Connect with us

Horoscop

6 zodii care au o inimă de gheaţă

Mulţi oameni care pretind că iubesc acţionează total opus faţă de ceea ce susţin.

 

Opersoană cu adevărat iubitoare are o atitudine contructivă şi afectuoasă faţă de ceilalţi. Acest lucru se datorează faptului că îi pasă cu adevărat de bunăstarea celor din jur. Ea va arăta generozitate, grijă, căldură şi amabilitate.

Pe de altă parte, există persoane care au trăsături de caracter ca narcisismul şi sadismul, care nu îşi arată adevăratele sentimente şi care se gândesc doar la binele lor. Au inima de gheaţă indiferent de nevoile celorlalţi.

Când ne implicăm într-o relaţie, cu siguranţă nu vrem ca persoana pe care o alegem să fie rece, narcisistă sau critică. Deşi este nevoie de timp pentru a-ţi da seama de trăsăturile de personalitate ale cuiva, astrologia ne poate veni ân ajutor.

Un om cu inima de gheaţă nu este disponibil din punct de vedere emoţional şi nu are empatie. El nu poate gândi dincolo de el şi nu îl impresionează tristeţea sau nevoile cuiva. Indiferent ce vei face, el va fi de neclintit. El este interesat doar de a-şi satisface propriile nevoi şi toate conversaţiile purtate cu el se vor învârti în jurul său.

Care sunt zodiile cu inima de gheaţă?

Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, este foarte ambiţios şi are ţeluri măreţe. Singurul dezavantaj este că poate deveni prea egoist din cauza ambiţiei sale.

E prea ocupat cu propriile planuri şi obiective. Chiar şi atunci când comunică cu tine, acesta este mult mai interesat să vorbească despre el însuşi, în loc să fie încântat de ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Foarte rar se întâmplă ca el să te întrebe ceva despre tine şi, chiar dacă o va face, este de obicei o modalitate de a obţine informaţiile pe care şi le doreşte.

Rac

Racul este un semn de apă şi este guvernat de lună. Este foarte sensibil, emotiv şi are schimbări de dispoziţie extreme. Este ciudat cum un semn atât de sentimental poate fi catalogat drept cu o inimă de gheaţă. Dar, tocmai din această cauză, el se confruntă cu multe suferinţe în viaţa lui şi învaţă să devină de piatră în scopul de a se proteja. El nu ştie că făcând acest lucru nu va reuşi să facă faţă sensibilităţii lui. Ceea ce are nevoie este un echilibru între a fi prea sentimental şi a fi prea rece.

Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer. El este o persoană neconvenţională, libertină şi logică.

Are idei inteligente şi creează lucruri noi mereu. Cu toate acestea, dezavantajul este că nu se simte confortabil cu sentimentele sale. Nu înseamnă că este insensibil sau că nu are sentimente, dar acordă mai multă importanţă logicii şi intelectului. Se va simţi foarte ciudat dacă cineva îşi pune sentimentele pe tavă şi nu vrea să audă lucrurile dureroase care se întâmplă în viaţa cuiva. S-ar putea să îţi ceară să schimbi subiectul dacă se întâmplă acest lucru. El se mândreşte cu inteligenţa sa şi nu ar împărtăşi propriile vulnerabilităţi cu ceilalţi. Preferă să-şi rezolve problemele decât să se plângă în faţa cuiva.

Scorpion

Scorpionul este un semn de apă şi este cunoscut pentru pasiunea şi intensitatea cu care îşi trăieşte viaţa. Dezavantajul este că intensitatea lui îl poate face să devină ostil. Când un Scorpion se simte rănit, el va deveni extrem de rece şi va căuta răzbunare cu orice preţ. El va deveni manipulativ, distant şi va încerca să îţi afle toate slăbiciunile pentru a putea să te lovească atunci când te aştepţi mai puţin.

De asemenea, este foarte misterios şi îşi foloseşte farmecul şi pasiunea pentru a-şi ascunde slăbiciunile şi secretele. S-ar putea să aibă o mulţime de ascunzişuri de care nici măcar să nu bănuieşti.

Fecioară

Fecioara este un semn de pământ şi este foarte meticuloasă, analitică şi muncitoare. Este o fire raţională, practică şi logică. De asemenea, este foarte organizată şi vrea să deţină controlul absolut. Ea planifică totul până la cel mai mic detaliu. Dezavantajul este că devine obsedată de toate acestea şi uită să intre în legătură cu propriile sentimente. Dacă este rănită sau înşelată, va suferi în tăcere şi va deveni extrem de rece.

Taur

Taurul este un semn de pământ şi este loial, răbdător, muncitor şi pune preţ pe confortul şi posesiunile materiale. Dezavantajul este că e prea rigid şi încăpăţânat şi nu vrea să se schimbe. Dacă ai o confruntare cu acesta, el nu îţi va da dreptate niciodată. El îşi va păstra perspectiva şi nu se va abate niciodată de la ideile sale, Compromisul nu există în cazul său şi nu are dorinţa de a ajunge cu cineva la un numitor comun.

Are un ego fragil şi să aibă dreptate este mai important pentru el decât menţinerea unei relaţii cordiale. De asemenea, el este foarte ambiţios şi materialist, iar dacă cineva se pune în calea sa spre succes, va rezolva problema într-o manieră tranşantă şi extrem de rece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending