Connect with us

Horoscop

6 zodii raționale care gândesc de două ori înainte să acționeze

Să gândești de două ori înainte de a reacționa e mai mult un talent decât o abilitate.
Pentru mulți dintre noi, impulsul de a reacționa fără a gândi este destul de puternic. Avem tentația de a nu lua în calcul circumstanțele și de a nu cântări situația astfel încât să luam cea mai bună decizie.

Din fericire, există unele semne zodiacele raționale capabile să respire adânc, să numere până la zece și abia apoi, când tensiunea a dispărut, să reacționeze. Cu ajutorul astrologiei putem afla care sunt acești oameni.

Gândește-te la un moment în care te-ai enervat cu adevărat. Ai acționat imediat și, dacă da, care au fost consecințele acțiunii respective? Ai spus vorbe pe care le-ai regretat? S-au stricat relațiile? Există o mulțime de lucruri negative care se pot întâmpla dacă reacționezi impulsiv și la nervi. Dacă așteptăm cât e necesar pentru a ne calma, împiedicăm emoțiile să preia controlul și ne permitem să analizăm mai bine situația.

6 zodii raționale care gândesc de două ori înainte să reacționeze

Taur

Taurul stăpânește foarte bine arta de a nu reacționa impulsiv și exagerat, dar asta nu înseamnă că nu își mai pierde cumpătul din când în când.

Când se întâmplă ceva care în mod normal l-ar face să fie extrem de furios, el stă o clipă și se concentrează asupra respirației, apoi vine cu un plan care să-l ajute să obțină cel mai bun rezultat posibil. Odată ce e calm, acționează ghidat de autocontrol absolut și neutralitate. Nimeni nu ar vrea să-l enerveze cu adevărat, pentru că se poate ajunge și în această situație.Fecioara

Înainte ca Fecioara să reacționeze și să dea frâu liber unor emoții și comportamente negative, ea tinde să-și scrie gândurile. Ar putea fi o listă cu posibile strategii utile situației respective sau punctele bune și rele ale diferitelor acțiuni. Ceea ce scrie nu e la fel de important ca faptul în sine de a scrie, care îi oferă șansa de a se liniști, de a-și colecta gândurile și de a acționa rațional, nu impulsiv. S-ar putea să revină mai târziu asupra a ceea ce a scris pentru a vedea dacă presupunerile ei au fost corecte, ce a învățat din situație și dacă a acționat într-un mod sănătos.

Fecioara face din orice un prilej de a învăța.

Pești

Dacă Peștii nu ar da frâu liber sentimentelor lor, s-ar putea ca după un timp să explodeze. De fapt, le-ar fi imposibil să nu reacționeze exagerat dacă nu ar spune ce simt în momentul situației stresante. Așadar, Peștii își exprimă sentimentele și încearcă să o facă într-un mod cât mai sănătos, sperând că toate persoanele implicate vor da dovadă de înțelegere. Peștii caută, de asemenea, soluții mai creative decât să-și dezlănțuie furia și să se comporte ca niște copii. Poate că, în loc să se certe cu cineva, mai bine propun o activitate solicitantă, astfel încât fiecare să scape de frustrări și agresivitate. Spre exemplu paintball sau squash.Gemeni

Gemenii tind să fie mai degrabă raționali decât impulsivi, așa că știu importanța de a ajunge la calm înainte de a reacționa. Ei practică meditația și alte tehnici de relaxare, cum ar fi yoga și exerciții de respirație profundă.

Ei știu că stresul dăunează nu numai organismului, ci și relațiilor. Gemenii încearcă să găsească problema de bază care ar putea determina amplificarea situației stresante. Odată ce au identificat acest factor negativ, Gemenii știu că nu trebuie să reacționeze la el, ci să meargă direct într-un loc liniștit și relaxant.

Capricorn

Capricornul este simbolul oamenilor înțelepți, maturi și sensibili, așa că reacțiile impulsive nu sunt ceva ce îl caracterizează. Știe că acestea fac mai mult rău decât bine. Este prudent din fire și încearcă să nu facă ceva ce va regreta cu siguranță mai târziu. Capricorul tinde să facă un pas înapoi atunci când se confruntă cu o situație tensionată și să o privească logic. Cum o poate îmbunătăți? Dacă nu poate face nimic, cea mai bună soluție este să iasă din ecuație. Dacă cel mai bun mod de ajuta este să nu facă nimic, atunci Capricornul va ști instinctiv să facă asta.

Leu

Leul este adesea în prim-plan în orice situație.
Oamenii se uită la el pentru a vedea ce face și cum se poartă. El știe cât de important este să nu reacționeze exagerat sau impulsiv. Gândindu-se întotdeauna de două ori înainte de a reacționa, nu numai că îi oferă ocazia de a se liniști, dar își poate amâna reacția până când e sigur că e cea corectă. Este întotdeauna bine să fie calm, nu numai pentru el, cât și pentru cei care îl privesc. Leul va mai și greși, dar niciodată în prezența oamenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending