Connect with us

lifestyle

7 MESAJE VINDECĂTOARE PENTRU A ELIBERA ENERGIA NEGATIVĂ DIN VIAȚA TA

Să fii în pace nu înseamnă să fii într-un spațiu în care nu există haos, necazuri sau realități dure de care să te ocup. Să fii în pace înseamnă să fii în mijlocul futunii și, totuși, să rămâi puternică mental, emoțional și fizic.

Aceste mesaje cu care să îți încurajezi sufletul să meargă mai departe te vor ajuta să găsești puterea de a te ridica de la pământ în momentele dificile, de a elibera negativitatea din viața ta și de a îți focusa mintea pe lucrurile care contează cu adevărat, aducând lumină, optimism și energie pozitivă la fiecare pas pe care urmează să îl faci de acum înainte.

Salvează-le pe cele cu care rezonezi cel mai bine, printează-le și lipește-le pe acolo pe unde treci cel mai des – astfel încât să le poți vedea și să le poți citi. De câte ori te simți stresată, copleșită sau confuză cu privire la următorul pas pe care trebuie să îl faci, oprește-te un minut și citește-le în liniște… pentru sufletul tău.

1. Scopul este să schimb răspunsul la ce nu pot controla. Să cresc atât de puternică în interior încât nimic din exterior să nu mă poate afecta fără permisiunea mea conștientă.

2. Cu cât trece timpul, cu atât devin mai sigură pe mine, mai încrezătoare în forțele proprii, mai puternică, mai liniștită. Universul îmi luminează calea și mă ajută să merg mai departe.

3. Aleg să mă concentrez pe lucrurile care contează cu adevărat. Nu vreau să pierd în zadar timpul și peste ani și ani să îmi dau seama câte lucruri minunate puteam face în viața mea.

4. Îmi antrenez mintea pentru a vedea binele din viața mea. Optimismul este o alegere. Fericirea este o alegerea. Pacea vieții mele depinde în mare măsură de calitatea gândurilor mele de astăzi.

5. Luptele pe care le duc mă ajută să cresc în moduri pe care încă nu mi le pot imagina. Poate că este greu de înțeles acum, însă într-o zi voi privi înapoi și voi realiza că lucrurile trebuiau să se întâmple așa cum s-au întâmplat pentru a mă conduce și a mă ajuta să ajung unde sunt acum.

6. Să fiu în pace nu înseamnă să fiu într-un spațiu în care nu există haos, necazuri sau realități dure de care să mă ocup. Să fiu în pace înseamnă să fiu în mijlocul futunii și, totuși, să rămân puternică mental, emoțional și fizic.

7. Am răbdare cu ziua de astăzi, însă nu rămân în acest punct. Răbdarea în viață nu înseamnă să aștepți – răbdarea reprezintă capacitatea de a avea o atitudine pozitivă în timp ce lucrezi din greu pentru ceea ce îți dorești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending