Connect with us

Horoscop

7 trăsături ale zodiilor de Pământ

Capricornul, Taurul şi Fecioara sunt zodiile care fac parte din prestigiosul grup al semnelor de pământ.

Când te gândeşti la Pământ, îţi apar în minte imagini ale unei baze densă şi solidă a vieţii. În mod similar, zodiile de pământ au o personalitate extrem de definită şi puternică.

Care sunt cele şapte adevăruri despre semnele de pământ?

1. Semnele de pământ fac din siguranţă o prioritate şi evită riscurile stupide şi inutile

Aceste zodii muncesc din greu pentru a se asigura că lumea lor şi a celor dragi este în siguranţă. În loc să se pună în situaţii riscante, ele aleg să fie precaute atunci când vine vorba de alegeri. Evaluează întotdeauna avantajele şi dezavantajele oricărei mişcări înainte de a o face. Asta nu înseamnă că sunt persoane plictisitoare, ci doar suficient de inteligente încât să nu se arunce cu capul înainte.

2. Semnele de pământ au un puternic simţ al datoriei

Aceste zodii au, în general, un simţ puternic de datorie şi responsabilitate în tot ceea ce fac. Indiferent dacă e vorba despre responsabilitatea faţă de familie sau cei dragi, ori de dedicarea faţă de muncă şi carieră, ele îşi iau întotdeauna îndatoririle în serios. Din acest motiv, cele trei zodii sunt unele dintre cele mai de încredere persoane. Ele încearcă întotdeauna să acţioneze în interesul celorlalţi şi sunt primele care înceracă să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie.

3. Semnele de pământ sunt cunoscute drept „constructorii” zodiacului

Acest lucru vine de la faptul că nu le este frică să-şi sumeată mânecile şi să-şi murdărească mâinile pentru a crea ceva uimitor.

Sunt capabile să lucreze metodic, împărţind sacinile mari şi complicate în bucăţi mici mai uşor de gestionat. Asta le permite să-şi ducă treaba la bun final de fiecare dată. De asemenea, sunt pline de resurse care le permite să fie cai de cursă lungă.

4. Semnele de pământ iubesc să se răsfeţe cu cele mai fine lucruri în viaţă

Aceste zodii nu muncesc atât de mult pentru nimic, ci pentru a avea o viaţă plină de confort. Nu se vor opri până nu o vor obţine-o. Ele sunt atrase de cele mai fine lucruri în viaţă, fie că este vorba despre un restaurant frumos sau despre o croazieră de lux. Cu toate acestea, ele trebuie să aibă grijă ca latura lor materialistă să nu le acapareze, dar, în general, aspiraţiile lor servesc ca o sursă sănătoasă de motivaţie.

5. Semnele de pământ pot fi încăpăţânate şi refuză schimbările

Din când în când, aceste zodii pot fi foarte încăpăţânate. Nu fac asta pentru a fi dificile, dar au anumite valori şi principii pe care nu vor să le compromită. De asemenea, ele se pot opune schimbărilor bruşte şi drastice şi preferă să pună întrebări şi să facă o analiză atentă înainte de a face o mutare serioasă.

6. Semnele de pământ sunt practice şi realiste

La fel ca un stejar care are 1000 de ani, aceste zodii sunt foarte ferm fixate în pământ. Nu sunt genul care se pierd în idei extrem de idealiste şi nepractice, ci preferă să se concentreze asupra soluţiilor din lumea reală pe care ştiu că le pot găsi.

Nu se pune problema că nu sunt ambiţioase, ci doar sunt realiste şi preferă să nu-şi piardă timpul visând.

7. Semnele de pământ sunt persistente şi determinate

Aceste zodii înţeleg că orice realizare mare necesită timp şi perseverenţă şi că greşelile fac parte, uneori, din întreg procesul. S-ar putea să dureze o zi, o lună, un an sau poate chiar mai mult, dar dacă îşi pun ceva în minte, nu se vor lăsa până nu vor obţine ce-şi doresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending