Connect with us

Horoscop

6 zodii cu personalități foarte puternice

 

Nu toată lumea poate să ţină pasul cu ele sau să le facă faţă!

 

Nu e nimic surprinzător în faptul că unii oameni sunt gălăgioşi, puternici şi agresivi, pe când alţii sunt blânzi, liniştiţi şi pasivi. Este nevoie de toate tipurile de oameni pentru a crea o lume. Astrologia ne dezvăluie multe lucruri despre noi, iar personalităţile puternice nu se limitează la semnele de foc, aşa cum am fi tentaţi toţi să credem. Nimeni nu e complet puternic sau complet slab, totuşi, unele zodii pot fi aşa într-un anumit sector al vieţii lor.

O persoană puternică poate fi carismatică, atrăgătoare, impunătoare, intimidantă şi convingătoare.

De o astfel de personalitate e nevoie atunci când vine vorba de lideri şi conducere. Având o personalitate puternică este o sabie cu două tăişuri!

Care sunt zodiile cu cele mai puternice personalităţi?

Leu

Leul nu are o personalitate medie, este un tren de viteză care îţi cere să te urci sau să rămâi pe marginea traseului. El are o personalitate puternică şi egoistă. Pe cât de carismatic este, pe atât de ofensiv poate deveni.

Săgetător

Săgetătorul e liniştit până în punctul în care trebuie să acţioneze.

El colectează informaţii, analizează şi pregăteşte răspunsuri. Şi, de nicăieri, el va apărea şi va spune ce se întâmplă şi ce nu. El are o personalitate extrem de puternică, dar nu o va dezvălui decât când e deja prea târziu. El este o persoană răzbunătoare şi de atac. Gândeşte mult înainte de a vorbi, dar când o va face, vei afla care este locul tău!

Taur

Taurul este ciudat şi deranjant uneori, dar el ştie întotdeauna ce vrea. Are o personalitate foarte puternică, încăpăţânată şi împovărătoare care îl ajută să obţină mereu ceea ce îşi doreşte sau propune.

Gemeni

Există gemeni care au o personalitate extrem de puternică şi care îi suplineşte pe toţi ceilalţi. Ei văd două părţi în toate şi sfârşesc prin a alege partea în care cred, iar apoi îşi văd de drum. Gemenii sunt foarte luptători!

Scorpion

A fi puternic în cazul Scorpionului înseamnă a fi arogant. El e semnul cel mai arogant, imprudent, analitic şi critic. Este aproape imposibil să câştigi o luptă cu el. De fapt, vei ajunge să îţi doreşti doar să te îndepărtezi de el cât încă mai ai mintea intactă.

Berbec

Berbecul are trăsături de personalitate foarte puternice. El este un lider înnăscut şi foarte autoritar. El este războinicul zodiacului şi e de neclintit atunci când vine vorba de protejarea ideilor, a oamenilor şi a ceea ce crede el că e corect. Nu se teme să îşi spună opiniile, indiferent de situaţie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending