Connect with us

General

5 pasi simpli prin care sa te apuci de sport si sa nu te mai lasi

Vrei sa dai jos kilogramele in plus, te simti obosita, un pic cam trista fara motiv, uneori esti balonata si ai vrea sa faci ceva sa iesi din starea asta? Cu totii stim ca sportul este cel care ne va ajuta sa scapam de toate aceste probleme insa exista o serie de factori care ne retin: nu exista motivatie, antrenamentele sunt plictisitoare si dificil de indeplinit, mereu intervine altceva mai interesant de facut.

Noi venim in ajutorul tau, si de aceasta data, si iti dezvaluim 5 pasi simpli pe care daca ii urmezi, iti garantam sa vei continua sa faci sport in mod constant pentru tot restul vietii:

 

Primul si cel mai important pas pentru a te apuca de sport:

Constientizeaza faptul ca exista o problema pe care iti doresti sa o rezolvi: fie ca vrei sa arati mai bine, fie ca vrei sa fii mai sanatoasa sau ca iti doresti, ca pe termen lung sa incetinesti procesul imbatranirii atunci cea mai grea etapa deja e depasita.
Pune punct si apuca-te!
Desi iti reamintesti constant ca nu ai timp sau chef, ia atitudine si mobilizeaza-te! Si un trebuie sa te apuci la inceput de luna sau pe 1 ianuarie anul viitor! Orice moment este bun pentru a te apuca sa faci miscare.

Pentru asta iti recomandam sa iti stabilesti o zi clara si exacta, ca si cum ai merge la o intalnire pe care nu vrei sa o ratezi, in care sa incepi sa faci miscare. Daca deja te-ai apucat, e minunat, acum cel mai important lucru este sa si perserverezi. Nu te da batuta, toate inceputurile sunt dificile.

Stabileste-ti singura target-uri:

Foarte important este sa iti stabilesti anumite targeturi de la care sa nu te abati. De exemplu este bine sa iti propui, ca in prima saptamana sa faci 10 minunte de sport in fiecare zi si sa notezi pe o foaie, pe care sa o pui la vedere, in ce va consta acel antrenament. Pe masura ce va trece timpul vei spori numarul de exercitii si minute lucrate. Oricat de plictisistor ar fi, persevereaza! Incearca sa vezi ce te motiveaza si gandeste-te constant la acel lucru.

Creaza un obicei:

Trebuie sa percepi sportul ca pe un obicei: de exemplu nu trece nicio zi fara ca tu sa te speli pe dinti sau fara sa mananci. Creaza aceasta asociere in mintea ta: sportul este un obicei, ca si spalatul pe dinti! Pentru a crea un obicei din asta, urmeaza sfaturile de la pasul 2: stabileste o zi in care te vei apuca, noteaza pe o hartie un program si incearca sa nu te abati foarte mult de la el, fii ingaduitoare cu numarul de minute si intensitatea exercitiilor si persevereaza.

Lauda-te celorlati cu performantele tale si inconjoara-te de oameni care fac acelasi lucru:

Spune prietenilor, parintilor si oamenilor din jurul tau cat de bine te simti. Povesteste-le despre progresele tale. Acest lucru te va ajuta sa te tii de treaba, mai ales cand si cei din jur vor observa la tine schimabrile in bine iar laudele lor te vor impulsiona.

Un sfat extrem de important: trebuie sa ai in preajma ta un exemplu. Cineva care iti arata ca este posibil sa faci sport in mod constant si sa ai si rezultate. Un studiu arata ca daca partenerul tau de viata este supraponderal, ai 90% sanse ca si tu sa fii la fel, asadar, tu alegi cine pe cine influenteaza.

Observarea rezultatelor:

Pe termen lung, beneficiile sunt multe: vei arata mai tanara, vei elimina riscul unui atac de cord prematur, vor scadea cu 40% sansele aparitia osteoporozei, impactul batranetii va fi mai mic, vei fi zvelta si in forma.

S-a dovedit stiintific faptul ca oamenii care fac sport au o perspectiva mai optimista asupra vietii, sunt mai relaxati, sunt incomparabil mai sanatosi, arata mult mai bine si sunt mai atractivi pentru sexul opus, insa, pe termen scurt, incearca sa observi schimbarile la tine. Uite-te in oglinda, masoara talia, solurile si bratele. Observand aceste schimbari, vei fi impulsionata pe termen lung sa iti urmezi noul stil de viata sanatos.

In timp, dupa aproximativ 3- 4 luni, incep sa se vada rezultate uimitoare: o sa mergi la toaleta mai des, si nu ca sa te speli pe dinti (constipatia este o probleme destul de frecventa in randul femeilor); ai slabit; corpul tau e mai armonios; esti mai plina de energie si mai pozitiva iar la 40 de ani vei arata fabulos. Garantat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

13 OBICEIURI pe care sa NU le ignori la viitorul partener de viata

Să te căsătorești cu un tip care este complet opus imaginarului tău Mr. Right ar fi o mare nebunie. Imaginați-vă că sunteți căsătorit cu un tip care crede că nu sunteți demni de lucruri minunate, căruia nu îi place să fie văzut împreună cu voi și nu vă gândește la voi decât la soția sa. Nu este ca cel mai urât vis vreodată?

Atenție, judecarea oamenilor pentru că fac lucruri rele și imorale este justificată. Deci, ia-ți puțin timp înainte să te hotărăști să te căsătorești cu un tip, chiar dacă te-ai întâlnit cu el de mult timp și treci prin aceste 13 obiceiuri. Dacă îi are, sau cei mai mulți dintre ei, îl resping și închide cazul pentru că odată ce ai citit aceste obiceiuri, îți vei da seama că singurul lucru pe care trebuie să-l faci cu acest tip este fie să-l încarci, fie să te afli la câțiva kilometri distanță de el.

1. Minte îngustă:

Ideea de a-ți petrece întreaga viață cu un tip care nu are o minte deschisă sună ca un coșmar. Nu vrei să fii cu cineva pentru tot restul vieții care te împiedică să faci toate lucrurile normale doar din cauza fricii sale de a merge prost sau a neîncrederii în tine.

Acest tip de negativitate îți poate ruina viața și te poate face să regreți căsătoria cu el. Este mai bine să aruncați un astfel de om dintr-o dată, în loc să-l regretați mai târziu, atunci când își arată mințile înguste și vă face viața iadă.

2. Urăște animalele:

Nu v-ați simțit puțin blasfemând chiar citind expresia „urăște animalele”? Cine pe pământ urăște animalele? Nimeni nu face; acesta este răspunsul. Deci, dacă nu îi plac animalele fără motive întemeiate, cum ar fi alergiile etc. și vă face să alegeți între el și animalul dvs. de companie, alegeți-l întotdeauna.

A nu le iubi este bine, dar a vrea literalmente să fie departe de ei pentru că „sunt animale” arată o mare lipsă de empatie. Vei trăi cu un animal uman crud dacă vei decide să te căsătorești cu el.

3. Regulile relației nu înseamnă nimic pentru El:

Îi place să se joace sălbatic și nu este un semn bun. Spui să nu faci ceva și el face exact același lucru. Nu numai că nu vă respectă, dar nu respectă complet regulile relației.

Fiecare relație are câteva reguli de bază care trebuie respectate în mod natural de către ambii parteneri, dar dacă el iese din linie din nou și din nou, fără să țină cont niciodată de preocupările tale cu privire la ei, nu merită să se căsătorească. Nerespectarea absolută nu ar trebui niciodată apreciată sau acordată a doua șansă.

4. Promite pauze:

O mică greșeală sau o minte uneori uitată pot fi scuzate și chiar și o promisiune mare, dacă este ruptă o dată într-o lună albastră, poate fi iertată și ea, dar dacă frecvența încalcării promisiunilor crește vizibil, atunci este timpul pentru o curățare și o spălare.

Dacă dă din cap viguros în timp ce face promisiuni și le încalcă cu ușurință doar câteva zile mai târziu, înseamnă în mod evident că face de la tine un prost. Aceasta nu este o relație bună pentru a fi, așa că respingeți acea promisiune și găsiți un păstrător.

5. Vă oferă tratament secundar:

Devine dezordonat atunci când una dintre cele două persoane este mai mult în relație decât cealaltă. Începe să se destrame deoarece este vorba de a da, lua, împărtăși și primi, la fel cum a spus Joey. Deci, dacă tu ești cel care dă cele mai bune relații în timp ce doarme liniștit și nu face nimic, înseamnă că nu înseamnă pentru el ceea ce înseamnă el pentru tine.

Nu are rost să luați o astfel de conexiune goală, așa că nu vă căsătoriți cu tipul care vă oferă tratament secundar atunci când meritați să fiți prima prioritate.

6. Nu are momente de epifanie:

Un tip care crede în mod constant că tot ceea ce face este complet corect și deciziile sale nu pot fi niciodată greșite trebuie să aibă o verificare a realității. Este, într-adevăr, crud să forțezi pe cineva să se schimbe pentru tine și nu ar trebui făcut.

Dar o persoană ar trebui să-și dea seama de greșelile sale și să fie pregătită să facă schimbări în sine în consecință, de dragul bunătății. Dacă nu trăiește niciodată momente de epifanie și nu se îndoiește niciodată de ceea ce face, comportamentul său de cocos poate fi dăunător și pentru tine.

7. Scuze excesive:

Scuzele sunt doar un mod de a spune

„Îmi pare rău, dar am avut de făcut lucruri mai importante și nu contează pentru mine atât de mult pe cât crezi că faci.”
Sfarsitul povestii.

Dacă are mai multe scuze decât motive și toate sunt prea lipsite de sens pentru a fi adevărate, el încearcă doar să te mintă și, dacă nu, se simte doar prea leneș ca să te includă în toate. Un astfel de comportament la tipul cu care urmează să te căsătorești poate fi o oprire și ar trebui să fie o oprire.

8. Păstrează luptele în viață:

Luptele sunt bune, chiar sănătoase, dar nu dacă nu se termină niciodată. Este complet în regulă să-ți exprimi opiniile în fața partenerului tău chiar dacă aceștia se opun propriilor sale și este bine să ai o discuție din două puncte de vedere diferite.

Dar dacă nu este niciodată de acord să se hotărască asupra unei decizii și nu este dispus să vă lase să vă păstrați opinia, el este problema. Ambele persoane implicate trebuie să se respecte reciproc diferențele. Dacă îi place contrariul și menține luptele în viață, trebuie să te îndepărtezi.

9. Ucide conversațiile:

Este un mare vorbăreț, este minunat, dar de îndată ce vine să spui o poveste sau să împărtășești ceva, te taie de parcă nu ar conta. El este ucigașul conversației.

Nu numai că aceste obiceiuri arată lipsa abilităților de conversație, dar îți arată și nesemnificativitatea în opinia sa, cum nu contează rândul tău și el este mai bine fără ca tu să joci ceva. Nu vrei să fii ignorat așa pentru tot restul vieții tale; nu face niciodată greșeala de a te căsători cu un astfel de ucigaș de conversație.

10. Mincinosul:

Minciunile mici, minciunile drăguțe și minciunile nesemnificative care se spun definitiv sunt scuzabile și chiar justificabile, dar minciunile care vă afectează relația și care sunt rostite din nou și din nou trebuie tratate. Dacă nu minciunile, atunci mincinosul trebuie confruntat.

Relațiile se referă la încredere și a crede unul în celălalt. Dacă elimină acest lucru prin încălcarea codului de încredere unul în celălalt, atunci trebuie să fie înlocuit. Minciunile deteriorează o relație încet, precum termitele deteriorează lemnul.

11. Urăște familia:

Oricât de enervant ar putea deveni uneori părinții noștri, nu îi putem niciodată urî sau nu le putem întrerupe viața. Familia este locul unde am început și uitarea lor nu este mai puțin decât un păcat. Dacă își urăște familia, doar pentru că familia este enervantă sau din orice alt motiv slab, atunci nu este potrivit să se căsătorească cu tine sau cu oricine altcineva.

Căsătoria este despre întemeierea unei familii. Cum te aștepți ca el să își întemeieze o familie dacă nu este capabil să facă față propriei sale foste familii?

12. Imatur în treburile Sale:

Fie că este prietenie sau relația lui cu șeful său, dacă el este genul de tip care aruncă oamenii după o luptă minoră sau o ceartă, nu este tipul potrivit cu care să fie. Dacă relațiile sale cu oamenii din jurul său sunt grăbite și el continuă să taie oamenii, te poate întrerupe cu ușurință într-o zi. Nerăbdarea ca trăsătură a tipului cu care urmează să te căsătorești nu este bună.

13. Abuziv:

Orice alt obicei nu mai contează atunci când vine vorba de natura sa violentă. Iubirea nu știe nimic despre violență, fie ea fizică sau emoțională. Fugi de tipul care este violent în relațiile sale, pe cât posibil. Încearcă să-l schimbi dacă crezi că poți, dar nu te căsători cu el în orice moment înainte ca el să se schimbe. Vei face cea mai mare greșeală din viața ta dacă te vei căsători cu un tip care nu știe să-și stăpânească furia.

Continue Reading

Trending