Connect with us

Horoscop

7 zodii care nu au deloc încredere în ele. Balanța e în top!

Aceste zodii sunt atât de nesigure pe ele încât consideră că nu merită să li se întâmple lucruri bune!

Toată lumea are îndoieli din când în când, dar există oameni care sunt chinuiți de acest sentiment în permanență. Aceștia consideră că orice succes pe care l-au avut nu se datorează abilităților lor, ci pentru că au reușit să-i păcălească cumva pe ceilalți.

Acest fenoment psihologic este cunoscut sub denumirea de sindrumul impostorului. Persoanele care suferă de acest sindrom se tem că toate realizările lor se bazează pe pur noroc și că abilitățile lor nu au nicio legătură cu asta. Le este aproape imposibil să se bucure de succesul lor, acest lucru afectându-le modul în care evoluează. Cu toate acestea, există soluții pentru rezolvarea problemei. Aceste zodii trebuie să exerseze grija de sine, să-și arate compasiune și să-și enumere realizările pe hârtie pentru a le conștientiza cu adevărat.

 

  • 7 zodii care nu au deloc încredere în ele:

 

Balanța

Balanței îi este greu să se bucure de propriul succes și să accepte laudele.

Ea este cea care respinde întotdeauna un compliment la un lucru bine făcut, spunând că e meritul altcuiva și că ea a avut doar un mic aport. Balanța minimalizează totul pentru că are probleme în a crede în ea, în talentele și abilitățile sale. Poate părea o superstiție, ca și cum dacă e mândră de ceea ce a obținut, norocul va dispărea. 

Capricorn

Capricornul muncește și gândește prea mult. E genul de persoană care tinde să continue și să depună timp și efort pentru ceva la care alți oameni ar fi renunțat demult. Există momente când Capricornul evită în mod intenționat să arate că are încredere în el pentru că nu dorește ca ceilalți să creadă că se laudă sau că e prea plin de el.

 

Leu

Leul nu-și dorește să fie în regulă sau bun, ci vrea să fie cel mai bun.

Dacă face totul mai bine decât oricine altcineva, nimeni nu-i va observa lipsurile, cel puțin asta crede el. Leul are un impuls extrem de puternic de a fi în frunte. Dacă Leul este într-un grup de alți oameni excelenți, el trebuie să iasă cumva în evidență. Oricât de sus ar ajunge, Leul va avea întotdeauna îndoieli secrete că nu e demn de acel loc sau poziție. El consideră că personalitatea lui captivantă i-a adus succesul mai degrabă decât orice fel de abilitate sau efort.

 

Fecioara

S-a spus de nenumărate ori că Fecioara are standarde imposibile, dar nimeni nu e mai predispus să sufere de sindromul impostorului decât cineva atât de perfecționist ca ea, care apoi se auto-pedepsește pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile. Dacă Fecioara face ceva care nu iese perfect, ea îl consideră un eșec. Este un ciclu negativ care nu se sfârșește niciodată, care pune multă presiune asupra sănătății ei emoționale și stimei de sine.

Taur

Uneori, frica Taurului de eșec îl paralizează. Cu cât Taurul este mai bun într-un proiect sau în viață, cu atât stresul asupra lui este mai mare. Aștepările lui afectează tot ceea ce face. Ca oricine altcineva, Taurul își dorește să aibă mereu succes, dar îi este teamă că tot ceea ce a obținut ar putea dispărea într-o clipă.

 

Gemeni

Gemenii tind să se vândă pe ei înșiși pentru că se simt de parcă nu merită cu adevărat premiile pe care le-au obținut. Gemenii cred că au ajuns acolo unde au ajuns tocmai datorită personalității lor carismatice. Deși este adevărat că personalitatea lor este foarte atractivă și îi poate duce departe, asta nu înseamnă că ei nu au abilități și talente care le susțin farmecul. Gemenii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să realizeze că succesul pe care l-au obținut e meritul lor.

Pești

Peștii se simt impostori tot timpul, mai ales când vine vorba de un lucru creativ pe care l-au făcut. Sigur, se pot preface că au încredere în ei și în abilitățile lor sau să facă să pară că e meritul lor, însă nu e ceea ce se întâmplă cu adevărat. În sinea lor, ei nu cred că sunt atât de buni, iar triumfurile și premiile pe care le-au primit au fost o greșeală sau noroc chior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending