Connect with us

General

5 SFATURI DE LA UN PSIHOLOG PENTRU A ATRAGE SUFLETUL PERECHE LA CARE AI VISAT ÎNTOTDEAUNA

Tu ești singura persoană care stă în calea ta și a sufletului tău pereche, însă tot tu ai puterea de a schimba acest lucru. Ai încredere în tine!

Știi unde greșești și de ce nu atragi sufletul pereche pe care ți-l dorești? Îți spunem noi: încerci tot felul de tehnici pentru a găsi bărbatul pe care îl aștepți de atât de mult timp. Ce nu faci în tot acest timp? Nu investești în tine. Nu încerci să devii cea mai bună versiune a ta.

Ești atât de ocupată căutând bărbatul perfect încât uiți că tu trebuie să fii partenera perfectă. Sufletul tău pereche va apărea când vei fi cea mai bună versiune a ta.

Iată 5 sfaturi date de psihologi pentru a atrage sufletul pereche la care ai visat:

Sfatul numărul1: Renunță la trecut și la resentimente

Dacă nu renunți la rănile din trecut, vei fi întotdeauna prinsă de acestea; nu vei putea merge mai departe cu viața ta. De aceea este foarte important să ierți, să uiți și să renunți la trecut. Eliberează-te de toate emoțiile urâte. Dacă nu ești pregătită să închizi definitiv capitolul și să mergi mai departe, partenerul potrivit nu va fi pregătit să te întâlnească.

Sfatul numărul2: Vindecă-te emoțional și mental

Cu toții avem cicatrici din trecut. Acestea ne afectează mai mult decât credem prezentul; de aceea este foarte important să facem tot posibilul pentru a ne vindecă nu doar emoțional, cât și mental. Vorbind despre rănile pe care le ai cu un psiholog, un prieten sau un om de încredere, notându-le într-un jurnal sau meditând te va ajuta să te eliberezi treptat de ele.

Sfatul numărul3: Îmbunătățește-ți caracterul

Primul pas de a îți îmbunătăți caracterul este să recunoști că ceva este în neregulă cu tine. Sufletul tău pereche nu îți va remedia defectele de caracter. Dimpotrivă, vei atrage către tine oameni cu aceleași defecte de caracter. De aceea este important să lucrezi mai mult la tine, să adopți obiceiuri sănătoase (din toate punctele de vedere) precum onestitatea, calmul și bunătatea.

Sfatul numărul4: Adoptă calitățile pe care ți le dorești la partenerul de cuplu

Ce ai de făcut: notează pe o hârtie toate calitățile pe care le dorești la sufletul tău pereche și încearcă să le adopți. Înainte de a le căuta la altcineva, trebuie să le ai la tine însăți, să existe în interiorul tău. Întreabă-te: ești persoana pe care ți-o dorești lângă tine o viață? Dacă nu ești, atunci apucă-te de treabă și fă tot posibilul să devii persoana cu care ai vrea să ieși (și lângă care ți-ai dori să îmbătrânești).

Sfatul numărul5: Umple-ți inima cu emoții pozitive

Scapă de toate emoțiile negative: cinism, negativitate, frustrare, furie – pentru că dacă nu o faci vei atrage oameni cu același nivel de energie. Încearcă să faci lucruri care îți aduc fericire, bucurie și pace. Caută modalități de a îți îmbunătăți perspectiva asupra vieții și de a te ajută să trăiești așa cum îți doreșți. Și vei vedea cum va apărea sufletul pereche în viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending