Connect with us

General

5 MOTIVE PENTRU CARE UNIVERSUL TRIMITE ÎN VIAȚA TA OAMENII POTRIVIȚI

Cu toții suntem fragili dacă lăsăm ca lucrurile dificile să ne atingă sufletul. Susținerea fie fizică, fie emoțională este extrem de importantă. Când ești în cele mai dificile momente ale vieții, Universul îți vine în ajutor și îți scoate în cale oamenii de care ai nevoie.

Universul funcționează în moduri misterioase. Trimite oamenii potriviți în momentele potrivite, chiar dacă este posibil ca uneori să nu observi acest lucru. În timp ce ai putea crede că ești pregătită pentru iubire sau pentru o conexiune reală, nu înseamnă că și sufletul tău este pregătit.

Iată care sunt motivele pentru care Universul trimite în viața ta oamenii potriviți:

1. Ești fix în locul în care trebuie să fii

Dacă ești fix în locul în care trebuie să fii, Universul te va răsplăti. Este conștient de toate lucrurile pe care le faci și de căile pe care vrei să mergi în continuare. Cu cât ești mai aliniată cu Universul, cu atât vei primi mai multe recompense.

 

2. Ai nevoie de sprijin

Cu toții suntem fragili dacă lăsăm ca lucrurile dificile să ne atingă sufletul. Susținerea fie fizică, fie emoțională este extrem de importantă. Când ești în cele mai dificile momente ale vieții, Universul îți vine în ajutor și îți scoate în cale oamenii de care ai nevoie.

 

3. Trebuie să înveți o nouă lecție

Învățăm o mulțime de lecții în viață și, dacă ne luptăm cu un lucru mai dificil, Universul ne va trimite o persoană în viața noastră pentru a ne ajuta să primim lecția așa cum este ea. Acest lucru poate fi atât unul bun, cât și unul rău. În timp ce s-ar putea să nu dorești să experimentezi durerea asociată cu lecția care va veni, crede-mă că vei deveni o versiune mai bună a ta prin experiența acesteia.

 

4. Ai nevoie de ajutor pentru a crește

Când trebuie să ieși din zona de confort și să crești, Universul îți scoate în cale persoana potrivită care să te ajute în acest proces. Fie că această persoană este pentru o viață sau temporar în viața ta, cu siguranță va avea un impact pozitiv asupra momentelor în care va fi lângă tine.

 

5. Ai nevoie de ajutor pentru a te vindeca

Cu toții avem nevoie de vindecare – fie că este vorba despre o iubire dificilă, o experiență traumatizantă sau un moment depresiv, avem nevoie de ajutor, de dragoste și de înțelegere. De aceea Universul aduce în viața ta o persoană care să te ajute să treci prin aceste momente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending