul celor dragi.

 

Pești – Trebuie să renunți la trecut

Nu poți fi fericită dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending