Connect with us

Horoscop

5 zodii care renunţă imediat la oamenii care le rănesc

Ai avut vreodată un prieten care s-a supărat pe tine şi, în loc să îţi spună ce s-a întâmplat, a ales să rupă relaţia cu tine?
Acest lucru este foarte tulburător, confuz şi dureros. Nu ştii ce ai greşit şi cum poţi remedia situaţia, fapt pentru care ajungi să simţi că nu eşti demn să faci parte din viaţa acelei persoane.

E nevoie de o personalitate de gheaţă pentru a fi capabil să scoţi atât de rapid oamenii din viaţa ta. Nu toate semnele zodiacale o fac, dar există unele care sunt destul de tranşante atunci când vine vorba de renunţarea la cineva, fără a-i oferi şansa de a se apăra. Aceşti oameni nu numai că spun că nu merită să lupte pentru prietenia cu tine şi că nu vor să mai aibă de-a face cu tine, dar nu îţi vor mai găsi niciodată loc în viaţa lor. Nu există iertare odată ce ai fost îndepărtat şi eşti ca şi invizibil pentru ei din acel moment.

Dacă au fost răniţi serios, atunci decizia lor este una corectă, însă ei reacţinează astfel şi atunci când e vorba de nimicuri!

Care sunt zodiile care renunţă imediat la oamenii care le rănesc?

Scorpion

Scorpionul nu este deschis şi nu dezvăluie prea multe lucruri, el tinde să păstreze propriile emoţii şi secrete doar pentru el. E foarte sensibil şi dacă cineva îl răneşte, el va încheia orice socoteală cu acea persoană. Dacă te vei găsi vreodată în situaţia în care un Scorpion rupe relaţia cu tine, atunci las-o să fie aşa! Nu încerca să îi schimbi modul de gândire sau sentimentele negative, pentru că nu vei face altceva decât să le intensifici. Cel puţin, atunci când renunţă la tine, nu va trebuie să te temi pentru viaţa ta.

Vărsător

Vărsătorul este rece ca gheaţa.

Când se simte inconfortabil sau e supărat, răspunsul lui este să se desprindă de situaţie. El nu va sta să te asculte. Distanţa pe care o va lua faţă de tine nu e pentru că nu îi pasă, ci pentru că nu are abilităţile necesare de a face faţă unei situaţii sensibile. Când un Vărsător este atât de dur şi te scoate din viaţa lui, nu o lua personal, e doar modul lui de a se descurca.

Capricorn

Există momente când un Capricorn va distruge în mod intenţionat o relaţie deoarece crede că aceasta nu va funcţiona niciodată sau că partenerul lui îl va părăsi sau înşela. Gândeşte-te la asta ca la un atac preventiv. Când un Capricorn face acest lucru, motivul nu este unul pe care îl poţi înţelege.

Atunci când îi vei cere o explicaţie, el va fi rece ca gheaţa şi se va concentra doar asupra muncii lui. Există situaţii în care oamenii îl consideră lipsit de sentimente, însă nu e cazul, lui îi pasă chiar mult.

Rac

Racul este foarte sensibil şi, uneori, cel mai bun mod de a reacţiona în faţa unei situaţii dureroase este să te retragi şi să elimini sursa durerii. Ar putea fi vorba despre un fost iubit, un prieten sau un membru al familiei, dar dacă l-au rănit, atunci Racul îi va scoate definitiv din viaţa lui. Poate părea imatur sau nedrept, dar este una dintre modalităţile lui de gestionare a suferinţei. El îi va simţi lipsa persoanei respctive, dar, în cele din urmă, rupând orice legătură cu ea va face ca totul să fie mai puţin dureros pentru el.

Fecioară

Fecioara este foarte cerebrală şi îi este extrem de greu să renunţe la o persoană din viaţa ei. Există momente când pare de gheaţă, dar nu e deloc aşa. E foarte sensibilă, iar sentimentele sale o pot copleşi uneori şi simte că nu se mai poate ocupa şi de ceea ce simt alţii. E mai confortabil pentru ea să se detaşeze şi să piardă o relaţie, decât să se deschidă emoţional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending