Connect with us

Horoscop

5 zodii care își ascund perfect emoțiile. Nu le poți descifra!

Ce este o „față de poker”? În mod sigur ai auzit această expresie care se referă la abilitatea unei persoane de a-și controla perfect gesturile astfel încât să nu dezvăluie nicio emoție.

 

În ceea ce privește astrologia, sunt unele zodii care au această capacitate de a ascunde complet adevăratele sentimente și emoții. Fie o fac pentru că nu vor să se simtă vulnerabili, fie pentru că vor să pară puternici sau pentru că au intenții ascunse.
Iată care sunt cele cinci zodii care își ascund perfect emoțiile:

Capricorn

Nu vei reuși să-ți dai seama cu adevărat ce simte un nativ din Capricorn pentru că cei născuți în acest semn sunt adevărați profesioniști în mascarea emoțiilor. O fac într-un mod natural, fără să se străduiască. Vor să aibă întotdeauna o atitudine rece și distantă pentru că simt nevoia să se impună și să fie respectați.

De asemenea, consideră că emoțiile sunt, de fapt, slăbiciuni care îți pot afecta rezultatele profesionale și nu numai. Și pentru că își doresc mereu perfecțiunea, nu vor lăsa emoțiile să le stea în cale.

Gemeni

Poate ți se pare ciudat că nativii din Gemeni se află în această listă. Aparent, sunt unii dintre cei mai deschiși oameni, care nu se tem să spună pe loc ceea ce simt, chiar dacă îi șochează pe ceilalți. Par „gură-spartă”, care împărtășesc și ce nu ai vrea să afli. Dar adevărul este că nu vei putea citi niciodată ce simte cu adevărat un Geamăn. Acești nativi ascund în adâncul lor emoțiile reale și folosesc o mască superficială de emoții pe care toți ceilalți o pot vedea.

În acest fel se protejează de restul lumii și își ascund cele mai sensibile trăiri.

Fecioară

Fecioarele sunt imposibil de citit pentru că toate emoțiile și sentimentele lor se ascund în spatele unei grimase dezaprobatoare. Este o expresie care pare să indice permanent că „ceva miroase urât”. Nativii din Fecioară nu se pricep să-și arate emoțiile și de multe ori le ascund pentru că se tem că vor fi judecați de ceilalți. Numai ei au voie să facă asta.

Scorpion

Scorpionul este expert în comportament misterios, secrete și sentimente ascunse. Cei născuți în această zodie au strategii foarte bine puse la punct, iar dacă emoțiile lor nu sunt compatibile cu drumul pe care l-au ales, le vor ascunde extrem de bine.

Nu vei putea ghici niciodată ce simte cu adevărat un Scorpion, dar vei afla dacă ești suficient de loial încât să-i câștigi încrederea. Un talent deosebit al Scorpionului este capacitatea de a-și ține în frâu emoțiile în cele mai dificile, tensionate și presante situații. Tocmai datorită acestei abilități pot deveni excelenți chirurgi, politicieni de succes sau orice altă carieră în care presiunea ridicată este la ordinea zilei.

Leu

Imaginea este extrem de importantă pentru nativii din zodia Leu. Iar pentru a-și păstra imaginea construită cu atenție, cei mai mulți dintre ei își vor ascunde cu orice preț adevăratele emoții și sentimente.

De exemplu, nu vor recunoaște niciodată că se îndoiesc de o decizie pe care au luat-o. De asemenea, pentru Lei, totul este o competiție care trebuie câștigată. Iar dacă pot dobândi un avantaj ascunzându-și emoțiile, o vor face fără să stea pe gânduri. Au o plăcere deosebită în a testa apele și a afla care este starea celuilalt înainte de a dezvălui propria poziție. Este o abilitate care îi ajută mult în funcțiile de conducere și în afaceri, dar nu la fel de mult în viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending