Connect with us

Horoscop

6 zodii serioase care pot avea relații puternice

Zodiile acestea au relații care vor rezista testului timpului, reușind să treacă peste fiecare obstacol.

Să ai o relație sănătoasă cere timp și efort, însă probabil știi deja asta. Oricât de mult v-ați iubi, mereu vor există provocări și este nevoie de seriozitate pentru a reuși să treceți peste ele.

Când vorbim despre seriozitate și rezistența unei relații ne referim la modul în care partenerii vorbesc, la gradul de empatie dintre ei și compasiunea pe care o arată unul față de celălalt în diferite momente. Totodată, este vorba despre respectarea unor reguli și a unor bariere pe care fiecare persoană le stabilește.

Având în vedere aceste caracteristici, este bine de știut că astrele au întotdeauna o influență asupra comportamentului unui individ. Astfel, există zodii care pot avea relații puternice, rezistente și, totodată, există zodii care se descurcă mai bine singure.

Iată care sunt cele 5 zodii care știu ce înseamnă să lupte pentru relația lor:

1. Berbec

Berbecii sunt în general oameni puternici care pot rezista în fața a numeroase provocări. Aceștia reușesc să vadă mereu partea bună în orice situație și datorită acestui lucru ei reușesc să își salveze relațiile.

Umorul poate salva în situațiile dificile mai ales având în vedere că râsul ajută la calmarea tensiunilor atunci când situațiile ies din control. Comportamentul lor îi poate salva din numeroase situații pe nativii Berbec, iar acest lucru este valabil și în cazul relațiilor. Ei pot forma relații serioase, care pot rezista o viață întreagă.

2. Rac

Relațiile sunt foarte importante pentru Raci, așadar ei vor face tot ce le stă în putință pentru ca legătura pe care o au cu o persoană specială să reziste oricărei presiuni.

Aceștia nu se tem să arate că sunt vulnerabili, iar pentru ei orgoliile nu-și au locul în relație. Racii recunosc atunci când fac o greșeală și preferă să își recunoască oricând sentimentele, considerând că astfel vor rezolva mult mai ușor orice situație.

3. Leu

Atunci când există o problemă, Leul preferă să discute și să repare alături de persoana iubită în loc să se prefacă că aceasta nu există. Acesta nu încearcă să găsească singur o soluție, ci înțelege de ce este nevoie să ceară mereu și părerea persoanei cu care are o relație.

Acesta reușește să lucreze foarte bine în echipă, iar acest aspect este benefic și când vine vorba despre relația de cuplu. Leul are de obicei o rezolvare chiar și pentru cea mai dificilă problemă.

4. Fecioară

Fecioarele reușesc să aibă relații rezistente deoarece înțeleg foarte bine că partenerii nu le pot citi gândurile, așadar ei spun direct ceea ce își doresc. Expunându-și clar sentimentele, ei pot economisi timp și, tototdată, pot salva o relație.

Curajul nativilor Fecioară de a fi sinceri ar trebui apreciat, mai ales că aceștia preferă să aibă întotdeauna încredere în partenerul lor. Aceștia preferă o abordare directă și evită acumularea resentimetelor.

5. Balanță

Balanțele știu că au nevoie de ajutorul celorlalți câteodată, iar ele nu se tem să îl ceară. Nu încearcă să se victimizeze sau să se prefacă că totul este bine, când, în realitate ele sunt rănite.

Totodată, nativii Balanță sunt conștienți că este important să întreprindă diferite activități cu partenerii pentru a se asigura că ei rămân conectați. În plus, dacă se aduce în discuție terapia de cuplu, Balanța nu va refuza ajutorul unui specialist, încercând să repare o relație dacă este cazul.

6. Capricorn

Capricornii sunt persoane echilibrate, mature, care nu încearcă niciodată să dea vina pe cei din jur. Aceștia își asuma responsabilitatea pentru partenerul lor și pentru problemelele care ar putea apărea, fără să dea vina pe cealaltă persoană.

Aceștia își pot cere iertare, chiar dacă nu se simt pe deplin vinovați. Înțeleg că adesea orgoliul trebuie să dispară, așadar sunt dispuși să facă sacrificii și compromisuri pentru persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending