Connect with us

General

5 semne că relația a ajuns la final

Dacă ai ajuns în punctul în care simți că nu-ți mai iubești partenerul și nu mai poți tolera anumite comportamente sau acțiuni, este mai bine să pui capăt relației și să nu mai prelungești suferința niciunuia dintre voi.

Relația de cuplu are un început și un sfârșit, deși am vrea să evităm pe cât posibil cea de-a doua parte. Totuși, la un moment dat devine necesar să pui punct și să o iei de la capăt. Tocmai de aceea este important să recunoști semnele care îți arată că relația a ajuns la final și că nu mai există cale de întoarcere.

 

Nu este ușor să-ți dai seama când relația ta a ajuns la final, când ați ajuns în stadiul în care nu mai aveți niciun viitor. În plus, este greu să iei această decizie, pentru că ți-e teamă. Cu toate astea, trebuie să conștientizezi că e spre binele amândurora.

A venit timpul să pui capăt relației

Orice despărțire este grea, dar uneori este și necesară. Este mai bine să treci prin această perioadă dificilă decât să prelungești la nesfârșit o relație care nu funcționează.

Astăzi îți prezentăm cinci indicii care te atenționează că a venit momentul să pui capăt unei relații fără viitor.

1. Fără dragoste, relația a ajuns la final

În timp, dragostea se poate diminua sau poate dispărea complet. Dacă te afli și tu în această situație, ar fi bine să îți pui câteva semne de întrebare. Nu te gândi că sunteți singurii cărora li s-a întâmplat acest lucru, ba din contră.

De multe ori rutina sau depășirea acelei perioade inițiale de pasiune arzătoare te determină să privești persoana de lângă tine cu alți ochi. Acum că vezi totul cu mai multă claritate, poți să-ți dai seama că dragostea s-a „consumat”.

A venit momentul să pui capăt relației.

2. Încrederea este esențială

Toate relațiile, dar mai ales cele amoroase, se bazează pe încredere. Fără încredere este imposibil să stabilești o legătură solidă cu persoana de lângă tine.

Dacă relația voastră este bazată pe minciuni, suspiciune, gelozie sau infidelitate, puteți ajunge în punctul în care să luați în discuție despărțirea.

În plus, răul făcut deja unul altuia vă poate provoca foarte multă suferință.

3. Relația a ajuns la final daca nu mai există o legătură reciprocă

Uneori nici nu îți dai seama că nu te mai afli într-o relație adevărată. Poate te gândești că lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu conștientizezi faptul că ar fi necesar un efort foarte mare din partea amândurora.

Dacă numai unul dintre cei doi parteneri își dă interesul ca relația să funcționeze, acesta poate să își umple sufletul de amărăciune. Resentimentele vor îngreuna și mai mult situația, slăbind și mai tare legătura dintre ei.

Dacă îți dai seama că nu mai ești implicat în această relație în proporție de 100%, a venit momentul să îi spui adio.

4. Relația a ajuns la final dacă nu vă mai suportați unul pe altul

În perioada de pasiune intensă de la începutul relației te simți atât de fericit, încât vezi numai părțile bune ale partenerului. Pe măsura trecerii timpului lucrurile se schimbă. Astfel că tot ceea ce te atrăgea altădată la el a devenit de nesuportat. 

Este o situație derutantă și pentru partener. El și-a menținut același obiceiuri de mult timp, iar tu nu te-ai plâns niciodată. Acum ești nevoit să iei atitudine, însă nu ai dorința necesară. Ești într-un impas.

5. Relația a ajuns la final dacă apar diferențe ireconciliabile

Atunci când două persoane decid să-și împartă viața, trebuie să aibă o viziune comună asupra lumii, obiective similare și aceleași valori. Dar dacă unele dintre aceste aspecte încep să se schimbe?

Oamenii se schimbă și odată cu ei și percepțiile lor asupra lumii, a vieții și a tot ce îi înconjoară. Însă aceste schimbări te pot îndepărta de partenerul tău, cauzând diverse probleme și neînțelegeri.

Este necesar să reevaluezi această relație.

Despărțirea este un eveniment foarte dureros, deoarece la începutul relației te gândești că aceasta va dura o veșnicie. Dar dacă lucrurile nu se mai pot îndrepta, este mai bine să îi pui punct decât să aștepți să se prăbușească de una singură.

Este important să înfrunți realitatea, să te comporți ca un adult și să identifici toate semnele care indică finalul iminent al relației. Este un proces natural, un lucru care li se întâmplă multora dintre noi. Așadar nu este cazul să i te împotrivești mai mult decât este necesar.

Uneori cel mai bine este să alegi un alt drum și să mergi mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending