Connect with us

General

5 SEMNE CĂ EȘTI CONECTATĂ LA ENERGIA DIVINĂ (DEȘI TU NICI NU ÎȚI DAI SEAMA)

Nu îți face griji, sufletul tău este acolo unde trebuie să fie.

Oamenii care sunt conectați la energia divină au un destin minunat de urmat în viață. Universul este de partea lor și îi ajută să își rezolve problemele, să meargă pe drumul lor și să trăiască viața pregătită pentru ei.

Iată o listă cu semnele care îți spun că ești conectată la energia divină:

1. Înțelegi prin ce trece fiecare persoană într-un fel sau altul

Ai un sentiment de unitate cu majoritatea oamenilor cu care intri în contact. Te simți conectată la un nivel profund sufletesc cu toată lumea și cu emoțiile și sentimentele acestora.

Chiar și cu persoanele care nu îți plac simți acest tip de conexiune specială.

 

2. Petreci foarte mult timp în natură

Îți place să te bucuri de natură. Simți că aceasta te liniștește, te calmează și te conectează la tot ce se întâmplă în jurul tău, la ființele vii, la Univers.

Dacă stai prea mult timp departe de natură, ești cu optimismul la pământ și sufletul tău se simte epuizat, încărcat negativ.

 

3. Îți place liniștea

Ai nevoie de pace și liniște pentru a îți reîncarcă bateriile. Lucrurile din viață pot deveni rapid copleșitoare, motiv pentru care simți zi de zi nevoia să fii singură, doar tu și gândurile tale, pentru câteva minute.

 

4. Nu îți este teamă de necunoscut

Accepți schimbarea și ești gata pentru orice îți pregătește Universul. Știi că în viață trebuie să crești, să te dezvolți, să explorezi. Nu poți sta într-un singur loc. În momentul în care apar oportunități frumoase pentru tine, te arunci înainte cu sufletul deschis. Îți asumi riscuri și trăiești cu adevărat.

 

5. Iubești tot ce te înconjoară

Iubești viața cu bune și cu rele. Iubești oamenii cu calități și cu defecte. Iubești fiecare lucru din această lume pentru că știi că noi toți avem un rol special pe pământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending