Connect with us

General

8 semne prin care să recunoşti oamenii răi, dusmanoşi şi egoişti

Oh, acești oameni otrăvitori – probabil că i-ai întâlnit deja. Narcisisti. Foarte raționali. Negativi. Gelosi. Egoisti. Aroganti. Manipulatori. Mincinosi. Acești oameni sunt capabili să suga de la tine toată energia și fericirea pozitivă chiar înainte de a avea timp să clipesti. Din păcate, nu toată lumea știe cum să identifice oamenii toxici și cum să comunice cu ei.

1. Ei fac o dramă din tot.
Ei sunt foarte negativi și întâmpină întotdeauna crize și probleme. Se comportă ca și cum ar fi neajutorați și disperați și sunt siguri că problemele lor sunt insolubile. Și dacă încercați să îi ajutați cu sfaturi, ei nu le vor folosi niciodată, pentru că sunt „inutile”.

2. Au ceva de spus, dar nu intenționează să-i asculte pe alții.
Toxicii au caracteristici narcisiste și se concentrează numai pe ei înșiși. Ei se consideră mai inteligenți, mai buni, mai de succes și mai importanți decât oricine altcineva. De aceea nu manifestă niciodată interes pentru opiniile și ideile altor persoane.

Ei nu cred că ceilalți oameni merită timpul și atenția lor. În opinia lor, tot ceea ce gândesc sau spun ceilalți este fie greșit, fie inadecvat.

3. Le place să controleze pe toată lumea și pe toate.
Când acești oameni vor ceva de la tine, vor face tot ce pot pentru a obține.

Astfel, o persoană toxică va încerca să vă controleze gândurile, sentimentele și acțiunile. Ei vor încerca să te facă să acționezi în moduri care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Acestea vă vor răni sentimentele și vă vor trata nemilos dacă trebuie, dar nu renunță niciodată la atingerea scopului lor.

4. Nu vă respectă timpul.
Timpul lor este cel mai important, nu al tău, și nici al altcuiva. Prin urmare, ele nu oferă niciodată respectul pentru timpul acordat, chiar dacă știu că aveți un program foarte ocupat.

S-ar putea să fiți la muncă, dar nu le pasă. Pentru că, în opinia lor, indiferent cât de ocupați eşti, trebuie să le dedici întotdeauna timpul, nevoilor și problemelor lor.

5. Ei trădează lipsa de tact pentru „onestitate”.
Desigur, ei recunosc că te-au jignit, dar nu s-ar face de rușine să-ți spună că nu au vrut să te jignească sau să-ți jignească sentimentele și că erau doar cinstiți. Ei chiar vor spune că au făcut-o pentru binele vostru și că trebuie să fii recunoscător pentru deschiderea lor.

6. Relația lor este doar din interes.
Nu le pasă de formarea de relații sănătoase, semnificative, armonioase, de lungă durată cu alții, deoarece cred că nu au nevoie de cineva să fie fericiti și mulțumiti. Ei cred că sunt complet autosuficienți.

Prietenia și dragostea lor nu sunt reale. Ei pot avea mulți prieteni, dar aceasta este doar o mască. Lor chiar nu le place și nu le pasă de alți oameni.

7. Mint mult.
Se găsesc în mod excesiv și în scopuri diferite: de a folosi alte persoane, de a preveni și de a nu-și asuma responsabilitatea pentru greșelile lor sau de a ascunde minciunile anterioare – acestea sunt doar câteva dintre calitaţile lor.

8. Le place bârfa
Bârfa este rea și absolut fără sens, dar pentru o persoană otrăvitoare, aceasta este ceva care le oferă plăcere și bucurie. Este de necrezut, dar există oameni care doresc să rănească sentimentele altor oameni, spunând lucruri rele pe la spatele lor și răspândind minciuni despre ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending