Connect with us

Horoscop

7 zodii care critică oamenii prea mult. Te numeri printre ele?

Critica nu e o calitate. Oamenii nu vor să le faci inventarul şi nu vor trăi niciodată după standardele tale!

 

Cu siguranţă ştim că nu e bine să îi judecăm pe ceilalăţi, dar uneori nu putem să ne abţinem de la asta. În cele mai multe cazuri, îi criticăm pe ceilalţi pentru a ne întări stima de sine şi pasăm atenţia de la neajunsurile şi defectele noastre pe altcineva. Ştim că judecând alte persoane nu ne face bine, dar sunt momente când nu ne putem opri, devenind astfel un obicei prost. Unii oameni cred că dacă au atins un nivel înalt, nu numai că au dreptul să fie critici, ci că e datoria lor. Dacă eşti prea concentrat asupra a ceea ce este în neregulă cu oamenii şi lumea, rişti să nu mai vezi frumosul din jurul tău.

Nimeni nu spune că nu ar trebui să existe norme sau standarde, ci să nu fii atât de aspru în judecată şi să înveţi să îi accepţi pe ceilalţi aşa cum sunt.

Acesta este un lucru bun atât pentru relaţiile tale, cât şi pentru tine însuţi.

 

Care sunt zodiile care critică cel mai mult?

Fecioară

Fecioara este persoana care critică cel mai mult din întreg universul. Dar, ca să fim corecţi, ea este la fel de critică cu ea însăşi la fel cum e şi cu ceilalţi oameni. Are standarde incredibil de înalte pe care le-a stabilit atât pentru ea, cât şi pentru alţi oameni. Nu pare să îşi dea seama că ceea ce face este greşit. Nimeni nu este perfect, şi cu toată atenţia sa pentru detalii, nici ea nu e perfectă. Fecioara are o imagine clară în minte despre cum ar trebui să fie lucrurile, dar asta nu înseamnă că poate atinge vreodată aceste standarde.

Balanţă

Balanţei îi place să vorbească despre oameni, pe la spate sau în faţa lor. Are tendinţa de a critica, crezând că, dacă se concentrează asupra eşecurilor altora, ea va evita ca defectele sale să fie văzute.

Aceste bârfe pot fi iniţial distractive, dar pot face oamenii să sufere. Comentariile negative nu sunt utile şi îi creează o imagine proastă. Balanţa nu poate să-şi dea seama că, în timp ce bârfa poate părea inofensivă, în cele din urmă va deveni apăsătoare şi crudă.

Capricorn

Unii Capricorni sut critici pentru că au o viziune negativă asupra vieţii sau asupra comportamentelor altora. Pesimismul lor le hrăneşte natura critică şi invers. Capricornii uneori doresc să fie reci şi nepăsători ca o modalitate de a se proteja. Nu le place să fie judecaţi şi încearcă să prevină acest lucru în orice mod cu putinţă. Vor să fie cea mai bună versiune a lor pentru a evita să fie criticaţi.

Gemeni

Gemenii iubesc să socializeze, deci nu e surprinzător faptul că aceştia tind să judece oamenii cu care obişnuiesc să interacţioneze.

Dacă eşti prieten cu o persoană pe care nu o place, nativul din Gemeni te va critica prin prisma acţiunilor ei. Nu eşti răspunzător pentru ceea ce face sau spune prietenul tău, dar Gemenii cred că personalitatea celor cu care te înconjori reflectă asupra caracterului tău.

Berbec

Berbecul nu o spune cu voce tare, dar are tendinţa să creadă că oricine are o părere diferită de a lui este o părere proastă. Berbecul este încăpăţânat şi crede că are mereu dreptate. Dacă cineva nu e de acord cu el, el crede că acea persoană se înşală. Berbecul nu are timp să ia în considerare pe cineva care are un alt punct de vedere decât el şi reacţionează impulsiv.

Rac

Racul este mai sensibil decât lasă să se vadă, iar atitudinea sa critică e folosită pentru a se proteja să fie rănit sau trădat.

Cu toate acestea, el tot acolo va ajunge. El nu vrea să fie rău, dar dacă este hipercritic faţă de cineva care îl răneşte sau de o relaţie eşuată îl va ajuta să se simtă mai bine.

Scorpion

Scorpionul urăşte mincinoşii şi tinde să presupună că oamenii mint, chiar şi atunci când aceştia spun adevărul. Este critic şi cinic să creadă că toate lumea minte şi că doar el spune adevărul. Este greu să câştigi atunci când el e determinat să vadă ce e mai rău în tine. El crede că judecând devine puterni, dar, de fapt, el arată cât de vulnerabil şi sensibil e.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending