Connect with us

Horoscop

7 trăsături ale zodiilor de Aer

Te-ai întrebat vreodată ce au Gemenii, Balanţa şi Vărsătorul în comun? Raspunsul este că toate sunt semne de aer.

Aerul este un element destul de evaziv, care uneori este uitat din cauza faptului că nu poate fi văzut. Dar, asta nu face ca prezenţa lui să fie mai puţin semnificativă. Şi, aşa cum are rolul său în lumea fizicii, aerul are o mare importanţă şi în domeniul asrologiei. Cei care se nasc sub semnul aerului sunt renumiţi pentru faptul că posedă multe trăsături şi caracteristici distinctive.

Care sunt cele şapte adevăruri despre semnele de aer?

1. Semnele de aer sunt extrem de inteligente

Minţile acestor zodii sunt foarte active şi pline de idei.

Ele gândesc profund orice lucru sau situaţie. Pot procesa toată informaţia cu o viteză fulgerătoare şi, de multe ori, ele revoluţionează lumea cu gândirea lor genială. Semnele de aer excelează în orice lucru care le pune mintea la contribuţie.

2. Semnele de aer sunt evazive şi greu de citit

La fel ca o rafală puternică de vânt, semnele de aer tind să fie rapide şi evazive, iar adesea, oamenilor din jur le este greu să le citească. Pentru că trăiesc atât de mult în lumea lor, ele pot părea oarecum detaşate de tot ce se întâmplă în jurul lor.

3. Semnele de aer comunică cu uşurinţă

Acestea sunt considerate a fi comunicatorii zodiacului, pentru că au un dar unic de a se conecta şi de a lucra cu oamenii din jurul lor.

4. Semnele de aer sunt aventuroase şi iubesc natura

Aceste zodii ştiu cu adevărat ce înseamnă să trăieşti şi sunt aproape întotdeauna puse pe distracţie. Ele au o latură spontană şi aventuroasă care le determină să caute mereu experienţe noi şi interesante. Ele sunt, de asemenea, o companie minunată pentru că vin întotdeauna cu cele mai interesante idei de activităţi.

5. Semnele de aer se lasă ghidate de raţiune şi nu de inimă

Aceste zodii au o gândire raţională şi nu iau decizii eronate bazate pe sentimentele lor. Preferă să facă alegeri logice şi calculate, întotdeauna cântărind avantajele şi dezavantajele unei situaţii.

6. Semnele de aer au o gândire filosofică şi îşi pun adesea întrebări existenţiale

Aceste zodii sunt foarte curioase şi îşi pun frecvent întrebări filosofice profunde. Uneori, pot fi atât de contemplative, încât se pierd în gândire şi uită de tot ce are în jur.

7. Semnele de aer sunt spirite libere şi nu suportă să fie controlate

Toate cele trei semne de aer sunt cunoscute pentru spiritul lor libertin. Ele îşi vor trăi viaţa după propriile reguli, în loc să se conformeze normelor sau standardelor altcuiva. Nu reacţionează prea bine atunci când oamenii încearcă să le controleze sau să le impună anumite lucruri. Au nevoie de libertate deplină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending