Connect with us

Horoscop

5 zodii care au toate calitățile să ajungă lideri de succes

Atunci când vine vorba de liderul ideal, există câteva semne zodiacale care se încadrează perfect la acest capitol. Crezi că este și zodia ta printre ele?

 

Unele persoane dețin toate calitățile unui lider de succes, în timp ce altele preferă să stea de cealaltă parte a baricadei și să se supună deciziilor celorlalți.

Atunci când vorbim despre un lider de succes, acesta ar trebui să fie ancorat în realitate, înțelegător, să delimiteze foarte bine viața profesională de cea personală, să te critice atunci când este nevoie, însă într-un mod politicos și constructiv, și să gestioneze foarte bine situațiile de criză. Ba mai mult decât atât, trebuie să se preocupe și de echilibrul companiei pe care o conduce.

Iată care sunt semnele zodiacale care au toate calitățile să ajungă lideri de succes:

1. Berbec

Berbecii fac parte din categoria zodiilor pragmatice, care știu cum anume să fie eficiente și să profite de asta la locul de muncă. Le place foarte mult să lucreze și să își pună în valoare calitățile și deseori caută validarea din partea celor din jur. Pe de altă parte, știu și cum anume să valorifice creativitatea celorlalți, fiind un aspect important când vine vorba de un lider de succes.

2. Taur

Nativii Taur sunt atenți până și la cele mai mici detalii, mai ales atunci când vine vorba despre proiectele companiei în care lucrează. Sunt adepții planurilor foarte bine stabilite și vor ca lucrurile să iasă așa cum își doresc. Taurii întotdeauna își încurajează colegii atunci când fac o treabă bună și au foarte mare încredere în forțele proprii. 

3. Fecioară

Fecioarele nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Sunt perfecționiste, realiste și caută mereu să obțină cele mai bune rezultate la locul de muncă. Chiar dacă la prima vedere par persoane destul de dure, de fapt sunt pline de compasiune și acordă atenție nevoilor angajaților. Se gândesc de două ori atunci când iau o decizie, tocmai pentru a lua în calcul toate riscurile care pot apărea.

4. Balanță

În ceea ce le privește pe Balanțe, ele au într-adevăr toate calitățile pentru a ajunge un lider de succes. Sunt corecte, punctuale, atente la tot ceea ce apare nou în domeniul în care lucrează și, cel mai important, știu cum anume să reacționeze atunci când întâmpină o situație de criză.

5. Săgetător

Săgetătorii știu cum să gestioneze responsabilitățile angajaților, astfel încât fiecare să știe exact ce are de făcut. Le oferă întotdeauna oportunitatea de a-și face vocea auzită și sunt apreciați pentru modul deschis și sincer în care comunică problemele companiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending