Connect with us

lifestyle

5 situatii in care Printul Harry a vorbit sincer despre viata lui

Mai „vorbaret“ decat fratele sau mai mare, Harry a spus mereu ce a avut de zis. Cu atat mai mult dupa ce s-a rupt de familia regala.

Din ianuarie 2020, cand a renuntat la indatoririle regale, Printul Harry a facut multe marturisiri interesante. In multe momente, el a vorbit cu sinceritate despre viata de print si despre presiunea pe care o impune acest statut. People rememoreaza cateva situatii in care Harry a dezvaluit cum este sa fii membru al familiei regale britanice.

Cum se simte cand citeste stirile despre el

„Tata mi-a zis mereu ‘Nu le citi’… Normal ca le citesc. Daca se scrie ceva despre mine vreau sa stiu ce se spune. Doar ca toate astea ma supara si ma enerveaza.”

Cum a luat decizia de a incepe o noua viata

„Decizia pe care am luat-o pentru sotia mea si pentru mine de a ne retrage nu a fost una usoara. Au fost multe luni de discutii dupa atat de multi ani de provocari. Si stiu ca nu am avut mereu dreptate, dar pana acum nu am avut alta optiune.”

Cat de aproape este „The Crown” de realitate

„N-au pretins ca sunt stiri. E o fictiune. Dar… iti da o idee buna despre stilul de viata, despre presiunile pe care le creeaza sa pui datoria si serviciul public inaintea familiei si toate acestea”, a declarat Harry.

„Ma simt mult mai confortabil cu ‘The Crown’ decat sa vad povestile scrise despre familia mea, despre sotia mea sau despre mine. Problema e ca uneori fictiunea e prezentata ca stire. Nu-mi place asta”, a mai spus printul.

Uneori se simtea ca un exemplar de la zoo

„E un amestec intre ‘The Truman Show’ si a fi la zoo… Cred ca cea mai mare problema pentru mine a fost ca m-am nascut in asta, am mostenit riscul care vine cu asta… fara alegere.”

Cum l-a ajutat terapia

„Cand am inceput sa fac terapie, dintr-odata a fost ca si cum s-a spart o bula. Am scos capul din nisip, m-am scuturat nitel si mi-am zis ‘Esti intr-o pozitie privilegiata, nu te mai plange si nu te mai gandi ca ai vrea ceva diferit, fiindca nu poti sa iesi din asta’. Cum o sa faci aceste lucruri diferit, cum o sa-ti faci mama mandra de tine si cum folosesti aceasta platforma pentru a face o schimbare reala in bine?”, a explicat Harry.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

5 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE FACI PENTRU TINE ÎN ACEASTĂ VARĂ

Și, dintr-o dată, știi… este timpul să începi ceva nou și să ai încredere în magia noilor începuturi.

Iată care sunt acele 5 lucruri importante pe care trebuie să le faci pentru tine în această vară:

 

1. Începe să creezi viața pe care ți-o dorești chiar acum

Este foarte ușor să amâni lucruri. Să te păcăleșți spunându-ți „Odată ce lucrurile vor fi diferite, voi lupta pentru visul meu.” sau „Odată ce voi fi într-o relație, voi începe să mă iubesc cu adevărat.”. Însă, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești, va trebui să o trăiești chiar acum, nu în viitor.

Nu aștepta momentul potrivit pentru că acesta nu va veni.

2. Începe să îți asumi 100% responsabilitatea pentru viața ta

Nu este ușor să îți asumi întreaga responsabilitate pentru toate domeniile vieții tale. Însă este singura modalitate de a schimba ceva în viitorul tău. Asumându-ți responsablitatea îți regăsești puterea interioară. Așadar, oricât de dificil ar părea, revendică-ți întreaga responsabilitate pentru viața ta.

3. Începe să petreci timp cu oamenii potriviți

Cum sunt oamenii cu care îți petreci cel mai mult timp? Îți dau energie sau te scurg de ea? Prieteniile și conexiunile nu sunt ceva static, acestea sunt mereu în mișcare, în schimbare, în transformare. Stabilește un standard ridicat pentru tine și alege să petreci timp doar cu oamenii care îți plac.

Asigură-te că sufletul tău este înconjurat de suflete care reflectă modul în care doreșți să simți, să fii, să faci și să exiști.

4. Începe să fii atentă la lucrurile care contează cu adevărat

Dacă te concentrezi prea mult pe lucruri negative, vei rămâne blocată în acestea. Îți pasă mai mult de ceea ce ar putea crede alții sau de a trăi viața adevărată pentru tine? Îți pasă mai mult de comentariile negative sau de a fi o forță de bine în această lumea? Învață să fii atentă la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

5. Începe să te porți ca și cum ți-ar păsa de tine

Îți pasă cu adevărat de tine? Acționezi, vorbești și te porți cu tine așa cum o faci cu cel mai bun prieten al tău? Privește cu atenție în sufletul tău, în mintea ta. De ce ai nevoie mai mult sau de ce nu mai ai nevoie pentru a te simți mai bine?

Continue Reading

Trending