Connect with us

Horoscop

5 zodii care se izolează social și motivele pentru care fac acest lucru

Atât persoanele extrovertite, cât și cele introvertite se pot izola social, iar motivele sunt numeroase!

Există momente când pur și simplu nu vrei să fii înconjurat de oameni, nu te simți în stare să mergi la acea petrecere și vrei să stai singur/ă acasă? Nu e nimic în neregulă dacă acest lucru se întâmplă din când în când, dar dacă vei continua așa o perioadă lungă de timp, s-ar putea să devii pustnic/ă!

Izolarea socială nu este întotdeauna un lucru rău și pot exista momente în care o faci fără să îți dai seama măcar. Pentru unii oameni, această retragere din viața socială este o modalitate de a se recuperea după o dezamăgire amoroasă sau o pierdere. Au nevoie de timp doar cu ei înșiși pentru a-și reveni și pentru a se îmbunătăți, fără să fie nevoiți să dea explicații pentru stările lor.

 

Care sunt zodiile care se izolează social și de ce fac acest lucru?

 

Scorpion

Scorpionul trăiește totul la intensitate maximă și, dacă trece printr-o dezamăgire amoroasă sau are de-a face cu orice alt gen de durere emoțională, va trebui să se retragă un timp și să fie singur. Când Scorpionul suferă, nu este capabil să vorbească sau să interacționeze cu oamenii pe care nu îi cunoaște foarte bine. El va căuta motive diverse pentru a-și scuza izolarea, ca și când ar trebui să se justifice în fața cuiva. Dacă această retragere îl ajută să își revină, atunci asta trebuie să facă!

 

Pești

Peștii sunt foarte sensibili, iar atunci când trec printr-o perioadă grea și nu se simt bine, chiar și gândul de a interacționa cu alte persoane îi irită.

Peștii preferă să se retragă și să facă ceva creativ, decât să fie nevoiți să se îmbrace și să iasă în societate. Odată ce se simt deconectați, ei vor da vina pe lume pentru dezamăgirea lor.

 

Rac

Racul este foarte sentimental și, dacă trece printr-o suferință, el se va retrage în locuința lui. E extrem de atașat de locul în care trăiește, așa că atunci când se simte rău, ideea de a-și părăsi casa pentru a sta alături de alți oameni este înfricoșătoare. Cel mai bun mod de recuperare emoțională în cazul lui este pe cont propriu sau cu ajutorul persoanei iubite.

Nu e vorba că nu îi plac oamenii, ci pur și simplu nu are încrederea că aceștia nu îi vor face și mai mult rău.

 

Taur

Când Taurul se află într-o dispoziție bună, nu îl bucură nimic mai mult decât o petrecere cu oameni fabuloși, locații superbe și mâncare delicioasă. Dar, când trece printr-o perioadă mai grea, a fi în preajma oamenilor nu e ceea ce are nevoie. Pentru Taur, singurătatea este o stare productivă și vindecătoare. Să fie singur cu propriile gânduri îl ajută să proceseze eficient tot ce se întâmplă. După ce stă o perioadă singur și reușește să se vindece, Taurul redevine sociabil și fericit.

 

Fecioara

Pentru o Fecioară, primul pas spre izolarea socială este să dispară de pe social media o perioadă.

Ea poate fi foarte ușor enervată de oamenii de pe rețele de socializare, iar sentimentele de supărare și iritare pot esalada și o pot determina să se simtă extrem de neliniștită. Este o metodă foarte bună să renunțe la telefon și să ia o pauză de pe Facebook, Instagram sau Twitter o perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending