Connect with us

Horoscop

7 SEMNE ALE PERSOANELOR NEGATIVE. AR FI BINE SĂ FII ATENTĂ LA ELE

Lipsa de încredere, furia, neîncrederea, răutatea sunt un amestec de stări și emoții toxice. Poate că te întrebi cum poate supraviețui o singură persoană cu tot ce se află în interiorul ei. Cu toate acestea, astfel de oameni există – sunt în jurul nostru și sunt imposibil de evitat.

Iată câteva semne care dau de gol o persoană negativă/toxică. De asemenea, mai jos vei descoperi de ce mulți oameni nu sunt conștienți de negativitatea lor și de ce aceasta distruge nu doar viața lor, ci și pe a celor din jur. Aceste semne de avertizare te vor învăța, de asemenea, să fii în alertă astfel încât să poți evita căderea în gaura neagră a negativității:

1. Persoanele negative sunt întotdeauna îngrijorate

Persoanele negative supraviețuiesc cu griji – o dietă foarte nesănătoasă. Această mentalitate este orientată către nevoia de a se simți protejați. Practicarea atenției și concentrarea atenției asupra momentului prezent sunt modalități excelente de a îndepărta grijile nefondate.

2. Persoanele negative încearcă să îți spună ce să faci

Când oamenii încep să îți spună ce ar trebui să faci cu viața ta, ce casă să îți cumperi sau dacă trebuie sau nu să îți schimbi locul de muncă, poți fi sigură că fac parte din tabăra celor negativi. Nu își dau seama, însă acesta este un semn sigur că nu și-au rezolvat propriile probleme de viață.

Este mult mai ușor să le spui tuturor celorlalți cum să își trăiască viața decât să preiei controlul asupra vieții tale.

3. Persoanele negative nu își pot limita expunerea la veștile proaste

Oamenilor negativi le place să înceapă conversații de genul „Ai auzit veștile cumplite despre…”, după care să completeze cu toate detaliile neplăcute. Tragedia este că supraexpunerea la știri negative afectează o persoană profund – cercetările au arătat că expunerea mass-media la violență, moarte și tragedie contribuie la depresie și anxietate, precum și la tulburarea de stres post-traumatic.

4. Persoanele negative se plâng foarte mult

Persoanele negative tind să se plângă foarte mult și asta deoarece sunt convinse că întreagă lume este împotriva lor. De obicei, sunt victimele vremii urâte, a unui șef extrem de dificil, a ghinionului.

5. Persoanele negative nu ies niciodată din zona de confort

Ieșirea din zona de confort nu se va întâmpla niciodată pentru ele. Nu pot face față fricilor, disconfortului, provocărilor sau eșecurilor. Așadar, ele nu sunt niciodată capabile să încerce experiențe noi și sunt sortite să trăiască în zona lor de confort plictisitoare.

6. Persoanele negative iubesc să spună „Dar”

O persoană negativă ar putea spune ceva pozitiv sau chiar să facă un compliment unei alte persoane. S-ar putea să o vezi fericită dacă se află pe plajă, într-un restaurant și se bucură de o mâncare bună sau dacă face ceva ce îi aduce fericire. Singura problemă: își termină observațiile cu un mare „Dar”, transformând experiența pozitivă într-una negativă.

Exemple:

„Pare un restaurant minunat, dar aș fi vrut să stăm la o altă masă”

„Aceasta este o plajă minunată, dar sunt prea mulți oameni în jurul nostru” sau „Această este o plajă minunată, dar apa mării este prea rece.”

7. Persoanele negative pierdu lucrurile frumoase ale vieții

O persoană negativă cu greu va recunoaște bucuria, pasiunea, mulțumirea și emoția. Acestea nu sunt emoții sau stări pe care le experimentează în mod regulat. Desigur, acest lucru nu este deloc surprinzător deoarece o astfel de persoană este întotdeauna concentrată asupra jobului, relațiilor sau statutului social – toate, bineînteles, nesatisfăcătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending