Connect with us

Horoscop

5 zodii care iubesc prea mult mâncarea. Sunt extrem de pofticioase!

Pentru mulţi dintre noi, mâncarea este mai mult decât o necesitate, este o obsesie!

Încercăm în mod constant lucruri noi şi ne bucurăm la maximum de ceea ce ne place. Putem mânca destul de mult la cină, dar nu putem rezista fără desert. Dar, când mâncarea devine atât de importantă şi nu e doar o necesitate, atunci e nesănătoasă pentru noi. Mulţi oameni devin dependeţi de anumite alimente şi nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Când mâncarea pe care o consumi este dăunătoare pentru sănătatea ta şi totuşi o mănânci sau când mâncarea este mai importantă decât persoanele cu care te aşezi la masă, e posibil să fii obsedat de ea.

Uneori, când oamenii iubesc prea mult mâncarea, ei se ruşinează şi fac acest lucru în secret.

Trebuie să mâncăm pentru a trăi, deci nu e posibil să renunţi complet la mâncare. Totuşi, o dependenţă alimentară este o problemă foarte gravă. Trebuie să existe un echilibru în care să ne putem bucura de mâncare şi să nu ne facem singuri rău prin consumul ei exagerat.

 

Care sunt zodiile care iubesc prea mult mâncarea?

Taur

Taurul tinde să se concentreze prea mult pe mâncare. El va comenta cum arată, cum miroase şi ce gust are. El îşi gândeşte fiecare masă, aşa că nu e de mirare să caute meniul pe site-urile restaurantelor şi să decidă ce va comanda înainte de a ajunge acolo. Taurul nu vrea să rateze nimic din cele mai recente tendinţe în materie de mâncare.

Atunci când face o alegere alimentară greşită, el va regreta şi se va simţi ca şi cum ar fi pierdut o masă.

Balanţă

Balanţa încearcă să aibă o rutină pentru mese, ştie orele de bază ale micului dejun, prânzului sau cinei, însă nu reuşeşte să ţină cont de ele de fiecare dată. Ar putea lua un mic dejun dublu şi apoi să nu mai mânânce nimic până la cină sau va mânca haotic pe parcursul întregii zile. Îi plac gustările şi, dacă are poftă de ceva, nu contează că se apropie ora mesei şi că îşi va strica apetitul. O să aibă ceea ce vrea, când vrea. Balanţa este fanul numărul unu al gustărilor în miez de noapte.

Peşti

Peştii folosesc adesea mâncarea ca o modalitate de a se simţi mai bine şi au o listă lungă de alimente care le oferă confortul necesar.

Dacă suferă, ei au tendinţa de a mânca până se vor simţi mai bine. Sunt deschişi să încerce tot felul de lucruri noi în bucătărie, dar ei iubesc mâncarea junk şi stradală. Atunci când încep maratonul mâncatului, Peştii sunt adesea stresaţi sau starea lor de spirit este una proastă.

Leu

Leul adoră să mănânce, dar ceea ce îi place cu adevărat este mâncarea costisitoare şi bine pregătită. Leul nu optează pentru mâncarea nesănătoasă, ci îşi doreşte o experienţă culinară deosebită. Leul vrea un decor frumos, un personal competent şi un meniu atent pregătit de un bucătar talentat. Leul nu prea mănâncă acasă decât atunci când organizează o petrecere fabuloasă, în care se poate răsfăţa atât pe el însuşi, cât şi pe oaspeţii săi.

Berbec

Berbecului îi place să aibă aventuri şi asta le include şi pe cele culinare. Dacă există vreun restaurant în aer liber, suspendat de o macara la metri distanţă de pământ, atunci Berbecul va fi prezent să-l testeze. Nu se limitează la alimentele obişnuite şi îi place să încerce tot mai multe preparate inedite. Berbecul are un apetit uriaş pentru tot ceea ce are viaţa de oferit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending