Connect with us

General

5 posturi de yoga pentru solduri intepenite, care au stat toata ziua pe scaunul de la birou

Daca ai stat toata ziua la birou si simti ca soldurile tale au intepenit pe scaun, incearca aceste asane perfecte pentru detensionare si intindere!

Soldurile nu au parte de foarte multa actiune pe durata unei zile de lucru. Daca stai pe scaun opt ore sau chiar mai mult, cu siguranta ai nevoie de cateva miscari blande, dar eficiente.

Yoga poate fi un instrument minunat in acest sens. Exista o serie intreaga de posturi de yoga pentru solduri, care diminueaza tensiunea, intind cu delicatete muschii si creeaza mai mult spatiu. Incearca-le dupa-amiaza sau seara, dupa o zi lunga, apoi repeta-le cat de des poti.

Cele mai bune 5 posturi de yoga pentru solduri tensionate sau intepenite

1. Postura copilului

Daca simti ca flexibilitatea ta in zona soldurilor este limitata, incepe cu aceasta pozitie simpla si relaxanta pentru intreg corpul. Stai in genunchi, asaza fesierii pe calcaie, departeaza picioarele cat poti de mult si apleaca-te in fata. Fa miscarea treptat, ghidandu-te cu ajutorul palmelor. Pe inspir, apleaca-te cu pieptul spre sol, iar pe expir relaxeaza-te in postura.

Daca nu poti ajunge cu pieptul lipit de saltea, nu este nicio problema. Foloseste o perna sau o patura pe care sa iti sprijini capul, la nivelul maxim la care poti ajunge. In tot acest timp, asigura-te ca fesele raman pe calcaie.

Mentine postura pentru cel putin cinci respiratii complete, lente si profunde. Vei simti cum soldurile se detensioneaza si cum vei avea din ce in ce mai mult spatiu pentru a cobori in postura completa.

2. Postura fluturelui

Probabil ca ai mai intalnit aceasta postura si la orele de educatie fizica din scoala. Spre deosebire de atunci, acum miscarile vor fi mult mai controlate si mai blande, in stilul specific yoga.

Asaza-te in sezut, pe saltea sau pe o patura confortabila. Indoaie genunchii si lipeste talpile picioarelor intre ele. Indreapta-ti coloana vertebra cu vertebra, apoi adu barbia usor in piept. Astfel, vei crea o linie dreapta si vei simti cum fiecare muschi se intinde intr-un mod extrem de placut.

Adu-ti palmele in fata si prinde cu ele talpile. Inspira adanc, iar pe expir incearca sa te apleci in fata, cu spatele drept, ca si cum ai vrea sa iti privesti reflexia intr-un lac aflat in fata ta. Repeta miscarea lent, cu rabdare si control, timp de cinci respiratii.

Dupa cateva repetari, soldurile tale se vor simti mult mai bine!

3. Postura porumbelului

Dupa ce te-ai incalzit cu primele doua posturi, poti incerca o asana mai intensa. Incepe in plansa, apoi adu piciorul stang in fata. Foloseste-ti muschii abdominali pentru a trage piciorul pana in dreptul palmelor, punand talpa pe podea. In continuare lasa genunchiul pe saltea, pastrand piciorul indoit.

Verifica pozitia soldurilor si asigura-te ca acestea sunt paralele. Pastreaza piciorul din spate intins, in timp ce folosesti mainile pentru sprijin si echilibru. Respira aici de trei sau cinci ori, apoi revino in plansa si repeta postura si cu piciorul drept inainte.

4. Genuflexiune adanca

Daca vrei sa iti testezi mobilitatea in zona soldurilor si sa iti detensionezi complet musculatura, incearca aceasta postura. Stai in picioare pe saltea, cu talpile in dreptul soldurilor sau putin mai departate. Coboara lent intr-o genuflexiune, incordand fesierii si abdomenul. Ai grija ca genunchii sa nu fie orientati spre interior, ci dimpotriva.

Cand te simti pregatita, coboara si mai jos, incercand sa pastrezi toata talpa lipita de saltea. Nu te forta, respira adanc si opreste-te acolo unde soldurile tale opun rezistenta. Te poti intoarce la exercitiu si a doua zi!

5. Postura copacului

Daca vrei sa iti detensionezi soldurile si sa iti testezi si echilibrul in acelasi timp, incearca postura copacului. Vei incepe din picioare, cu talpile lipite. Inainte de a ridica piciorul stang de la sol, lasa-ti toata greutatea pe piciorul drept. Apoi, ramai pe varful degetelor de la piciorul stang, inspira adanc si ridica piciorul cu genunchiul indoit, pana in dreptul soldului. Cu ajutorul mainii stangi, apuca talpa stanga si lipeste-o de coapsa dreapta.

Incearca sa iti mentii echilibrul cat mai mult, cu mainile in pozitie de rugaciune sau deasupra capului. Repeta postura si pe cealalta parte, mentinand pozitia copacului cate 15 secunde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

13 OBICEIURI pe care sa NU le ignori la viitorul partener de viata

Să te căsătorești cu un tip care este complet opus imaginarului tău Mr. Right ar fi o mare nebunie. Imaginați-vă că sunteți căsătorit cu un tip care crede că nu sunteți demni de lucruri minunate, căruia nu îi place să fie văzut împreună cu voi și nu vă gândește la voi decât la soția sa. Nu este ca cel mai urât vis vreodată?

Atenție, judecarea oamenilor pentru că fac lucruri rele și imorale este justificată. Deci, ia-ți puțin timp înainte să te hotărăști să te căsătorești cu un tip, chiar dacă te-ai întâlnit cu el de mult timp și treci prin aceste 13 obiceiuri. Dacă îi are, sau cei mai mulți dintre ei, îl resping și închide cazul pentru că odată ce ai citit aceste obiceiuri, îți vei da seama că singurul lucru pe care trebuie să-l faci cu acest tip este fie să-l încarci, fie să te afli la câțiva kilometri distanță de el.

1. Minte îngustă:

Ideea de a-ți petrece întreaga viață cu un tip care nu are o minte deschisă sună ca un coșmar. Nu vrei să fii cu cineva pentru tot restul vieții care te împiedică să faci toate lucrurile normale doar din cauza fricii sale de a merge prost sau a neîncrederii în tine.

Acest tip de negativitate îți poate ruina viața și te poate face să regreți căsătoria cu el. Este mai bine să aruncați un astfel de om dintr-o dată, în loc să-l regretați mai târziu, atunci când își arată mințile înguste și vă face viața iadă.

2. Urăște animalele:

Nu v-ați simțit puțin blasfemând chiar citind expresia „urăște animalele”? Cine pe pământ urăște animalele? Nimeni nu face; acesta este răspunsul. Deci, dacă nu îi plac animalele fără motive întemeiate, cum ar fi alergiile etc. și vă face să alegeți între el și animalul dvs. de companie, alegeți-l întotdeauna.

A nu le iubi este bine, dar a vrea literalmente să fie departe de ei pentru că „sunt animale” arată o mare lipsă de empatie. Vei trăi cu un animal uman crud dacă vei decide să te căsătorești cu el.

3. Regulile relației nu înseamnă nimic pentru El:

Îi place să se joace sălbatic și nu este un semn bun. Spui să nu faci ceva și el face exact același lucru. Nu numai că nu vă respectă, dar nu respectă complet regulile relației.

Fiecare relație are câteva reguli de bază care trebuie respectate în mod natural de către ambii parteneri, dar dacă el iese din linie din nou și din nou, fără să țină cont niciodată de preocupările tale cu privire la ei, nu merită să se căsătorească. Nerespectarea absolută nu ar trebui niciodată apreciată sau acordată a doua șansă.

4. Promite pauze:

O mică greșeală sau o minte uneori uitată pot fi scuzate și chiar și o promisiune mare, dacă este ruptă o dată într-o lună albastră, poate fi iertată și ea, dar dacă frecvența încalcării promisiunilor crește vizibil, atunci este timpul pentru o curățare și o spălare.

Dacă dă din cap viguros în timp ce face promisiuni și le încalcă cu ușurință doar câteva zile mai târziu, înseamnă în mod evident că face de la tine un prost. Aceasta nu este o relație bună pentru a fi, așa că respingeți acea promisiune și găsiți un păstrător.

5. Vă oferă tratament secundar:

Devine dezordonat atunci când una dintre cele două persoane este mai mult în relație decât cealaltă. Începe să se destrame deoarece este vorba de a da, lua, împărtăși și primi, la fel cum a spus Joey. Deci, dacă tu ești cel care dă cele mai bune relații în timp ce doarme liniștit și nu face nimic, înseamnă că nu înseamnă pentru el ceea ce înseamnă el pentru tine.

Nu are rost să luați o astfel de conexiune goală, așa că nu vă căsătoriți cu tipul care vă oferă tratament secundar atunci când meritați să fiți prima prioritate.

6. Nu are momente de epifanie:

Un tip care crede în mod constant că tot ceea ce face este complet corect și deciziile sale nu pot fi niciodată greșite trebuie să aibă o verificare a realității. Este, într-adevăr, crud să forțezi pe cineva să se schimbe pentru tine și nu ar trebui făcut.

Dar o persoană ar trebui să-și dea seama de greșelile sale și să fie pregătită să facă schimbări în sine în consecință, de dragul bunătății. Dacă nu trăiește niciodată momente de epifanie și nu se îndoiește niciodată de ceea ce face, comportamentul său de cocos poate fi dăunător și pentru tine.

7. Scuze excesive:

Scuzele sunt doar un mod de a spune

„Îmi pare rău, dar am avut de făcut lucruri mai importante și nu contează pentru mine atât de mult pe cât crezi că faci.”
Sfarsitul povestii.

Dacă are mai multe scuze decât motive și toate sunt prea lipsite de sens pentru a fi adevărate, el încearcă doar să te mintă și, dacă nu, se simte doar prea leneș ca să te includă în toate. Un astfel de comportament la tipul cu care urmează să te căsătorești poate fi o oprire și ar trebui să fie o oprire.

8. Păstrează luptele în viață:

Luptele sunt bune, chiar sănătoase, dar nu dacă nu se termină niciodată. Este complet în regulă să-ți exprimi opiniile în fața partenerului tău chiar dacă aceștia se opun propriilor sale și este bine să ai o discuție din două puncte de vedere diferite.

Dar dacă nu este niciodată de acord să se hotărască asupra unei decizii și nu este dispus să vă lase să vă păstrați opinia, el este problema. Ambele persoane implicate trebuie să se respecte reciproc diferențele. Dacă îi place contrariul și menține luptele în viață, trebuie să te îndepărtezi.

9. Ucide conversațiile:

Este un mare vorbăreț, este minunat, dar de îndată ce vine să spui o poveste sau să împărtășești ceva, te taie de parcă nu ar conta. El este ucigașul conversației.

Nu numai că aceste obiceiuri arată lipsa abilităților de conversație, dar îți arată și nesemnificativitatea în opinia sa, cum nu contează rândul tău și el este mai bine fără ca tu să joci ceva. Nu vrei să fii ignorat așa pentru tot restul vieții tale; nu face niciodată greșeala de a te căsători cu un astfel de ucigaș de conversație.

10. Mincinosul:

Minciunile mici, minciunile drăguțe și minciunile nesemnificative care se spun definitiv sunt scuzabile și chiar justificabile, dar minciunile care vă afectează relația și care sunt rostite din nou și din nou trebuie tratate. Dacă nu minciunile, atunci mincinosul trebuie confruntat.

Relațiile se referă la încredere și a crede unul în celălalt. Dacă elimină acest lucru prin încălcarea codului de încredere unul în celălalt, atunci trebuie să fie înlocuit. Minciunile deteriorează o relație încet, precum termitele deteriorează lemnul.

11. Urăște familia:

Oricât de enervant ar putea deveni uneori părinții noștri, nu îi putem niciodată urî sau nu le putem întrerupe viața. Familia este locul unde am început și uitarea lor nu este mai puțin decât un păcat. Dacă își urăște familia, doar pentru că familia este enervantă sau din orice alt motiv slab, atunci nu este potrivit să se căsătorească cu tine sau cu oricine altcineva.

Căsătoria este despre întemeierea unei familii. Cum te aștepți ca el să își întemeieze o familie dacă nu este capabil să facă față propriei sale foste familii?

12. Imatur în treburile Sale:

Fie că este prietenie sau relația lui cu șeful său, dacă el este genul de tip care aruncă oamenii după o luptă minoră sau o ceartă, nu este tipul potrivit cu care să fie. Dacă relațiile sale cu oamenii din jurul său sunt grăbite și el continuă să taie oamenii, te poate întrerupe cu ușurință într-o zi. Nerăbdarea ca trăsătură a tipului cu care urmează să te căsătorești nu este bună.

13. Abuziv:

Orice alt obicei nu mai contează atunci când vine vorba de natura sa violentă. Iubirea nu știe nimic despre violență, fie ea fizică sau emoțională. Fugi de tipul care este violent în relațiile sale, pe cât posibil. Încearcă să-l schimbi dacă crezi că poți, dar nu te căsători cu el în orice moment înainte ca el să se schimbe. Vei face cea mai mare greșeală din viața ta dacă te vei căsători cu un tip care nu știe să-și stăpânească furia.

Continue Reading

Trending