Connect with us

Horoscop

6 zodii care sunt ușor de influențat. Poți face ce vrei din ele

Să fii o persoană ușor influențabilă poate avea și părți bune, dar și proaste. Creează un teren propice pentru a învăța lucruri noi, dar, de asemenea, te poate transforma într-o pradă ușoară.

Cu toții suntem influențați de mediul înconjurător și este un lucru bun, deoarece ne ține în legătură cu realitatea. Dacă evităm acest lucru, vom ajunge să trăim în propria bulă. Când ne izolăm de alții, ajungem să fim singuri cu propriile gânduri.

A permite celorlalți să ne influențeze este un lucru practic, deoarece ne oferă posibilitatea de a lua propriile decizii bazate pe comparație. Dacă oprim acest lucru, devenim cinici și ne îndoim de orice altceva în afară de propria noastră opinie. Când îi lăsăm pe ceilalți să ne influențeze, învățăm.

Cu toate acestea, unii dintre noi, în special anumite zodii, tind să fie mai ușor influențabili decât alții.

Și asta se poate întâmpla din nevoia de a fi direcționați. Mulți dintre noi nu avem încredere în propriul instinct și ne lăsăm conduși de alții. Uneori, devenim o pradă ușoară, iar cei din jur profită de noi!

  • 6 zodii care sunt ușor de influențat:

 

Scorpion

Ceea ce motivează cu adevărat un Scorpion este ideea de a fi cool. El a ajuns la concluzia că are nevoie de mai mult decât propriile cunoștințe pentru a deveni astfel. Este un adept nativ și, deși se spune că semnul său este dominant și agresiv, e totuși unul dintre cele mai ușor influențabile semne zodiacale.

Vărsător

Vărsătorul crede că este rebel, dar, de fapt, este foarte ușor influențabil.

Are un ideal în mintea sa, dar este idealul altcuiva și nu își dă seama. Se lasă manipulat de ceilalți și se minte să a fost ideea lui, iar apoi acționează în consecință.

Gemeni

Gemenii au nevoie de direcție pentru că sunt complet pierduți fără ea. Au probleme cu încrederea în propriile instincte și, de aceea, rareori iau decizii spontane. Aderă la opiniile altora, pentru că cel puțin aceia vin cu idei originale, în timp ce ei rămân blocați în propriile lor idei învechide și în indecizie.

Balanță

Balanța are tendința de a vota ce votează majoritatea și privește lucrurile cu ochii altora.

Are atât de puțină încredere în ea, încât alege întotdeauna să nu dea nicio șansă propriului instinct. Acest lucru o face o pradă ușoară de multe ori.

Pești

Dacă trebuie să-și pună mintea la contribuție, Peștii se retrag rapid. Să gândească pe cont propriu nu e punctul lor forte, așa că se bazează pe alții pentru a trece peste zi. Au o încredere de sine foarte scăzută, motiv pentru care a se lăsa conduși de alții este singura soluție.

Rac

Racul nu are nevoie să fie direcționat de alții, dar e o persoană atât de deschisă încât vrea să audă tot ce au alții de spus.

Evaluează cu atenție tot ce aude. Influența nu este un lucru neapărat negativ, pentru că o alege doar dacă îi avantajează viața. Se lasă manipulat pentru a câștiga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending