Connect with us

Horoscop

7 SEMNE CA ESTI PROTEJATA DE PUTEREA DIVINA

Crezi ca Universul este de partea ta? Ca Dumnezeu te protejeaza? Iata cateva semne care iti spun ca sufletul tau este in stransa conexiune cu puterea divina si ca nimeni nu iti poate face rau.

1. Nu prea stii cum este suferinta

Daca aura ta este pura si autentica, Dumnezeu nu prea iti permite sa suferi. Cand aura este slaba, esti in mod constant obosita, ai dureri de cap frecvente si racesti usor. Uneori lucrurile se inrautatesc si apar semne de anxietate.

 

2. Gasesti bucurie in lucrurile marunte

Daca sufletul tau este protejat de Dumnezeu, mai tot timpul gasesti fericire incredibila, adevarata, pura, in lucrurile marunte. Universul iti este alaturi si te ajuta sa ai succes in tot ce iti propui.

 

3. Intotdeauna vezi partea plina a paharului

Tu emani optimism prin toti porii. Cand oamenii stau langa tine, se incarca cu energie pozitiva si se simt bine – vor sa actioneze, sa cucereasca lumea si ajung sa vada totul intr-o lumina frumoasa.

 

4. Foarte rar te confrunti cu probleme

Cand ai sufletul protejat de Dumnezeu, foarte rar te confrunti cu probleme – si asta deoarece niciodata nu te lasi pusa la pamant, incerci sa solutionezi situatiile complicate in care te afli fara sa te plangi prea mult.

 

5. Iti place sa conduci

Tu vezi lucrurile foarte clare si iti este usor sa ii indrumi si conduci pe cei din jurul tau.

 

6. Esti puternica fizic

Nu ai doar un suflet puternic, curajos, ci si un corp foarte puternic. Nu obosesti cu usurinta si esti intotdeauna pregatita sa cuceresti noi culmi.

 

7. Iti place aventura

Esti foarte deschisa, nu iti este frica sa experimentezi, sa iesi din zona de confort si sa iti extinzi orizontul. Energia divina iti permite sa nu iti fie frica de niciun fel de schimbare. Ai o viata dinamica si frumoasa – pentru tine in fiecare zi trebuie sa existe transformare.

Daca esti protejata de puterea divina, este imposibil sa afisezi doar doua sau trei dintre aceste semne. Trebuie sa bifezi toate cele de mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending