Connect with us

General

8 SEMNE CĂ EȘTI O PERSOANĂ CU SUFLET DE ÎNGER

Persoanele cu suflet de înger sunt probabil cele mai bune ființe din acest Univers. Au o minte deschisă, un spirit liber, o inima dornică să iubească și întotdeauna văd partea frumoasă a lucrruilor.

Iată care sunt caracteristicile persoanelor cu suflet de înger:

1. Ai un spirit dornic de a trăi cu adevărat

Îți trăiești viața după propriile reguli și nu îți pasă de ce cred alții. Nu permiți niciodată nimani să te controleze.

 

2. Ești întotdeauna optimistă

Orice s-ar întâmpla, ești optimistă. Ai o energie pozitivă pe care o porți mereu cu tine. Întotdeauna crezi că te așteaptă ceva mai bun și mai frumos după colț. Chiar și atunci când totul este negru în jurul tău, crezi că mâine va fi mai bine. Încerci să găsești ceva pozitiv în tot ceea ce este rău.

 

3. Nimic nu te sperie

Toți cei din jurul tău te consideră o femeie puternică și curajoasă; unii chiar sunt intimidați de această calitate a ta. Nu te sperie nimic, iar atunci când îți propui să obții ceva, mergi până în pânzele albe pentru acel lucru. Din punctul tău de vedere, niciun vis nu este imposibil.

 

4. Știi cum să te bucuri de fiecare moment

Șții că viața este scurtă și încerci să te bucuri de fiecare moment. Trăiești mereu fiecare clipă că și cum ar fi ultima; îți faci mereu timp pentru lucrurile mărunte care te fac fericită. Știi că experiența ta de viață este doar a ta, așa că depui eforturi să te bucuri din plin.

 

5. Iubești din greu

Când iubești pe cineva, iubești necondiționat. Nu judeci niciodată persoanele la care ții și faci tot posibilul să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine. În plus, nu ți-e niciodată rușine de emoțiile tale.

 

6. Ești o aventurieră

Ești o exploratoare în adevăratul sens al cuvântului; iubești lumea, natura, mediul înconjurător. Cauți întotdeauna modalități de a ieși din zona de confort și de a trăi cu adevărat.

 

7. Îți place să fii liberă

Libertatea este ceva fără de care nu te-ai putea imagina. Nu vrei să fii controlată, nu suporți să te simți într-o cușcă. Spiritul tău este liber și nu îți plac oamenii sau lucrurile care îți taie aripile și nu îți mai permit să zbori.

 

8. Ești întotdeauna sinceră

Indiferent de cât de dur poate fi uneori adevărul, îl vei spune întotdeauna. Nu îți este teamă să îți deschizi sufletul și să vorbești deschis despre ce simți și, cel mai important, ce gândești. Idealurile și punctele tale de vedere sunt importante pentru tine, așa că faci tot posibilul să fii clară cu privire la acestea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending