Connect with us

General

5 semne că nu trebuie să regreți că v-ați despărțit

Despărțirile sunt groaznice, nimeni nu va spune altceva despre asta. Dar, unele dintre ele chiar sunt cea mai bună soluție și nu merită niciun regret!

ndiferent dacă a fost o despărțire pașnică și de comun acord sau a implicat plâns și țipete, nu este niciodată un motiv de bucurie sau ceva la care să ne uităm în urmă cu drag. Uneori am putea chiar avea gânduri secundare, îngrijorându-ne că am pierdut pe cineva care putea fi al nostru pe viață.

Cu toate acestea, înainte de a te concentra prea mult pe regrete, există câteva semne subtile chiar după despărțire care te vor asigura că ai făcut alegerea corectă:

1. Grija lui este să își recupereze cât mai repede lucrurile de la tine

După despărțire vine inevitabilul moment în care fiecare trebuie să-și recupereze lucrurile unul de la celălalt.

Deși este normal să-ți dorești lucrurile înapoi, există o modalitate elegantă și frumoasă de a o face.

Dacă vezi că fostul tău nici măcar nu încearcă să își ceară scuze și mesajele sale se învârt în jurul recuperării lucrurilor personale de la tine, atunci probabil ai făcut alegerea corectă. La urma urmei, ce om care ar vrea să fie cu tine e mai preocupată de lucrurile lui decât de tine?

2. Îți creează o imagine proastă

Poate fi vorba despre orice, de la a se comporta ca și cum ai fi fosta iubită nebună până la a face aluzii nepotrivite despre tine în fața prietenilor comuni, dar niciodată să spună ceva de bine.

Indiferent dacă mai speri la o împăcare sau nu, acest lucru nu trebuie tolerat niciodată.

3. Îți cere să ascunzi motivul despărțirii voastre

Acesta este cel mai important semnal de alarmă. Arată nu numai că îi pasă mai mult de aparențe, ci și că se simte cu musca pe căciulă.
Nimeni nu încheie o relație cu cineva dacă aceasta e perfectă sau dacă nimeni nu este vinovat. Dacă îți cere să minți cu privire la motivul despărțirii, înseamnă că nu te apreciază și nu te respectă. Și poate că nu a făcut-o niciodată.

4. Elimină complet orice urmă de-a ta de pe rețelele de socializare

Deși acest lucru este foarte comun în era rețelelor sociale, este politicos să nu ștergi imediat toate fotografiile și amintirile.

Poate fi considerat de modă veche, dar este lipsit de respect și dureros.

Desigur, nu vrei să te uiți la fotografii și amintiri vechi care îți fac rău, dar să te împrietenești instantaneu cu fosta ta, prietenii ei și membrii familiei sale e deja puțin prea mult.

Dacă fostul tău încearcă să te îndepărteze complet fix în momentul în care ați decis să spuneți stop, sigur nu merită să regreți despărțirea.

5. Își schimbă statusul de relație în SINGUR aproape imediat

Acesta este un al semn al vremurilor pe care le trăim, dar indică și altceva, este singur și hotărât să anunțe lumea că este disponibil.
După o despărțire, majoritatea oamenilor doresc să petreacă mai mult timp singuri pentru a reflecta și a face față sentimentelor lor, indiferent de modul în care s-a încheiat relația.

Așadar, dacă fostul tău este singur pe Facebook, el trimite un semnal către toate doritoarele și admiratoarele. Asta arată că nu merită timpul tău și nici regretele tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending